slalom na sljemenu,mozda nekad i na bjelasnici?
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
samvan
#1 slalom na sljemenu,mozda nekad i na bjelasnici?
Eto,sutra se na Sljemenu odrzava povijesna/historijska/istorijska utrka u slalomu za zene.Pitam se kad mogu i braca hrvati da na jednom brdascu organizuju tako nesto,zasto ne bi mi nesto slicno mogli recimo na Bjelasnici ili Jahorini.ipak imamo olimpijske planine a hrvati ne.A zamislite recimo zdrijeb startnih brojeva na carsiji uz miris cevapa,kako nostalgicno ali nadam se jedno i ostvarljivo?
-
saporo
#2 Re: slalom na sljemenu,mozda nekad i na bjelasnici?
ha?samvan wrote: zdrijeb startnih brojeva na carsiji uz miris cevapa,kako nostalgicno ali nadam se jedno i ostvarljivo?
- Brando
E svaka im cast, organizacija na svjetskom nivou, cak i bolja u nekim stvarima, 20.000 ljudi, pa dernek na trgu...
-jebi ga potrosili su 150 miljuna kuna ali ce se isplatiti visestruko...
steta za Janicu, ali nema veze... vratice se ona na sljeme...
jarane mi bi to mogli jednako uspjesno napravit ako ne i bolje ali mi nemamo pameti za to, nemamo kad ulagati u pametne stvari od raznih preseravanja... jednog dana mozda

-jebi ga potrosili su 150 miljuna kuna ali ce se isplatiti visestruko...
steta za Janicu, ali nema veze... vratice se ona na sljeme...
jarane mi bi to mogli jednako uspjesno napravit ako ne i bolje ali mi nemamo pameti za to, nemamo kad ulagati u pametne stvari od raznih preseravanja... jednog dana mozda
-
horoz
Svaki bosanac poslije ovoga na sljemenu treba da se složi jedno pet-šest puta štosom u glavu i svaki put da ponovi "udri se bekane!!!"
Naravno da su ljudi koji vole svoju zemlju, imaju političare manje sklone mitu i korupciji, itd., u stanju oragnizovati jedan takav spektakl.
Mi to na žalost nećemo moći još zadugo.
I zašto baš na Bjelašnici!? Manite se teferićanja od 11 do 4 popodne. Svako bosansko selo ima onakav "štimung". Pitajte Džanku
Vlašić je već spreman, kao i Jahorina, Bjelka tek treba da se sredi.
Naravno da su ljudi koji vole svoju zemlju, imaju političare manje sklone mitu i korupciji, itd., u stanju oragnizovati jedan takav spektakl.
Mi to na žalost nećemo moći još zadugo.
I zašto baš na Bjelašnici!? Manite se teferićanja od 11 do 4 popodne. Svako bosansko selo ima onakav "štimung". Pitajte Džanku
Vlašić je već spreman, kao i Jahorina, Bjelka tek treba da se sredi.