slalom na sljemenu,mozda nekad i na bjelasnici?

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
samvan

#1 slalom na sljemenu,mozda nekad i na bjelasnici?

Post by samvan »

Eto,sutra se na Sljemenu odrzava povijesna/historijska/istorijska utrka u slalomu za zene.Pitam se kad mogu i braca hrvati da na jednom brdascu organizuju tako nesto,zasto ne bi mi nesto slicno mogli recimo na Bjelasnici ili Jahorini.ipak imamo olimpijske planine a hrvati ne.A zamislite recimo zdrijeb startnih brojeva na carsiji uz miris cevapa,kako nostalgicno ali nadam se jedno i ostvarljivo?
saporo

#2 Re: slalom na sljemenu,mozda nekad i na bjelasnici?

Post by saporo »

samvan wrote: zdrijeb startnih brojeva na carsiji uz miris cevapa,kako nostalgicno ali nadam se jedno i ostvarljivo?
ha?
winetou

Post by winetou »

Nije to naša kultura :D Možda bi se nešto i organizovalo da imamo nekih skijaša. Nakon 84 u Sarajevu su svjetski kup organizovali samo jednom. Ja mislim 1987.
Brando

Post by Brando »

E svaka im cast, organizacija na svjetskom nivou, cak i bolja u nekim stvarima, 20.000 ljudi, pa dernek na trgu...
-jebi ga potrosili su 150 miljuna kuna ali ce se isplatiti visestruko...

steta za Janicu, ali nema veze... vratice se ona na sljeme...

jarane mi bi to mogli jednako uspjesno napravit ako ne i bolje ali mi nemamo pameti za to, nemamo kad ulagati u pametne stvari od raznih preseravanja... jednog dana mozda :roll: :sad: :x
dinash

Post by dinash »

hrvatima SVAKA CAST kako su ovo organizovali! svjetski nivo.

ja bih inace radije da se obnove/dograde skakaonice na igmanu pa da se opet navija za fince (ili svabe ako ste old school).

JANNE JANNE JANNE ... :D:D:D:D:D
pitt

Post by pitt »

kakav slalom, jesi lud :D:D:D
Znas li bolan za sta i koliko svega Trio Fantastikus moze sebi kupiti?
horoz

Post by horoz »

Svaki bosanac poslije ovoga na sljemenu treba da se složi jedno pet-šest puta štosom u glavu i svaki put da ponovi "udri se bekane!!!"

Naravno da su ljudi koji vole svoju zemlju, imaju političare manje sklone mitu i korupciji, itd., u stanju oragnizovati jedan takav spektakl.

Mi to na žalost nećemo moći još zadugo.

I zašto baš na Bjelašnici!? Manite se teferićanja od 11 do 4 popodne. Svako bosansko selo ima onakav "štimung". Pitajte Džanku :)

Vlašić je već spreman, kao i Jahorina, Bjelka tek treba da se sredi.
Tornjak

Post by Tornjak »

Cuo sam da ce se nesto organizovati na Bjelasnici :)
Post Reply