holowey wrote:vidis li dva oka? rekao bih zaba ili tako nestograue_maus wrote:sta je na 6 slici , ja vidim samo nesto naradzasto kao cvijece ili lisce .........Tiger 033 wrote:Životinje majstori kamuflaže

Moderator: Chloe
holowey wrote:vidis li dva oka? rekao bih zaba ili tako nestograue_maus wrote:sta je na 6 slici , ja vidim samo nesto naradzasto kao cvijece ili lisce .........Tiger 033 wrote:Životinje majstori kamuflaže

Ma ja, sjetimo se Markala, Srebrenice, i ostalih zrtava od datuma do datuma, postavimo sliku i status na FB, a u medjuvremenu, slusajmo cetnikusu cecu, deklarisanog cetnika corbu, zalimo za cetnicima neletom i kusturicom, idimo na koncert breni, lukasu i ostalim stovaocima likova i djela karadzica, mladica i ostalih.smak wrote:
bosnianidiot wrote:Brutalno i u kost. Ali si pogodio
I ta 4 procenta si mogao napisati, ne bi pogriješio.muz66 wrote:broj saobracajnih nesreca porastao za 96%
pa da me ove feministice uzmu na zub_terminaš_ wrote:I ta 4 procenta si mogao napisati, ne bi pogriješio.muz66 wrote:broj saobracajnih nesreca porastao za 96%
Riječ na riječ!bosnianidiot wrote:Brutalno i u kost. Ali si pogodio

Bravo majstore. Sve si rekao.F&N wrote:Ma ja, sjetimo se Markala, Srebrenice, i ostalih zrtava od datuma do datuma, postavimo sliku i status na FB, a u medjuvremenu, slusajmo cetnikusu cecu, deklarisanog cetnika corbu, zalimo za cetnicima neletom i kusturicom, idimo na koncert breni, lukasu i ostalim stovaocima likova i djela karadzica, mladica i ostalih.smak wrote:
Mislimo da su nam vehabije veci dusmani od cetnika, i da je islamski fundamentalizam opasniji od ravnogoskog pokreta i skripara podmuklih.
Povraca mi se na sve ovo.
A kad ovako dodje datum kakav, postavit cemo sliku, aferim.
P.S. Ne odnosi se direktno na tebe vec na ove net- fb- forum patriote...
P.P.S Velika slova koja su izostavljena, izostavljena su namjerno.
P.P.P.S Izvinjavam se administraciji na zapocinjanju rasprave na temi o slikama.

AleksoMKD wrote: