Slavuj Danisu oduzima Oskara!?
-
basta sljezove boje
-
hatorio_hanzo
evo ova stvar od silverchair moze biti himna slavuja
http://youtube.com/watch?v=2ReS1NJ3b2k
No more maybes
Your baby's got rabies
Sitting on a ball
In the middle of the Andes
Yeah, i'm a freak of nature
Yeah, i'm a freak
If only I could be as cool as you
As cool as you
Body and soul I'm a freak I'm a freak
Body and soul I'm a freak
Try to be different
Well get a different disease
Seems it's infectious
To need the cold sore cream
Yeah, i'm a freak
I don't really know
How to put on a "cool" show
As boring as they come
Just tell me where to go
Freak
"postovani" gdine slavko posto vjerujem da ne znate engleski i da vam je taj jezik jedna velika nepoznanica kao i vas sopstveni maternji bosanski jezik preporucujem da vam ovaj text na bosanski prevede sin od vaseg stranackog sefa mile laktasa ,,za kojeg se prica da je wonderkind

http://youtube.com/watch?v=2ReS1NJ3b2k
No more maybes
Your baby's got rabies
Sitting on a ball
In the middle of the Andes
Yeah, i'm a freak
As cool as you
Body and soul I'm a freak I'm a freak
Body and soul I'm a freak
Try to be different
Well get a different disease
Seems it's infectious
To need the cold sore cream
Yeah, i'm a freak
I don't really know
How to put on a "cool" show
As boring as they come
Just tell me where to go
Freak
"postovani" gdine slavko posto vjerujem da ne znate engleski i da vam je taj jezik jedna velika nepoznanica kao i vas sopstveni maternji bosanski jezik preporucujem da vam ovaj text na bosanski prevede sin od vaseg stranackog sefa mile laktasa ,,za kojeg se prica da je wonderkind
- duh_sa_sjekirom
hoćeš reći komad svinjetine...mIRCerka wrote:jesmo li mi gledali isti film?
zar kompletna radnja filma, nakon spice, nije u rovu? i oko rova?
a pocinje izmaglicom?
WTF?!?!?!?
sto se Slavuja tice, to je jedan komad govedine, ne znam kako njega vise iko moze uzimati za ozbiljno....
pogotovo ne ljudi koji su osvanuli na njegovim spiskovima ubijenih srba u sarajevu, a oni zivi zdravi, neki cak nisu sarajevo vidjeli uzivo do poslije rata...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
znas, svinja je mnogo bliza covjeku od goveda, i svinja samo neuredna zivinka, dok je govedo glupo...tako da insinuacija Srbin koji jede svinjetinu mora biti svinja nije na mjestu...i dalje tvrdim da je on jedno matoro govedo...duh_sa_sjekirom wrote:hoćeš reći komad svinjetine...mIRCerka wrote:jesmo li mi gledali isti film?
zar kompletna radnja filma, nakon spice, nije u rovu? i oko rova?
a pocinje izmaglicom?
WTF?!?!?!?
sto se Slavuja tice, to je jedan komad govedine, ne znam kako njega vise iko moze uzimati za ozbiljno....
pogotovo ne ljudi koji su osvanuli na njegovim spiskovima ubijenih srba u sarajevu, a oni zivi zdravi, neki cak nisu sarajevo vidjeli uzivo do poslije rata...
-
JKG
#59 Re: Slavuj Danisu oduzima Oskara!?
joj, hvala ti sto pojasni ko je slavuj, danima se ubih misleci ko je lik...e sada sam sam sigurna da ce Akademija, ubrzano, oduzeti Danisu kipic...duh_sa_sjekirom wrote:![]()
![]()
Predsjednik Saveza logoraša RS Slavko Jovičić alias Slavuj najavio je da će uputiti pismo/zahtjev Američkoj filmskoj akademiji u kojem će tražiti da se Danisu Tanoviću oduzme Oskar, jer su, navodno, neke scene filmu "Ničija zemlja", u stvari, zločini nad Srbima u istočnoj Bosni!
Kažu da je Danis, kad je čuo za ove prijetnje, zgrabio svoj kipić iz sehare i pobjegao u nepoznatom pravcu!!
- Maraschino
Slavuj je pravi papak
Ne dobija se Oskar po tome da li je nesto istinito ili izmisljeno vec koliko je to umjetnicki dobro odradjen posao.
Film "Lepa sela lepo gore" smiman je u istocnoj Bosni u selu protjeranih Bosnjaka , tako da su kuce paljene samo radi dobijanja pravog efekta u sceni.Naravno da je prikazano kako Balije pale srpske kuce.

Ne dobija se Oskar po tome da li je nesto istinito ili izmisljeno vec koliko je to umjetnicki dobro odradjen posao.
Film "Lepa sela lepo gore" smiman je u istocnoj Bosni u selu protjeranih Bosnjaka , tako da su kuce paljene samo radi dobijanja pravog efekta u sceni.Naravno da je prikazano kako Balije pale srpske kuce.
-
branimir_s

Pa i Slavuj je snimio nekoliko uradaka... Ovaj je nastao na poznatoj plazi u okolini Han Peska.
Slavko ti si idol svog naroda.
-
liberal
cujem neki dan zajebanciju na slavkov racun
kaze bio neki dernek meni se cini u mokrom ili na sokocu (izvinjavam se unaprijed ako sam profulio mjesto ali je bilo negdje na romaniji) .
naravno slavko je bio tu prisutan kao zvijezda. u neko doba ga prozovu i kazu
"ajde slavko ti pjevas ko slavuj mogao bi nam nesto otpjevat"
i naravno slavko se upali ko kutnjak i zapjeva "djulzulejha ....."(neznam kako se zove pjesma ali tako pocinje stara sevdalinka....)
ja kad su lole poskakale ma sta to pjevas pa udri....ubili boga u slavuju

kaze bio neki dernek meni se cini u mokrom ili na sokocu (izvinjavam se unaprijed ako sam profulio mjesto ali je bilo negdje na romaniji) .
naravno slavko je bio tu prisutan kao zvijezda. u neko doba ga prozovu i kazu
"ajde slavko ti pjevas ko slavuj mogao bi nam nesto otpjevat"
i naravno slavko se upali ko kutnjak i zapjeva "djulzulejha ....."(neznam kako se zove pjesma ali tako pocinje stara sevdalinka....)
ja kad su lole poskakale ma sta to pjevas pa udri....ubili boga u slavuju