Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
- BHCluster
#1 Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
“Odlučio sam da se kandidiram za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine jer je moje uvjerenje da na toj poziciji ne treba da sjedi najotrovniji karcinom za Hrvate u BiH, a to je Dragan Čović. Imam obavezu da uradim sve da spriječim da taj karcinom ne metastazira. I samo da napomenem, samo ako se Čović kandidira za člana Predsjedništva BiH iz reda Hrvata i ja ću odmah. To su moji glavni motivi da se kandidiram”
Ako Slavo Kukić pobjedi hoce li to biti "majorizacija"
- vaučer
#2 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
A izbora...
Može kvisko ikako na ovo pitanje?
Može'l Vuco za precjednika?
Može kvisko ikako na ovo pitanje?
Može'l Vuco za precjednika?
-
hizo ramidovic
#3 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
kratko i jasno:BHCluster wrote:“Odlučio sam da se kandidiram za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine jer je moje uvjerenje da na toj poziciji ne treba da sjedi najotrovniji karcinom za Hrvate u BiH, a to je Dragan Čović. Imam obavezu da uradim sve da spriječim da taj karcinom ne metastazira. I samo da napomenem, samo ako se Čović kandidira za člana Predsjedništva BiH iz reda Hrvata i ja ću odmah. To su moji glavni motivi da se kandidiram”
sve osim adz-a je majorizacija.
the end.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#4 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Naravskihizo ramidovic wrote:kratko i jasno:
sve osim adz-a je majorizacija.
the end.
- McMoy
#5 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Kakvo smiješno pitanje?
Dragan Čović je Veći Hrvat.
- Danguba
#6 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Ovaj ce ga pomesti

-
Hafis
#7 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Da ste pametni podržali bi Kukuća. Bakir vam ionako ne gine.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#8 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Hebi ga, poskocima nikad ugodit. Tamam se fino svi složimo kako je Čović jedini Rvat i samo on i onaj za koga on kaže da može proć, kad nam ubacuje Kukuća kao kukavičije jaje.Hafis wrote:Da ste pametni podržali bi Kukuća. Bakir vam ionako ne gine.
Za Bakira mi nije čak ni smiješno
- Danguba
#9 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
pa da imate materijala za kuknjavu.Hafis wrote:Da ste pametni podržali bi Kukuća. Bakir vam ionako ne gine.
-
Hafis
#10 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Ja ovo najozbiljnije govorim.KatarinaKosaca wrote:Hebi ga, poskocima nikad ugodit. Tamam se fino svi složimo kako je Čović jedini Rvat i samo on i onaj za koga on kaže da može proć, kad nam ubacuje Kukuća kao kukavičije jaje.Hafis wrote:Da ste pametni podržali bi Kukuća. Bakir vam ionako ne gine.
Za Bakira mi nije čak ni smiješnotastatura ti se osušila
Bakir (i SDA) će razvaliti gore i ne vidim mu niti jednog dostojnog protivkandidata.
To znači da se nekih 200-300 000 glasova multietničara (moram ovaj izraz koristiti
Ne tvrdim da je nešto posebno moralna i kvalitetna osoba, ali ipak se radi o materijalu koji se da oblikovati. Ne baš k'o ŽK, pošto se radi o sasvim drugoj - specifičnoj matrici, ali kad nema drugog dobar je i surogat.
- McMoy
#11 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
A Ivo Miro Jović?
- seln
#12 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
I hocemo birati Kukica...ali ne zbog ovoga sto si ti nakenjao ovdje, vec da vam pokazemo ko je gazda.Hafis wrote:Ja ovo najozbiljnije govorim.KatarinaKosaca wrote:Hebi ga, poskocima nikad ugodit. Tamam se fino svi složimo kako je Čović jedini Rvat i samo on i onaj za koga on kaže da može proć, kad nam ubacuje Kukuća kao kukavičije jaje.Hafis wrote:Da ste pametni podržali bi Kukuća. Bakir vam ionako ne gine.
Za Bakira mi nije čak ni smiješnotastatura ti se osušila
Bakir (i SDA) će razvaliti gore i ne vidim mu niti jednog dostojnog protivkandidata.
To znači da se nekih 200-300 000 glasova multietničara (moram ovaj izraz koristiti) jednostavno treba preusmjeriti u nešto korisno. Stranke koje vi ovdje manje-više svi preferirate ovaj put izgleda nemaju konja za trke, poglavito za bošnjačkog člana...ali i za hrvatskog. SDP nema onaj zalet kao prije 4 godine (nemaju čak ni ''novog'' Hrvata na lageru), a DF kao stranka jedne osobe je u potpunosti depersonalizirana i podređena šefu.... Onda kome dati glas nego Kukiću.
Ne tvrdim da je nešto posebno moralna i kvalitetna osoba, ali ipak se radi o materijalu koji se da oblikovati. Ne baš k'o ŽK, pošto se radi o sasvim drugoj - specifičnoj matrici, ali kad nema drugog dobar je i surogat.
-
Hafis
#13 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Eee, na šta vas je ljuta muka natjerala
Ja mislim da bi glasali i za njegovu tetku Cvitu iz Broćanca kod Posušja ako je poture za kandidata
Ja mislim da bi glasali i za njegovu tetku Cvitu iz Broćanca kod Posušja ako je poture za kandidata
- BHCluster
#14 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Prihvatili ste Jugoslovena koji se potpisivao cirilicom Dragana Covica, covjka koji je unisti Mostarski Soko, prihvatice te i Slavu Kukica koji je akademik i profesor. Ja znam da je to velika promjena za glasaca tvoje vrste ali pametan covjk je ipak bolji od prerusenog hrvata kao sto je Covic.Hafis wrote:Eee, na šta vas je ljuta muka natjerala![]()

Last edited by BHCluster on 08/04/2014 23:04, edited 1 time in total.
- vee-jay
#15 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Za ovo se isplati preseliti se u Federaciju da bi se glasalo za Kukica 
-
Hafis
#16 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
A ako ćemo baš mak na konac i VI ste prihvatili presuđenog islamskog nacionalistu na prvim slobodnim izborima, a evo STE prihvatili i njegovog sina na zadnjim. Bolje je u životopisu biti ćirilićar i Jugosloven nego protivdržavni element, i to protiv onakve države...ti su nam i dohakali."BHCluster"
Prihvatili ste Jugoslovena koji se potpisivao cirilicom Dragana Covica, covjka koji je unisti Mostarski Soko, prihvatice te i Slavu Kukica koji je akademik i profesor. Ja znam da je to velika promjena za glasaca tvoje vrste ali pametan covjk je ipak bolji od prerusenog hrvata kao sto je Covic.![]()
Uostalom, ako te netko bude pitao da mu možeš reći: Slavo Kukić je do rata predavao ONO i DSZ a sad preljeva sociologiju iz šupljeg u prazno. I bogati o kakvom ti akademiku govoriš? A da...za tvoju informaciju Čova je također profesor, što je opet njegov problem nema veze s temom.
Ja samo kažem da bi bilo šteta gurnuti 200-300 000 glasova na izgubljenu utakmicu kad se mogu mnogo pametnije iskoristiti. Izaberete fino Slavu tako da mi možemo nastaviti s kmečanjem. I svima dobro
Last edited by Hafis on 08/04/2014 23:13, edited 1 time in total.
- Danguba
#17 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
ma nema potrebe. mi to odradimo s'lahkocom i jos nam ostane glasova da se šupamo.vee-jay wrote:Za ovo se isplati preseliti se u Federaciju da bi se glasalo za Kukica
- mO k3
#18 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
NajvećiMcMoy wrote:Kakvo smiješno pitanje?
-
Hafis
#19 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Ovako mi svejedno, ali imam jednu malu zamjerku, u stvari više savjet:vee-jay wrote:Za ovo se isplati preseliti se u Federaciju da bi se glasalo za Kukica
Imam blagi osjećaj da niste baš najbolje organizirani: ili ćete akciju 1. mart ili Slavu Kukića? Ne može se jednom guzicom na dvije stolice....da se ne prejebete u računici, pa na kraju kuknjava.
- mO k3
#20 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Ne brini se ti za nas , nego nam reci granice trećeg .....jeli još u planu ,ili ste zaboravili ??Hafis wrote:Ovako mi svejedno, ali imam jednu malu zamjerku, u stvari više savjet:vee-jay wrote:Za ovo se isplati preseliti se u Federaciju da bi se glasalo za Kukica
Imam blagi osjećaj da niste baš najbolje organizirani: ili ćete akciju 1. mart ili Slavu Kukića? Ne može se jednom guzicom na dvije stolice....da se ne prejebete u računici, pa na kraju kuknjava.
- DoZeN
#21 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Sta je Komsic uradio za BIH? Nista,Nece ni Kukic
-
Hafis
#22 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
A to, pa to zna svako dijete i tehnički je veoma jednostavno: kome dolazti račun za struju od EP HZHB istupi iz vrstemO k3 wrote:Ne brini se ti za nas , nego nam reci granice trećeg .....jeli još u planu ,ili ste zaboravili ??Hafis wrote:Ovako mi svejedno, ali imam jednu malu zamjerku, u stvari više savjet:vee-jay wrote:Za ovo se isplati preseliti se u Federaciju da bi se glasalo za Kukica
- mO k3
#23 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Grdne rane moje
ostadoste u zabludi ... Pitajte dodika možda vam on da komad 
- BHCluster
#24 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Nepada mi napamet da branim Izetbegovice oni su isti kao Covic samo su bolje profitirali od komunizma nego sto je Cova, a ja glasam slobodno za boljeg kandidata a ne po nacionalnom toru kao ti i ovi sto glasaju za Izetbegovica a vidim i to nije problem covicu da potpisuje koje kakve "strateske dokumente", pa se onda postavlja samo jedno pitanje kako jednom "autenticnom hrvatskom vitezu" kao sto je Covic moze da valja Izetbegovic a tebi jednom "autenticnom HDZ glasacu" da nevalja, zar nisi provjerio sa centralom kako i sta da radis, u buduce nemoj to sebi dopustati jer se lose odnosi na stranku i njene glasace.Hafis wrote:A ako ćemo baš mak na konac i VI ste prihvatili presuđenog islamskog nacionalistu na prvim slobodnim izborima, a evo STE prihvatili i njegovog sina na zadnjim. Bolje je u životopisu biti ćirilićar i Jugosloven nego protivdržavni element, i to protiv onakve države...ti su nam i dohakali."BHCluster"
Prihvatili ste Jugoslovena koji se potpisivao cirilicom Dragana Covica, covjka koji je unisti Mostarski Soko, prihvatice te i Slavu Kukica koji je akademik i profesor. Ja znam da je to velika promjena za glasaca tvoje vrste ali pametan covjk je ipak bolji od prerusenog hrvata kao sto je Covic.![]()
Uostalom, ako te netko bude pitao da mu možeš reći: Slavo Kukić je do rata predavao ONO i DSZ a sad preljeva sociologiju iz šupljeg u prazno. I bogati o kakvom ti akademiku govoriš? A da...za tvoju informaciju Čova je također profesor, što je opet njegov problem nema veze s temom.
Ja samo kažem da bi bilo šteta gurnuti 200-300 000 glasova na izgubljenu utakmicu kad se mogu mnogo pametnije iskoristiti. Izaberete fino Slavu tako da mi možemo nastaviti s kmečanjem. I svima dobro
-
Hafis
#25 Re: Slavo Kukić vs Dragan Čović za Predsjedništvo BiH
Pa ne misliš valjda da su birali Komšića da nešto uradiDoZeN wrote:Sta je Komsic uradio za BIH? Nista,Nece ni Kukic
Čovjek nema dana radnog staža van politike, i ti bi još očekivao da nešto konkretno uradi.
Volio bih da Kukića izaberu više nego 3 000 KM na račun, najozbiljnije. Živko je misni šta bi tek ovaj radio...a i zemljaci su to....u istom se groblju kopaju.