slaganje računarske konfiguracije
Moderator: Benq
- mayab
#51 Re: slaganje računarske konfiguracije
Dobro ti je rekao @ febo_acm , skupljaj pare, a ne komponente , bolje ćeš proći na kraju
-
Walther
#52 Re: slaganje računarske konfiguracije
Ovo vece treci ili cetvrti pokusaj, nisu to Lego kockice... Sastavljati kao sto ti radis je jako glupo. Ako nemas novaca uzmi kakav polovan quad na 775 platformi.lokalni_razdjevicar wrote:pa reci mi ti onda KaKo Da skupim 1000 km..jbsefebo_acm wrote:Pasa moj solidni... Ukljuci malo mozak, vjerujem da to mozes. Sta ces ti sada sa maticnom i RAM memorijom? Kako mislis pokrenuti taj racunar sa dva dijela? Skupljat ces tako pare mjesecima i samo ces se zajebati. Sada ces platiti plocu, lupam, 90 KM i RAM 60 KM i onda ces za dva mjeseca kupiti jos dva dijela, a ta ista maticna ce kostati 75 KM i RAM 45 KM. Sta si dobio?
Imam osjecaj da trolas samo... Ne razumijem sta ce ti samo maticna i RAM? Stavi te pare na banku i oroci na 3 mjeseca i mozda dobijes kamate za neki usb mis od 7-8 KM
skupljaću dio po dio jer samo tAko mogu.
-
febo_acm
#53 Re: slaganje računarske konfiguracije
jarane tako komponente gube vrijednost. skupljaj kes i kad skupis dovoljno kupi neku konfiguraciju. inace ce ti komponente kupiti prasinu po kuci. na kraju krajeva i ja bi novu kiu sportage, ali ne kupujem tocak po tocak vec skupljam pare da je kupim...
-
lokalni_razdjevicar
#54 Re: slaganje računarske konfiguracije
teze bi mi palo da gledam pare kako skupjaju prasinu nego pc komponente.
- Njanjavi
#55 Re: slaganje računarske konfiguracije
Naumio cojk vako i djaba mu pricat.
Samo nas izvjestavaj alahati dokle si stigao, imam osjecaj da ce se ovo otegnut do 2017te
-
lokalni_razdjevicar
#56 Re: slaganje računarske konfiguracije
kad vam lola slike postavi ,ima da vas ljubomora pojede.Njanjavi wrote:![]()
![]()
Naumio cojk vako i djaba mu pricat.
Samo nas izvjestavaj alahati dokle si stigao, imam osjecaj da ce se ovo otegnut do 2017te
- Njanjavi
#57 Re: slaganje računarske konfiguracije
Da si ziv i zdrav, obradovao bi me ko malo djete et, samo da ocejfis, jebala te igrica
Slabo tih djevica haman u mahali, sve si ih razdjevicio, sad ti prahnulo igrica igrat
Kako si kreno zavrsices u pjesku igrajuci se autica jebote
-
lokalni_razdjevicar
#58 Re: slaganje računarske konfiguracije
djeva je nestalo za sada pa sam odlučio da igram igrice dok ove nove ne stasaju.Njanjavi wrote:![]()
![]()
![]()
Da si ziv i zdrav, obradovao bi me ko malo djete et, samo da ocejfis, jebala te igrica![]()
Slabo tih djevica haman u mahali, sve si ih razdjevicio, sad ti prahnulo igrica igrat![]()
Kako si kreno zavrsices u pjesku igrajuci se autica jebote![]()
-
euroBASIC
#59 Re: slaganje računarske konfiguracije
Lik vas trola već tri dana, vi to ne možete skontat.
Svaka čast na temi, PRATIM!
Svaka čast na temi, PRATIM!