Slanje e-maila je HAKERSKA vještina!!??
Moderator: Benq
-
Gad
#1 Slanje e-maila je HAKERSKA vještina!!??
Neki dan sam gledao dnevnik FTV, i nakon uobičajenih tema uslijedio je prilog o izvjesnom Abdulahu iz Zenice.Naime, radi se o momku koji je prošle godine slao Papi prijeteće e-mail poruke.Momak je dobio šest mjeseci zatvora.U razgovoru sa novinarkom FTV u pomenutom prilogu Abdulah se žali na pravni sistem BiH te govori kako se kaje zbog ove glupe HAKERSKE igre!? E ovdje treba obratiti pažnju na riječ "hakersku"! Pomenuti mladi gospodin koji je "opsjednut informatikom" sebe je okarakterisao kao hakera ??? Mora da postoje nove hakerske vještine i algoritmi za pritiskanje dugmeta "send", a da ne spominjem procedure i protokole za pritiskanje "new message".Pa zar pored tolikog interneta i tolikih mogućnosti da nešto nauči, on odlučuje da napravi takvu "HAKERSKU"glupost ??!?!? E moj Abdulahu ako su BH Hakeri tako daleko dogurali, onda se ne moramo brinuti za sigurnost mrežnih sistema još dugo vremena.
-
[shadow]
#6 heh
ma joj, ovi "hackeri" danas. Nea dogurali smo daleko... sa kucanja u wordu na slanje emaila.. wow, uskoro slijedi chatanje .. auu e to je vec nesto
HAHAHAHA
lame
a i nisam znao da ima hackera u bosni :/ strucnjaka mozda ...
a i ovaj moj post je glup ne bi me cudilo da ga moderator obrise sa porukom: Preglup post...
HAHAHAHA
lame
a i ovaj moj post je glup ne bi me cudilo da ga moderator obrise sa porukom: Preglup post...