Procitah neki dan u novinama da ce se u Sarajevu tokom ljeta odrzati neki festival "Sarajevo Rock Forever" pocetkom juna, i da ce na njemu nastupiti Slayer, Napalm Death, Partibrejkersi, Urban i IV, Hladno pivo... i kao bice besplatan ulaz za sve koncerte osim Napalm Deatha.
Jeste li vi culi za ovo, ima li neko vise informacija?
Slayer i Napalm Death u Sarajevu
Moderator: _BataZiv_0809
-
Belminator
Istina je da postoji vec tema, no ona je negdje u arhivi pa da je ne trazim, ovdje cu da odgovorim. Ja sam isto neki dan cuo pricu da ce to sve da se desi u sklopu tog nekog festivala i da ce novac od Napalm Deatha da ide za obnovu Doma mladih Skenderija... sad da li ce nesto od toga da se desi, vidjecemo. Bilo bi sjajno kad bi sve to proteklo kako treba, pa mozda i da Sarajevo dobije neku vrstu tradicionalnog festivala, nesto poput Exita u Novom Sadu, pa ebem mu mater nismo ni mi toliki panjevi da nas svak ziv obilazi. No kako ce u to vrijeme u zemlji biti i dosta turista ( kako stranaca, tako i nase raje iz dijaspore ) ja vjerujem, ako do tih koncerata dođe, da ce i proteci kako treba... Uostalom najavljuje se svasta nesto, od Paca, Erosa pa do Slayera i Napalm Deatha, neka se desi 20% od najavljenog ima da nam bude ludnica ovog ljeta 
-
BigBoss
Sto da prelistava, ko zna gdje je ta tema. Bujrum neka se otvaraju teme ponovo, ko ce trazit neku temu. Navale svi da diskutuju i onda nema pregleda, obicno se dvoje-troje dopisuju zauzme pola teme a dosta ima i nevezanog za temu. Bas dobro sto neko otvori temu ponovo.Stitch__ wrote:bile je vec tema, prorovi malo zadnjih par strana muzike