slagala sam momku da sam nevina

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

selma___

#1 slagala sam momku da sam nevina

Post by selma___ »

U vezi sam nekih 6 mjeseci i momku sam rekla da sam nevina( Moja greška što nisam) i da ne ocekuje previse sa čim se on i slozio. Sad je problem što me je on zavolio i ja njega i sigurno bi me ostavio da mu ovo kažem. Ima li neko neki prijedlog šta da radim. Hvala.
horty225

#2 Re: slagala sam momku da sam nevina

Post by horty225 »

Pa postoji vise stvari. Dokle si ti spremna ici sa njim.

Najbolje bi ti bilo da sjednes i kazes kako stvari stoje. Reci mu da ga nisi dovoljno dobro znala i da nisi htjela da bas svakome pricas sve, mislila si da je nesto bezveze i prolazno te da nece biti nista od vas. Sada vidis da je ozbiljno i ne zelis da mu lazes. Cak mozes da mu i kazes da mu nisi htjela rec jer ti se svidjao a plasila si se da ce te ostaviti samo zato sto nisi nevina.
horty225

#3 Re: slagala sam momku da sam nevina

Post by horty225 »

Ja bih moj savjet poslusao, jer ako te voli nece biti problem ako sazna to od tebe.
alchak.ba

#4 Re: slagala sam momku da sam nevina

Post by alchak.ba »

selma___ wrote:U vezi sam nekih 6 mjeseci i momku sam rekla da sam nevina( Moja greška što nisam) i da ne ocekuje previse sa čim se on i slozio. Sad je problem što me je on zavolio i ja njega i sigurno bi me ostavio da mu ovo kažem. Ima li neko neki prijedlog šta da radim. Hvala.
reci da ti je frz puko dok si jahala
horty225

#5 Re: slagala sam momku da sam nevina

Post by horty225 »

A mozes rec i da si se sama zadovoljavala pa svasta radila i tako, ali opet mislim da je moj prvi odgovor najbolji za tebe.
kica

#6 Re: slagala sam momku da sam nevina

Post by kica »

Mozes zasiti kod doktora, cijena je oko 300-500 KM.
selma___

#7 Re: slagala sam momku da sam nevina

Post by selma___ »

horty225 wrote:Pa postoji vise stvari. Dokle si ti spremna ici sa njim.

Najbolje bi ti bilo da sjednes i kazes kako stvari stoje. Reci mu da ga nisi dovoljno dobro znala i da nisi htjela da bas svakome pricas sve, mislila si da je nesto bezveze i prolazno te da nece biti nista od vas. Sada vidis da je ozbiljno i ne zelis da mu lazes. Cak mozes da mu i kazes da mu nisi htjela rec jer ti se svidjao a plasila si se da ce te ostaviti samo zato sto nisi nevina.
Nemam hrabrosti da mu kazem. Razmisljala sam da idem na onu operaciju vracanja nevinosti. Ako neko zna gdje to ima nek mi javi.
kica

#8 Re: slagala sam momku da sam nevina

Post by kica »

selma___ wrote:
horty225 wrote:Pa postoji vise stvari. Dokle si ti spremna ici sa njim.

Nemam hrabrosti da mu kazem. Razmisljala sam da idem na onu operaciju vracanja nevinosti. Ako neko zna gdje to ima nek mi javi.
Koliko ti momak ima iskustva ? ako je i on nevin, nece niti znati da li si ili nisi nevina.
scorpion7

#9 Re: slagala sam momku da sam nevina

Post by scorpion7 »

ili na gimnastici....;) ma ne govori za zivu glavu.... onda ce se jadan ubjedit da ih je bilo vise nego u kakvo ragbi timu pa ce te glava zabolit :D samo suti...ako nije skonto sam je kriv....ja isto to slabo znam protabirit dole, sve je to meni u 5 deka.... zato ja iskljucivo ostajem u vezi sa curom kojoj sam "drugi" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
horty225

#10 Re: slagala sam momku da sam nevina

Post by horty225 »

da, mada tesko. Danas i nevini znaju sve o tome. A sto se tice toga, skupi hrabrosti, moj ti je savjet da se ne mucis sa operacijama i tim stvarima. Meni nije bitno da li mi je cura nevina nego da li me voli. Ak je to jedini problem u tvom zivotu i vasoj vezi taj je lud ako te ostavi.
kica

#11 Re: slagala sam momku da sam nevina

Post by kica »

horty225 wrote:da, mada tesko. Danas i nevini znaju sve o tome. A sto se tice toga, skupi hrabrosti, moj ti je savjet da se ne mucis sa operacijama i tim stvarima. Meni nije bitno da li mi je cura nevina nego da li me voli. Ak je to jedini problem u tvom zivotu i vasoj vezi taj je lud ako te ostavi.
Mnogi muskarci ne kontaju razliku.
Halcyon

#12 Re: slagala sam momku da sam nevina

Post by Halcyon »

Reci čovjeku istinu i doviđenja, šta komplikuješ bezveze...
selma___

#13 Re: slagala sam momku da sam nevina

Post by selma___ »

Pa da mi u kazem mozda ce pomisliti da sam ga u međuvremenu prevarila. Sve mi se zakomplikovalo
debeljko20

#14 Re: slagala sam momku da sam nevina

Post by debeljko20 »

joj mogu mislit scene, ona mu nije rekla pravu istinu nego ide na blef pa šta bude, on sav napet, a opet pažljiv, nježan, situacija dolazi do usijanja. on očekuje otpor, kad ono samo FLOP, upade u jamu kao muda kroz poderane gaće. :shock:
Last edited by debeljko20 on 18/07/2012 17:30, edited 1 time in total.
Halcyon

#15 Re: slagala sam momku da sam nevina

Post by Halcyon »

debeljko20 wrote:on očekuje otpor, kad ono samo FLOP, upade u jamu kao muda kroz poderane gaće. :shock:
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
selma___

#16 Re: slagala sam momku da sam nevina

Post by selma___ »

debeljko20 wrote:joj mogu mislit scene, ona mu nije rekla pravu istinu nego ide na blef pa šta bude, on sav napet, a opet paćljiv, nježan, situacija dolazi do usijanja. on očekuje otpor, kad ono samo FLOP, upade u jamu kao muda kroz poderane gaće. :shock:

Ja sam bila ozbiljna. Ako mislite biti neozbiljni nek moderator zakljuca temu.
kica

#17 Re: slagala sam momku da sam nevina

Post by kica »

selma___ wrote:Pa da mi u kazem mozda ce pomisliti da sam ga u međuvremenu prevarila. Sve mi se zakomplikovalo
Samo mi odgovori koliko ima iskustva ?
Vijetnamac13

#18 Re: slagala sam momku da sam nevina

Post by Vijetnamac13 »

Objasni mu i prihvatit ce. Ne zato sto je dobra osoba vec sto kad si zaljubljen nisi normalan.
Da te volim, ja bih ti oprostio i vise bi mi smetalo sto me lazes nego sto si imala nekog prije mene.

Uostalom, u lazi su kratke noge.
horty225

#19 Re: slagala sam momku da sam nevina

Post by horty225 »

ak navali bas nadji tog lika sto si sa njim bila ak ne mozes nafataj koga bilo, ev ja cu rec ako treba da je to bilo prije 5g ili koliko vec i da sam se sada s vakako odselio u drugi grad.
debeljko20

#20 Re: slagala sam momku da sam nevina

Post by debeljko20 »

selma___ wrote:
debeljko20 wrote:joj mogu mislit scene, ona mu nije rekla pravu istinu nego ide na blef pa šta bude, on sav napet, a opet paćljiv, nježan, situacija dolazi do usijanja. on očekuje otpor, kad ono samo FLOP, upade u jamu kao muda kroz poderane gaće. :shock:

Ja sam bila ozbiljna. Ako mislite biti neozbiljni nek moderator zakljuca temu.
šta ima neozbiljno u mom postu? tako će ti biti ako pokušaš da ga prevariš. :)
selma___

#21 Re: slagala sam momku da sam nevina

Post by selma___ »

kica wrote:
selma___ wrote:Pa da mi u kazem mozda ce pomisliti da sam ga u međuvremenu prevarila. Sve mi se zakomplikovalo
Mislim da ima jer nisam isla u detalje.
kica

#22 Re: slagala sam momku da sam nevina

Post by kica »

selma___ wrote:
kica wrote:
Mislim da ima jer nisam isla u detalje.
U pola godine, nisi isla u detalje da li je spavao sa nekim ili nije ?
alchak.ba

#23 Re: slagala sam momku da sam nevina

Post by alchak.ba »

proturi mu pricu da ne krvari svaka
Halcyon

#24 Re: slagala sam momku da sam nevina

Post by Halcyon »

kica wrote:U pola godine, nisi isla u detalje da li je spavao sa nekim ili nije ?
Pa stidna cura, gdje će o tome pričat? :D
horty225

#25 Re: slagala sam momku da sam nevina

Post by horty225 »

pa ako nisi isla u detalje reci da ak ti mozes imat iskustva a nisam se nikada zalila mogu i ja, na kraju krajeva samo jednom si to uradila.

Ai mozes rec ko ona alchakova da ne krvari svaka xD
Ili da se volis igrati sama.
Locked