Slanje e-maila je HAKERSKA vještina!!??

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Gad

#1 Slanje e-maila je HAKERSKA vještina!!??

Post by Gad »

Neki dan sam gledao dnevnik FTV, i nakon uobičajenih tema uslijedio je prilog o izvjesnom Abdulahu iz Zenice.Naime, radi se o momku koji je prošle godine slao Papi prijeteće e-mail poruke.Momak je dobio šest mjeseci zatvora.U razgovoru sa novinarkom FTV u pomenutom prilogu Abdulah se žali na pravni sistem BiH te govori kako se kaje zbog ove glupe HAKERSKE igre!? E ovdje treba obratiti pažnju na riječ "hakersku"! Pomenuti mladi gospodin koji je "opsjednut informatikom" sebe je okarakterisao kao hakera ??? Mora da postoje nove hakerske vještine i algoritmi za pritiskanje dugmeta "send", a da ne spominjem procedure i protokole za pritiskanje "new message".Pa zar pored tolikog interneta i tolikih mogućnosti da nešto nauči, on odlučuje da napravi takvu "HAKERSKU"glupost ??!?!? E moj Abdulahu ako su BH Hakeri tako daleko dogurali, onda se ne moramo brinuti za sigurnost mrežnih sistema još dugo vremena.
hey

Post by hey »

ja sam onda 2 hakera heheheheh :D
van dyk

Post by van dyk »

imao sam priliku upoznat momka on je lud ko struja hehe zezo se je i to ga je snaslo heh:)Ma to je montirana prica sa ftv-a bola sta i ti slusas i gledas....
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

he he

moraš biti glupan da te uhvati naša policija (i strana policija)

toliko internet klubova toliko besplatnih adresa, toliko opcija za naknadno slanje majla

:(
Pooll

Post by Pooll »

Ajoj :(

Treba zaviriti u sekciju Software, tamo moze svasta nauciti,... rjsavaju se svakojaki problemi... hehe :D :D :D
[shadow]

#6 heh

Post by [shadow] »

ma joj, ovi "hackeri" danas. Nea dogurali smo daleko... sa kucanja u wordu na slanje emaila.. wow, uskoro slijedi chatanje .. auu e to je vec nesto
HAHAHAHA

lame :) a i nisam znao da ima hackera u bosni :/ strucnjaka mozda ...
a i ovaj moj post je glup ne bi me cudilo da ga moderator obrise sa porukom: Preglup post...
zoka

Post by zoka »

mogu misliti sta ce biti kad frajer se registruje na forum
Glumica

Post by Glumica »

:D
kame

Post by kame »

Mali debil......!
kame

Post by kame »

Ni >h< od hakera on nije.