Slanje pouzecem

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Rainboow

#1 Slanje pouzecem

Post by Rainboow »

Ja se izvinjavam ako ova tema vec negdje postoji, treba mi par infomacija od vas koji ste vec imali iskustva sa slanjem paketa pouzecem.

Inace sam iz Tuzle, dogovorila sam prodaju mobitela sa momkom iz Sarajeva, i on je sam predlozio da mu mobitel posaljem pouzecem. Sve lijepo spakovala, odnijela u lokalnu postu, popunila sto treba i poslala. Posto ja to nikada do sada nisam radila, da li postoji mogucnost prevare, iako mi je postar rekao da on nece moci uzeti paket dok ne plati ???

U kontaktu sam s tim momkom koji ceka mobitel. Danas se javio i kaze da mobitel jos nije stigao. Proslo je 24 sata od slanja. Da li je moguce da nije dobio. Koliko se ceka to ??? :? :?
anonimnaosoba

#2 Re: Slanje pouzecem

Post by anonimnaosoba »

Ja sam 2x slao robu van Sarajeva i to Intereuropom i za manje od 24 sata je ista bila kod kupaca, a meni su pare dolazile 2 do 3 dana poslije primitka robe, možda nije došao mobitel jer je vikend... Uglavnom, ne može te prevariti jer ne može uzeti paket dok ne plati, koliko ja znam...

Samo ne znam što je ova tema u medijskom pdf-u :?
Rainboow

#3 Re: Slanje pouzecem

Post by Rainboow »

anonimnaosoba wrote:Ja sam 2x slao robu van Sarajeva i to Intereuropom i za manje od 24 sata je ista bila kod kupaca, a meni su pare dolazile 2 do 3 dana poslije primitka robe, možda nije došao mobitel jer je vikend... Uglavnom, ne može te prevariti jer ne može uzeti paket dok ne plati, koliko ja znam...

Samo ne znam što je ova tema u medijskom pdf-u :?

Joj ne znam ni ja sama :/ Nisam ni gledala, halalite :D

Znači, najvjerovatnije da će doći u pon.
anonimnaosoba

#4 Re: Slanje pouzecem

Post by anonimnaosoba »

Vjerovatno, roba koja se šalje pouzećem treba stići u roku do 48 sati, osim neradnim danima, samo problem može biti što si poslala BH Poštom (koliko sam ja uspio shvatiti), a nerijetko su se ljudi ovdje žalili na brzinu iste...
Rainboow

#5 Re: Slanje pouzecem

Post by Rainboow »

anonimnaosoba wrote:Vjerovatno, roba koja se šalje pouzećem treba stići u roku do 48 sati, osim neradnim danima, samo problem može biti što si poslala BH Poštom (koliko sam ja uspio shvatiti), a nerijetko su se ljudi ovdje žalili na brzinu iste...

Upravo tako, BH pošta, znam da su sporiji, a poštar mi je rekao juče kada sam slala, da će to danas biti u Sarajevu, međutim nije stiglo. Sutra nedjelja, onda sigurno stiže u pon. a možda i utorak :D
Post Reply