Slatka, ali ipak glupa smrt.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- osa
#1 Slatka, ali ipak glupa smrt.
kad se čovjek preračuna, čuj 12 sati, šta je previše, previše je.
12 SATI seksa s dvije žene bilo je previše za 28-godišnjeg ruskog biznismena Sergeja K. koji je umro od predoziranja Viagrom.
Rus se s partnericama kladio da s njima može izdržati u 12-satnom seksu. One su pristale na okladu obećavši da će mu isplatiti 200.000 rubalja (oko 4.400 eura) ako s njima u krevetu izdrži pola dana.
Sergej je s partnericama Alinom A. i Galjinom Z., uspješno proveo 12 sati u krevetu, čime je dobio okladu. Međutim, u jednom trenutku je Rusu zastalo srce nakon čega je umro.
Partnerice su policiji kasnije kazale da je Sergej nakon što su došli u stan, najprije popio nekoliko tableta Viagre, a pored toga je jeo orahe i vrhnje, za koje se inače smatra da su prirodni afrodizijak.
Popio je i pivo, nakon čega se dao u "akciju" koja je za njega fatalno završila. Djevojke su kasnije kazale da su se sa Sergejem najprije odvojeno sastajale, a kasnije su mu predložile seks utroje. Da bi ih uvjerio u svoju potentnost, predložio je okladu koju su prihvatile.
12 SATI seksa s dvije žene bilo je previše za 28-godišnjeg ruskog biznismena Sergeja K. koji je umro od predoziranja Viagrom.
Rus se s partnericama kladio da s njima može izdržati u 12-satnom seksu. One su pristale na okladu obećavši da će mu isplatiti 200.000 rubalja (oko 4.400 eura) ako s njima u krevetu izdrži pola dana.
Sergej je s partnericama Alinom A. i Galjinom Z., uspješno proveo 12 sati u krevetu, čime je dobio okladu. Međutim, u jednom trenutku je Rusu zastalo srce nakon čega je umro.
Partnerice su policiji kasnije kazale da je Sergej nakon što su došli u stan, najprije popio nekoliko tableta Viagre, a pored toga je jeo orahe i vrhnje, za koje se inače smatra da su prirodni afrodizijak.
Popio je i pivo, nakon čega se dao u "akciju" koja je za njega fatalno završila. Djevojke su kasnije kazale da su se sa Sergejem najprije odvojeno sastajale, a kasnije su mu predložile seks utroje. Da bi ih uvjerio u svoju potentnost, predložio je okladu koju su prihvatile.
-
Vertigo
#2 Re: Slatka, ali ipak glupa smrt.
a zato se meni javlja vrtoglavica
- JThomas
#3 Re: Slatka, ali ipak glupa smrt.
amater
a zaozbiljno, ne znam koji to ku*ac ljudima treba...radoznalost je ubila mačku, a ego čovjeka, čuj htio im dokazati da može 12 sati
nek sad dokazuje bogu na nebu ako vjeruje u njega...
a zaozbiljno, ne znam koji to ku*ac ljudima treba...radoznalost je ubila mačku, a ego čovjeka, čuj htio im dokazati da može 12 sati
- JohnnyS
#4 Re: Slatka, ali ipak glupa smrt.
Budala. Pola sata je taman
35 minuta s cigaretom 
- Fair Life
#5 Re: Slatka, ali ipak glupa smrt.
Budala...osa wrote:...
...
U njegovim godinama mi je bilo dovoljno... jedan konjak prije i cigareta poslije obavljenog posla.
I tako povazdan...
- Baltazar_khan
#6 Re: Slatka, ali ipak glupa smrt.
Ja se najedem ko međed poslije tog "posla", ispraznim frižiderFair Life wrote:Budala...osa wrote:...
...
U njegovim godinama mi je bilo dovoljno... jedan konjak prije i cigareta poslije obavljenog posla.
I tako povazdan...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#7 Re: Slatka, ali ipak glupa smrt.
samo 12 sati
......nije još potuko moj reckorde 
-
Bodkin
#8 Re: Slatka, ali ipak glupa smrt.
ne mogu mu kilo vrhnja i dvije kile oraha pomoci da tvoj potucepici wrote:samo 12 sati......nije još potuko moj reckorde
-
bierkof
#9 Re: Slatka, ali ipak glupa smrt.
Koji? 30 godina bez sexapici wrote:samo 12 sati......nije još potuko moj reckorde
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac