Molim te..
Slayer i Napalm Death
Moderator: _BataZiv_0809
-
ANTHRAX
#1 Slayer i Napalm Death
Citam u novinam i skeptican sam.. U domu Mladih, nekad u oktobru..
Molim te..
Molim te..
-
Belminator
Bilo bi to sjajno, zaista. Mada moram priznati da nakon Simple Minds imam malu fobiju od dolaska velikih bendova. Tako se u slucaju Slayera ( Napalm Death-a) plasim da bi nas bilo taman toliko, da nas Kerry King i ekipa mogu i licno,svakog naosob, da zapamte. No kako god sjetim se uvijek Bonove izjave pred koncert U2 u Sarajevu; bas nas briga neka dođe i samo 5 ljudi, mi cemo zajedno sa njima imati najluđu noc u zivotu. Tako da se ako bog da nadam da ce nekad u oktobru i biti sta od ovoga, da nece proci onako kao sto je proslo sa ovim sto Stitch nabroja a ja cu jos tome dodati i The Cure, Bryana Adams-a te cak se je govorilo i o super popularnoj i atraktivnoj SaChiri... no sipak od svega toga na kraju 
- metal_rules_cura
Ne znam,toliko su koncerata najavljivali...ne vjerujem.
- metal_rules_cura
Slusaju oni koji ne potpadaju pod 99% populacije (populacije opsteg krkanluka i nivoa kulture 0!)repeater wrote:a i po tom sarajevu sami ridzekti sviraju.
ko danas slusa napalm death i slayer, a da ne spominjem ostale. uzas
- metal_rules_cura
Metal je olicenje kulture za one koji ga slusaju,a ne koriste kao alibi za sranja raznih vrsta!I nije isto slusati normalnu muziku Harisa Dzinovica i Cane/Mane!Al svakako nebitno.Nek slusa ko sta zeli na kraju.Qler wrote:a eto ti nisi krkanka.... to metal olicenje kulture mozda? tako fini momci oni meNtalci.... daj ba metalko... ako vec ne slusas "normalnu" muziku ne moras druge nazivati krkanima.....
-
lafo_mamone
#14 Re: Slayer i Napalm Death
ANTHRAX wrote:Citam u novinam i skeptican sam.. U domu Mladih, nekad u oktobru..
Molim te..
a u kojim novinama si to procitao...
-
lafo_mamone
#15 Re: Slayer i Napalm Death
ANTHRAX wrote:Citam u novinam i skeptican sam.. U domu Mladih, nekad u oktobru..
Molim te..