Slavili zlocine nad Bosnjacima

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#51 Re: Slavili zlocine nad Bosnjacima

Post by Pera Trta »

Dobri Bosnjak wrote:Dobro pretpostavimo da je bio, ali su tamo bili i Safet ef. Pozder, glavni prozorski imam i organizator tribine, Fatmir Alispahic, predavac, Safetova supruga, i mnogi drugi, svi oni tvrde da se to dogodilo, a glavni svjedok je zena koja je dobila ''sahovnicu'' u glavu. Kome sada vjerovati, pojedincu, koji nije bio na tribini, nije bio u Domu kulture, ili onima koji su to sve dozvijeli i prozivjeli. Zasto se apriori odbacuje od svih njih, a prihvata od tipa skrivenog pod nikom Pera Trta? Ne mogu da shvatim tu logiku! Je li to nemoguce zamisliti da Hrvati provociraju Bosnjake u Prozoru? Pa u ratu su ih istjerali iz Prozora, poslije rata, kada god nastupa reprezentacija Hrvatske, oni naprave takvu atmosferu, da Bosnjaci ne smiju izaci na ulice, skrivaju se po kucama kao da su zadnji kriminalci.
Ovo jednostavno nije tačno! Bošnjake od rata u Prozoru niko ne dira zbog toga što su Bošnjaci. Izuzevši nekoliko incidenata i provokacija u prvim postratnim godinama i povremene tučnjave djece, većih međunacionalnih problema nema. Bošnjaci se slobodno kreću, svako malo djeca održavaju priredbe gdje se izvode ilahije, idu sa folklorom ili mektebom i vjeroučiteljima po cijeloj BiH, gradi se nova džamija na mjestu gdje je prije rata uopšte nije bilo, normalno rade kafići i prodavnice čiji su vlasnici Bošnjaci, jedan od vodećih biznismena u gradu je Bošnjak, itd, itd...
Ovo znam iz prve ruke i ličnog višegodišnjeg iskustva sa životom u Prozoru. Tek kada ti budeš u Prozoru lično za vrijeme "atmosfere" povodom utakmica hrvatske reprezentacije, pa se ti i ostali Prozorani budete krili, kako sam kažeš, "kao zadnji kriminalci", tek tada ću ti vjerovati.
Dobri Bosnjak

#52 Re: Slavili zlocine nad Bosnjacima

Post by Dobri Bosnjak »

ministar78 wrote:Heh, jadan onaj kome Fatmir Alispahic drzi tribinu...a ovom SAFFu radi zloupotrebe fotografija, treba slozit prijavu Vijecu za stampu...

Sve je u redu od autora posta, samo sto ne spomenu zlocin nad Hrvatima u Uzdolu...
Ja kao Bosnjak i bivsi pripadnik Armije BiH osudjujem zlocin nad Hrvatima u Uzdolu, i ogradjujem se od onoga sto su tamo uradili pojedinci, ali treba znati da se taj zlocin, za kojeg Mirko Sagolj (Hrvat, novinar Oslobodjenja) na jednom predavanju kaze da je to bio izolovani incident i da se desio samo kao reakcija na zlocine nad Bosnjacima, razlikuje od zlocina protjerivanja jednog cijelog naroda iz Prozora i drugih opcina gdje je HVO ''gospodario'', odvođenja u logor svih sposobnih za borbu, i ubistva velikog broja drugih, a sve to uz blagoslov najvecih vojnih i politickih vlasti Hrvata u BiH i Hrvatskoj.

Peri Trti: O izljevima hrvatstva za vrijeme nastupa reprezentacije Hrvatske, citao sam reportazu sa lica mjesta u BH Danima, a tamo se nalazi znatan dio moje najblize rodbine tako da imam informacije sa lica mjesta. Kazes od rata, a sta je bilo u ratu? Jeste li svi redom protjerani, i koliko je trebalo da se uopce pocnete vracati. Samo mi reci koliko Hrvati u Prozoru, u kojem ti zivis, dozivljavaju drzavu BiH svojom drzavom, slave njene praznike, navijaju za BiH, nose njena obiljezja, i osjecaju se pripadnicima bh nacije. Na prostorima sa hrvatskom vecinom i dan danas paralelno uz Federaciju funkcionise hrvatska vlast, vlast Herceg Bosne, njihova posta je hrvatska a ne bosanskohercegovacka, njihova elektroprivreda je elektroprivreda Herceg Bosne, njihov radio je radio Herceg Bosne, i u uredima njihove zupanijske vlade nalaze se slike raspela i veliki krstovi, opcine su ogradjene velikim krstovima postavljenim na istaknutim mjestima kako bi svjedocili krscanski teritorij (izmedju ostalog krst je postavljen na prilazu Prozoru iz pravca G. Vakufa), a da ne govorimo o opcinama na granici sa Hrvatskom, to je Hrvtaska u malom.
united bosnae

#53 Re: Slavili zlocine nad Bosnjacima

Post by united bosnae »

Dobri Bosnjak wrote: Nekoliko puta sam spomenuo da mi izvor za ovo nije bio Avaz ni Saff (Avaz je to objavio dan poslije, a Saff istog dana nakon sto je tekst dobio od spomenutih svjedoka), nego direktni kontakt sa Safetom ef. Pozderom. Evo ti njegov broj pa nazovi i pitaj sta se desilo ...
Uzassss....tipican primjer kako funkcionise nase "novinarstvo'.
Niti rijeci o profesionalnim novinarima Avaza ili Saff-a koji ako vec nisu bili svjedoci incidenta nisu se ni udostojili dan kasnije posjetiti Prozor i na licu mjesta utvrditi cinjenicno stanje. Ne, zasto bi to radili kad je lakse objaviti tekst dobijen od "spomenutih svjedoka" i uz sliku od prije par godina od toga napraviti senzacionalnu vijest. Naravno dovoljno je da svjedok uz svoje ime ima prefiks Ef., Fra ili Nj.V. i da se ta prica automatski smatra vjerodostojnom.

Sjeca li se iko srbijanske stampe pocetkom 90-tih koja je pozivajuci se na dobro obavijestene izvore svakodnevno izvijestavala o maltretiranoj i ubijanoj srpskoj nejaci?

U e-novinama je nedavno objavljen odlican clanak bas na ovu temu, te ako koga interesuje moze da ga pogleda na sljedecem linku:
http://www.e-novine.com/kolumna/boris_d ... a-uda.html
Dobri Bosnjak

#54 Re: Slavili zlocine nad Bosnjacima

Post by Dobri Bosnjak »

united bosnae wrote:
Dobri Bosnjak wrote: Nekoliko puta sam spomenuo da mi izvor za ovo nije bio Avaz ni Saff (Avaz je to objavio dan poslije, a Saff istog dana nakon sto je tekst dobio od spomenutih svjedoka), nego direktni kontakt sa Safetom ef. Pozderom. Evo ti njegov broj pa nazovi i pitaj sta se desilo ...
Uzassss....tipican primjer kako funkcionise nase "novinarstvo'.
Niti rijeci o profesionalnim novinarima Avaza ili Saff-a koji ako vec nisu bili svjedoci incidenta nisu se ni udostojili dan kasnije posjetiti Prozor i na licu mjesta utvrditi cinjenicno stanje.

Smiri se stari, trebat ce ti zivci! Izgleda da tebi jedinom i Peri Trti jos nije jasno da se incident zaista dogodio. Mozda bi ti volio da nije, ali jeste, to je i vrapcima na grani jasno. I ne izvrci cinjenice, nije Safet ovdje relevantan svjedok zato sto je ef., nego zato sto je bio organizator tribine i sto je njegova zena dobila sahovnicu u glavu.
Last edited by Dobri Bosnjak on 31/07/2009 23:45, edited 1 time in total.
ministar78

#55 Re: Slavili zlocine nad Bosnjacima

Post by ministar78 »

Ma da "Dobri", sve izolovani incidenti a Hrvata nigdje u Varesu, Kaknju, Brezi, Banovicima...Sto ne napises analizu kako je prosao hrvatski narod u mjestima gdje je ARBIH "gospodarila"....

Hrvatski narod ima pravo osjecati svojim ono sto je njegovo, a ne sto mu bilo ko namece...tako i drzavu i himnu i sve ostalo.

Cisto za informaciju, moji preci su se u 15 i 16 stoljecu povlacili izvan turske vlasti i citave obitelji selili prema SPlitu i Makraskoj, a znas koja su muda trebala da se u vrijeme kada nije bilo ni auta ni mobitela, kad je svake druge godine harala glad, jedna cijela loza pomjeri u novi zivot 300 kilometara, jer nam se nije trpilo, kako Turaka, tako ni poturica...Zbog toga se mom narodu kapa skida, obraz nam je prije svega...

U ostalom, to je vidjela i prepoznala Europa, pa ti sada mozes bez vize samo u "sucur jarabi Tursku" i to ako pozuris, ako ti u medjuvremenu Srbija ne uvede vize....
cyprus

#56 Re: Slavili zlocine nad Bosnjacima

Post by cyprus »

Zašto se ovdje kad se desi bilo kakav incident ima za potrebu potezat čitava jebena historija/istorija/povjest? Da se pokaže ko je prvi počeo :roll: ?

A što se tiče konkretnog događaja, vjerovatno se dogodilo nešto, a SAFF to preuveličao (ni njima, a ni svim ostalim BH medijima ne bi bio prvi put)... Mislim, iz dosadašnje diskusije da se zaključiti upravo to, ali kao neko ko nije bio tu, ostavljam rezervu naravno :) . Meni nije jasno kako ljudi koji nisu bili na licu mjesta i za šta nemaju evidentnih dokaza mogu tvrdit nešto bezrezervno. Ne mislim samo na ovaj slučaj, nego generalno.
cyprus

#57 Re: Slavili zlocine nad Bosnjacima

Post by cyprus »

ministar78 wrote:Ma da "Dobri", sve izolovani incidenti a Hrvata nigdje u Varesu, Kaknju, Brezi, Banovicima...Sto ne napises analizu kako je prosao hrvatski narod u mjestima gdje je ARBIH "gospodarila"....

Hrvatski narod ima pravo osjecati svojim ono sto je njegovo, a ne sto mu bilo ko namece...tako i drzavu i himnu i sve ostalo.

Cisto za informaciju, moji preci su se u 15 i 16 stoljecu povlacili izvan turske vlasti i citave obitelji selili prema SPlitu i Makraskoj, a znas koja su muda trebala da se u vrijeme kada nije bilo ni auta ni mobitela, kad je svake druge godine harala glad, jedna cijela loza pomjeri u novi zivot 300 kilometara, jer nam se nije trpilo, kako Turaka, tako ni poturica...Zbog toga se mom narodu kapa skida, obraz nam je prije svega...

U ostalom, to je vidjela i prepoznala Europa, pa ti sada mozes bez vize samo u "sucur jarabi Tursku" i to ako pozuris, ako ti u medjuvremenu Srbija ne uvede vize....
Ovim boldiranim tempom pretpostavljam da su tvoji obišli čitav krug oko Zemlje, pa ponovo došli gdje su bili prije dolaska Turaka :D :-)
Dobri Bosnjak

#58 Re: Slavili zlocine nad Bosnjacima

Post by Dobri Bosnjak »

ministar78 wrote:Ma da "Dobri", sve izolovani incidenti a Hrvata nigdje u Varesu, Kaknju, Brezi, Banovicima...Sto ne napises analizu kako je prosao hrvatski narod u mjestima gdje je ARBIH "gospodarila"....

Ne izmisljaj. Sve spomenute gradove napustili ste sami, na nagovor vasih politicara i vojnih zapovjednika, kako bi se Armija BiH mogla izjednaciti sa vasim secesionistickim postrojbama. Vasim se politickim i vojnim vodjama pred medjunarodnim sudovima sudi za etnicko ciscenje i formiranje paradrzave Herceg Bosne, a ne nasima, nasima se sudi upravo za izolovane zlocine. Da su Hrvati protjerani iz tih gradova valjda bi neki vazan Bosnjak bio sudjen i optuzen za to. Vi se niste borili za Bosnu i Hercegovinu, i htjeli ste otcijepiti njene dijelove i pripojiti ih Hrvatskoj. Ljutite li se kad vam to kazem? Vi ne volite Bosnu i Hercegovinu, naprotiv mrzite je, i mrzite sve sto ima veze s njom. To dokazuje i ovaj tvoj post. Ti si ismijavas sa blokadom koju je Bosni i Hercegovini nametnula Evropa, i stim da bh drzavljani, odnosno Bosnjaci, mogu samo u Tursku bez viza. Vi i Srbi ste unistili nasu drzavu zajedno sa Evropom, i sada se nasladjujete njenim nevoljama. Ne branim ja vama da slavite sta hocete, ali znajte da nijedan bosanskohercegovacki grad nikada nece biti Hrvatska, pa ako treba ponovo cemo uzeti oruzje. Da sam na vasem mjestu, bio bi principijelan do kraja, napustio bi teritorij Bosne i Hercegovine, ne bi uzivao privilegije koje uziva svaki njen grdajanin, i potpuno bi se vezao za Hrvatsku. A da su vas Turci toliko tlacili i proganjali, pa ne bi vas ovoliko ostalo, valjda bi muslimani bili vecina u Hrvatskoj i Srbiji. Desilo se obrnuto, od Kraljevine SHS pa naovmao ove prostore je napustilo negdje oko osam miliona Bosnjaka. Bosnjaci su od apsolutne vecine u Bosni i Hercegovini, zahvaljujuci njihovim istocnim i zapdanim susjedima, spali na nekih 40 %, a u Srbiji i Hrvatskoj su nacionalna manjina. :bih:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#59 Re: Slavili zlocine nad Bosnjacima

Post by Chmoljo »

Dobri Bosnjak wrote:
ministar78 wrote:Heh, jadan onaj kome Fatmir Alispahic drzi tribinu...a ovom SAFFu radi zloupotrebe fotografija, treba slozit prijavu Vijecu za stampu...

Sve je u redu od autora posta, samo sto ne spomenu zlocin nad Hrvatima u Uzdolu...
Ja kao Bosnjak i bivsi pripadnik Armije BiH osudjujem zlocin nad Hrvatima u Uzdolu, i ogradjujem se od onoga sto su tamo uradili pojedinci, ali treba znati da se taj zlocin, za kojeg Mirko Sagolj (Hrvat, novinar Oslobodjenja) na jednom predavanju kaze da je to bio izolovani incident i da se desio samo kao reakcija na zlocine nad Bosnjacima, razlikuje od zlocina protjerivanja jednog cijelog naroda iz Prozora i drugih opcina gdje je HVO ''gospodario'', odvođenja u logor svih sposobnih za borbu, i ubistva velikog broja drugih, a sve to uz blagoslov najvecih vojnih i politickih vlasti Hrvata u BiH i Hrvatskoj.

Peri Trti: O izljevima hrvatstva za vrijeme nastupa reprezentacije Hrvatske, citao sam reportazu sa lica mjesta u BH Danima, a tamo se nalazi znatan dio moje najblize rodbine tako da imam informacije sa lica mjesta. Kazes od rata, a sta je bilo u ratu? Jeste li svi redom protjerani, i koliko je trebalo da se uopce pocnete vracati. Samo mi reci koliko Hrvati u Prozoru, u kojem ti zivis, dozivljavaju drzavu BiH svojom drzavom, slave njene praznike, navijaju za BiH, nose njena obiljezja, i osjecaju se pripadnicima bh nacije. Na prostorima sa hrvatskom vecinom i dan danas paralelno uz Federaciju funkcionise hrvatska vlast, vlast Herceg Bosne, njihova posta je hrvatska a ne bosanskohercegovacka, njihova elektroprivreda je elektroprivreda Herceg Bosne, njihov radio je radio Herceg Bosne, i u uredima njihove zupanijske vlade nalaze se slike raspela i veliki krstovi, opcine su ogradjene velikim krstovima postavljenim na istaknutim mjestima kako bi svjedocili krscanski teritorij (izmedju ostalog krst je postavljen na prilazu Prozoru iz pravca G. Vakufa), a da ne govorimo o opcinama na granici sa Hrvatskom, to je Hrvtaska u malom.
sve se nešto suzdržavam, a ne mogu...

PITAJ EDHEMA BIČAKĆIĆA ZAŠTO SE ZOVE. TO NAM JE NAŠA BORBA DALA

tako, sad sam miran.
ministar78

#60 Re: Slavili zlocine nad Bosnjacima

Post by ministar78 »

Ma ko je napustio sam? To je isto kao da ja tebi kazem da je bosnjacki narod sam napustio Srebrenicu...
Protjerani, zlostavljani od '93. do danas...
Imas slucaj u Sarajevu da Mustafa Hota, osudjeni ratni zlocinac,ima kafic kod ekonomskog fakulteta u SA, a lezi 9 godina jer je priznao da je iz neposredne blizine upucao u glavu dvoje staraca u Grabovici... i sarajevske vlasti mu dale kafic...

OKrenuti Hrvatskoj....pa naravno, jer ne zalimo da mojoj staroj koja je doktor znanosti...polupismena hamsa u opcini objasnjava, kako "treba kucnu listu donijeti i onaj papir sa stemblijem "iz grada" jer joj je polupismeni brat cakijas, '92. bjezeci od zakona, poginuo u "zelenim beretkama"... e to necemo.... a ti pozuri u Tursku, dok Srbija ne uvede vize...
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#61 Re: Slavili zlocine nad Bosnjacima

Post by Chmoljo »

ministar78 wrote:Ma ko je napustio sam? To je isto kao da ja tebi kazem da je bosnjacki narod sam napustio Srebrenicu...
Imas slucaj u Sarajevu da Mustafa Hota, osudjeni ratni zlocinac,ima kafic kod ekonomskog fakulteta u SA, a lezi 9 godina jer je priznao da je iz neposredne blizine upucao u glavu dvoje staraca u Grabovici... i sarajevske vlasti mu dale kafic...

OKrenuti Hrvatskoj....pa naravno, jer ne zalimo da mojoj staroj koja je doktor znanosti...polupismena hamsa u opcini objasnjava, kako "treba kucnu listu donijeti i onaj papir sa stemblijem "iz grada" jer joj je polupismeni brat cakijas, '92. bjezeci od zakona, poginuo u "zelenim beretkama"... e to necemo.... a ti pozuri u Tursku, dok Srbija ne uvede vize...
a tebe ću ošmekati čika zoomu, pa nek ti pomažu onda doktori znanosti kako znaju...
ministar78

#62 Re: Slavili zlocine nad Bosnjacima

Post by ministar78 »

Ma nije problem...stoji chicha iza svake svoje...kako ja, tako i moji vec 1000 godina...ako sam je za bana, sigurno si i ti...
Dobri Bosnjak

#63 Re: Slavili zlocine nad Bosnjacima

Post by Dobri Bosnjak »

ministar78 wrote:Ma ko je napustio sam? To je isto kao da ja tebi kazem da je bosnjacki narod sam napustio Srebrenicu...

Pa ne mozes mi reci, jer bosnjacki narod nije napustio samovoljno niti jedan grad a vi jeste. Dokaz je jos jednom ponavljam sto se vama sudi za etnicko ciscenje a ne Bosnjacima. Neces se ti okrenuti Hrvatskoj, to je samo tvoja spreha, nego ces nastaviti kao i tvoji sunarodnjaci musti od drzave BIH sve sto se moze izmusti, a idalje ce te je koliko god je moguce negirati i nasladjivati se njenim nevoljama. A ovo ''polupismena Hamsa'' je cisti hrvatski fasizam.
salihh

#64 Re: Slavili zlocine nad Bosnjacima

Post by salihh »

vidi ministra poCetnika :-)
dr trocki

#65 Re: Slavili zlocine nad Bosnjacima

Post by dr trocki »

Dobri Bosnjak wrote:

Pa ne mozes mi reci, jer bosnjacki narod nije napustio samovoljno niti jedan grad a vi jeste. Dokaz je jos jednom ponavljam sto se vama sudi za etnicko ciscenje a ne Bosnjacima. Neces se ti okrenuti Hrvatskoj, to je samo tvoja spreha, nego ces nastaviti kao i tvoji sunarodnjaci musti od drzave BIH sve sto se moze izmusti, a idalje ce te je koliko god je moguce negirati i nasladjivati se njenim nevoljama. A ovo ''polupismena Hamsa'' je cisti hrvatski fasizam.
Pa ne sudi se jednome narodu ,nego pojedincima iz toga naroda i to za ratne zlocine.
Dok su se Hrvati kao potomci Japanaca sami ubijali.
Uostalom vjerujem Peri Trti ,a ne laznim fotografijama i nadnovinarstvom u sluzbi izazivanja istine. :lol:
tigarsazapada

#66 Re: Slavili zlocine nad Bosnjacima

Post by tigarsazapada »

Ma ljudi rade, sude, prave drzavu, ocjenjuju... valoriziraju... ne dao ti Bog na ovom forumu reci "mudzahedin", vec si banovan a moze govoriti o cetnicima, ustasama, neprijateljima....

... ja jadna foruma...
Dobri Bosnjak

#67 Re: Slavili zlocine nad Bosnjacima

Post by Dobri Bosnjak »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Dobri Bosnjak wrote:

hoćeš reći da se sudi hrvatima,kao narodu?
Naravno da nisam mislio na kompletan hrvatski narod u BiH, nego na njihove politicare i vojne zapovjednike, kojima se u Hagu sudi za etnicko ciscenje gradova u kojima su bili na vlasti i za formiranje paradrzave Herceg Bosne. I tu je razlika izmedju samovoljnog napustanja i protjerivanja. Kada su Bosnjacki politicari i vojni zapovjednici u pitanju, nije mi poznato da je iko od njih optuzen za etnicko ciscenje i progon nebosnjackog stanovnistva. Da je bilo tih elemenata, sigurno bi vec odavno bile podignute optuznice protiv njih. Sudski procesi koji su vodjeni ili koji se vode, iskjucivo se ticu pojedinacnih ratnih zlocina, kao sto su Uzdol i Grabovica, koje kao covjek i Bosnjak osudjujem. Dakle, temeljna razlika izmedju Armije BiH s jedne i HVO-a i VRS s druge strane jeste sto se Armija borila za BiH, a ovi drugi za njeno unistenje i pripajanje njenih dijelova Srbiji ili Hrvatskoj; zlocini Armije BiH su pojedinacni, nisu bili planirani od najveceg vojnog i politickog vrha, dok su zlocini HVO-a i VRS smisljeni, planirani i realizovani uz blagoslov najvecih vojnih i politckih vlasti Srba i Hrvata u BiH i u Srbiji i Hrvatskoj; Armija BiH se nije borila na tudjoj teritoriji dok su hrvatske i srpske postrojbe iz Hrvatske i Srbije izvrsile agresiju na suverenu drzavu BiH. Apsurd je da Evropa nagradjuje Srbiju i Hrvatsku zbog njihove agresije i poklanja im bezvizni rezim, a kaznjava BIH zbog toga sto se uspjela odbraniti.
tigarsazapada

#68 Re: Slavili zlocine nad Bosnjacima

Post by tigarsazapada »

Pogledaj optuznicu "Gasal i Kukavica" za zlocina nad Hrvatima u Bugojnu, na web strani Suda BiH pa onda pricaj o tome je li neko nesto planirao....

Zasto se na ovom forumu ne uvede da je kaznjivo pricati gluposti...
jutarnji

#69 Re: Slavili zlocine nad Bosnjacima

Post by jutarnji »

tigarsazapada wrote:... ja jadna foruma...
Zemljo otvori se....
:lol: :lol: :lol:
tigarsazapada

#70 Re: Slavili zlocine nad Bosnjacima

Post by tigarsazapada »

Ne..niti to ne zelim.... vec Nekome puno strozijem nego sam ja
tigarsazapada

#71 Re: Slavili zlocine nad Bosnjacima

Post by tigarsazapada »

Evo jednog objasnjenja situacija hrvatskog puka u Sredisnjoj Bosni

http://www.youtube.com/watch?v=M9ddmNWNx-4&NR=1
jutarnji

#72 Re: Slavili zlocine nad Bosnjacima

Post by jutarnji »

tigarsazapada wrote:Ne..niti to ne zelim.... vec Nekome puno strozijem nego sam ja
Pa dobro jbt, citas li ti uopste sta pises, ili, razmislis li tom tintarom prije nego sto odvalis ove nebuloze. A je svakakvih imbecila
mati mila...
tigarsazapada

#73 Re: Slavili zlocine nad Bosnjacima

Post by tigarsazapada »

Eh, sad, zbog tog "imbecila" trebao bi biti banovan...
Nema veze, ne ljutim se ja, svako ti dobro zelim...
Ako zelis razgovarati, ja sam tu... onako cestit i jasan kao chasa vode... *ebi ga, to me i kosta :)
jutarnji

#74 Re: Slavili zlocine nad Bosnjacima

Post by jutarnji »

tigarsazapada wrote:Eh, sad, zbog tog "imbecila" trebao bi biti banovan...
Nema veze, ne ljutim se ja, svako ti dobro zelim...
Ako zelis razgovarati, ja sam tu... onako cestit i jasan kao chasa vode... *ebi ga, to me i kosta :)
Ma nema problema, i ban je za ljude :D . Ne znam kako su ovi postovi editovani pa je ispalo da sam te nazvao
imbecilom samo zato sto kao nisam dobre volje, a ne zato sto si otvoreno prijetio vlasnicima ovog portala jer
ti se njihova uredjivacka politika ne svidja. Neda mi se razgovarati s tobom iz prostog razloga jer je to isto kao
da pricam sa zidom. Navaljaces opet masu nebuloza, a danas mi se neda...
tigarsazapada

#75 Re: Slavili zlocine nad Bosnjacima

Post by tigarsazapada »

Ma nikome ja ne prijetim....bez veze ti je pricha, ja samo upozoravam da se ovdje banuju ljudi koji pricaju argumentirano o statusu Hrvata ili Srbsa u BiH a razne vehabije koje vrijedjaju i nazivaju ljude chetnicima i ustashama i prolaze nekaznjeno...

Problem je do moderatora....a to ce "vlasnici" uskoro nadugacko i nasiroko objasnjavati...tamo gdje treba ;)
Locked