Sledeci Iran ???
-
nepoznat
#1 Sledeci Iran ???
citao sam negdje da stoji ako Bush pobijedi da ce se pozabaviti Iranom
to znaci novi rat
sta vi mislite
to znaci novi rat
sta vi mislite
-
BosnjakAga
Mislim da nece Bush napadnut Iran, vec Israel posto Iran pokusava da napravi atomsku.
Iran ce uzvratit Israelu sa raketama, tako ce se svi umjesat i na kraj ce bit sudnji dan
Iran ce uzvratit Israelu sa raketama, tako ce se svi umjesat i na kraj ce bit sudnji dan
-
no sikiriki
Amin!!!!!!
Ovaj prljavi svijet drugo nista i ne zasluzuje.
Vrijeme je da se stvoritelj umijesa, pa makar i ja prvi nastradao.
Ovaj prljavi svijet drugo nista i ne zasluzuje.
Vrijeme je da se stvoritelj umijesa, pa makar i ja prvi nastradao.
-
nepoznat
ima nesto u tome sto kazesMislim da nece Bush napadnut Iran, vec Israel posto Iran pokusava da napravi atomsku.
Poslanik Muhammed je govorio sta ce da se desi u buducnosti
a dosta stvari se vec ispunilo samo se cekaju neke jos da se dese pa da se udje u fazu velikih predznaka sudnjeg dana
cini mi se da sam negdje citao hadis gdje stoji da ce se Iraku staviti sankcije , to se vec ostvarilo
bice bitke u Siriji /shamu velike bitke izmedju muslimana i krscana
(doci ce pod dosta zastava) to znaci da ce biti velika koalicija , jedna trecina muslimanske vojske ce pobjeci , i jedna izginuti a treca ce uspjeti pobijediti
ima tu dosta stvari sto je poslanik govorio sta ce da se desi u buducnosti ,
samo to treba proucavati
-
livadic
bice bitke u Siriji /shamu velike bitke izmedju muslimana i krscana
(doci ce pod dosta zastava) to znaci da ce biti velika koalicija , jedna trecina muslimanske vojske ce pobjeci , i jedna izginuti a treca ce uspjeti pobijediti
------------------
ovaj hadis mi zvuci autenticno ...

steta sto mi prijatelj prag nije ovdje ...
... da mi to iz prve ruke pojasni ...

------------------
ovaj hadis mi zvuci autenticno ...
steta sto mi prijatelj prag nije ovdje ...
... da mi to iz prve ruke pojasni ...
-
BosnjakAga
livado jel to postas po tri put umjesto tri prsta? 
-
sport billy
nepoznat wrote:
pa zar proricanje sudbine u Islamu nije dopusteno?
-
Panasonic
sport billy wrote:nepoznat wrote:
pa zar proricanje sudbine u Islamu nije dopusteno?
Vidi, to nije proricanje buducnosti. To je tako zapisano i naknadno proricanje buducnosti, sujevjerje tj. kada ti odes vidovitoj Dzemili pa povjerujes sta ona tamo brblja je vec zabranjeno,a i ko tome vjeruje mora da je budala!
U Kur'an-u sto pise, to se i ostvarilo. Cak je i pisao tacan broj nastradalih
u nekom dogadjaju prije nekih 2-3 godine!
-
meldina
Koji dogadjaj prije 2 godine?Vidi, to nije proricanje buducnosti. To je tako zapisano i naknadno proricanje buducnosti, sujevjerje tj. kada ti odes vidovitoj Dzemili pa povjerujes sta ona tamo brblja je vec zabranjeno,a i ko tome vjeruje mora da je budala!
-
Panasonic
Onaj na Hadzdz-u sto se desio, na onom mostu.meldina wrote:Koji dogadjaj prije 2 godine?Vidi, to nije proricanje buducnosti. To je tako zapisano i naknadno proricanje buducnosti, sujevjerje tj. kada ti odes vidovitoj Dzemili pa povjerujes sta ona tamo brblja je vec zabranjeno,a i ko tome vjeruje mora da je budala!
-
BosnjakAga
Sura 9 At-Tawba
110. Zgrada koju su oni sagradili stalno će unositi nemir u srca njihova, sve dok im srca ne popucaju. - A Allah sve zna i mudar je.
http://www.islambosna.com/stranica.php? ... tegorija=1
WTC je imao 110 spratova, ako maknemo 0, ispadne 9.11
110. Zgrada koju su oni sagradili stalno će unositi nemir u srca njihova, sve dok im srca ne popucaju. - A Allah sve zna i mudar je.
-
nebi
Ne da mi se sad preracunavati,ali po islamskom kalendaru vjerovatno nije bio 9.11.BosnjakAga wrote:Sura 9 At-Tawba
-
Qwert
#22 Re: Sledeci Iran ???
Zabole me...nepoznat wrote:citao sam negdje da stoji ako Bush pobijedi da ce se pozabaviti Iranom
to znaci novi rat
sta vi mislite
- Edin H.
Kazu da su ruralni krajevi Amerike mahom glasali za Busha.
Slicno kao i na nasim izborima prije rata kada su mahom ruralni krajevi Bosne glasali za nacionalne stranke! Pa nam je poznato kako je to zavrsilo. Premda valjda njima nema veze, nije u stanu pa da nema peci, drva, a ima bogu hvala i bastu, pa moze krompira zasaditi!
Slicno kao i na nasim izborima prije rata kada su mahom ruralni krajevi Bosne glasali za nacionalne stranke! Pa nam je poznato kako je to zavrsilo. Premda valjda njima nema veze, nije u stanu pa da nema peci, drva, a ima bogu hvala i bastu, pa moze krompira zasaditi!