Slanje proizvoda u inostranstvo

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
fedja123

#1 Slanje proizvoda u inostranstvo

Post by fedja123 »

Pozdrav..

Prodajem domaci med i planiram da pocnem prodavati na ebayu. Na ebayu svi nude free shipping, pa ja sad ne znam koliko moram placati dostavu iz bosne na proizvode vise od 1kg. Neko savjet? Koliko bi bila postarina
vjesticanametli

#2 Re: Slanje proizvoda u inostranstvo

Post by vjesticanametli »

ne znam kako bi ti slao ali iz ove meĐŽedojebine ne mozes slati nista ...... pitala sam u posti koliko kosta da posaljem kilu secera u kocki (jebiga svabe htjele da umacu u njemackoj, a nece da kupe kod turcina :D ) i kaze teta 40 KM pa ne znam koliko bi tebi uzimali za taj tvoj produkt i da ti nudis free ŠiFing :-)
fedja123

#3 Re: Slanje proizvoda u inostranstvo

Post by fedja123 »

vjesticanametli wrote:ne znam kako bi ti slao ali iz ove meĐŽedojebine ne mozes slati nista ...... pitala sam u posti koliko kosta da posaljem kilu secera u kocki (jebiga svabe htjele da umacu u njemackoj, a nece da kupe kod turcina :D ) i kaze teta 40 KM pa ne znam koliko bi tebi uzimali za taj tvoj produkt i da ti nudis free ŠiFing :-)
Hahahahaha jbga, nema mi druge nego otici u postu i pitati
calculator

#4 Re: Slanje proizvoda u inostranstvo

Post by calculator »

fedja123 wrote:Pozdrav..

Prodajem domaci med i planiram da pocnem prodavati na ebayu. Na ebayu svi nude free shipping, pa ja sad ne znam koliko moram placati dostavu iz bosne na proizvode vise od 1kg. Neko savjet? Koliko bi bila postarina
Proizvodnju moras registrirati u Uredu za veterinarstvo. Bez vet. broja nema izvoza meda
Post Reply