slagala sam momku da sam nevina
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- selma___
#1 slagala sam momku da sam nevina
U vezi sam nekih 6 mjeseci i momku sam rekla da sam nevina( Moja greška što nisam) i da ne ocekuje previse sa čim se on i slozio. Sad je problem što me je on zavolio i ja njega i sigurno bi me ostavio da mu ovo kažem. Ima li neko neki prijedlog šta da radim. Hvala.
- horty225
#2 Re: slagala sam momku da sam nevina
Pa postoji vise stvari. Dokle si ti spremna ici sa njim.
Najbolje bi ti bilo da sjednes i kazes kako stvari stoje. Reci mu da ga nisi dovoljno dobro znala i da nisi htjela da bas svakome pricas sve, mislila si da je nesto bezveze i prolazno te da nece biti nista od vas. Sada vidis da je ozbiljno i ne zelis da mu lazes. Cak mozes da mu i kazes da mu nisi htjela rec jer ti se svidjao a plasila si se da ce te ostaviti samo zato sto nisi nevina.
Najbolje bi ti bilo da sjednes i kazes kako stvari stoje. Reci mu da ga nisi dovoljno dobro znala i da nisi htjela da bas svakome pricas sve, mislila si da je nesto bezveze i prolazno te da nece biti nista od vas. Sada vidis da je ozbiljno i ne zelis da mu lazes. Cak mozes da mu i kazes da mu nisi htjela rec jer ti se svidjao a plasila si se da ce te ostaviti samo zato sto nisi nevina.
- horty225
#3 Re: slagala sam momku da sam nevina
Ja bih moj savjet poslusao, jer ako te voli nece biti problem ako sazna to od tebe.
- alchak.ba
#4 Re: slagala sam momku da sam nevina
reci da ti je frz puko dok si jahalaselma___ wrote:U vezi sam nekih 6 mjeseci i momku sam rekla da sam nevina( Moja greška što nisam) i da ne ocekuje previse sa čim se on i slozio. Sad je problem što me je on zavolio i ja njega i sigurno bi me ostavio da mu ovo kažem. Ima li neko neki prijedlog šta da radim. Hvala.
- horty225
#5 Re: slagala sam momku da sam nevina
A mozes rec i da si se sama zadovoljavala pa svasta radila i tako, ali opet mislim da je moj prvi odgovor najbolji za tebe.
- kica
#6 Re: slagala sam momku da sam nevina
Mozes zasiti kod doktora, cijena je oko 300-500 KM.
- selma___
#7 Re: slagala sam momku da sam nevina
Nemam hrabrosti da mu kazem. Razmisljala sam da idem na onu operaciju vracanja nevinosti. Ako neko zna gdje to ima nek mi javi.horty225 wrote:Pa postoji vise stvari. Dokle si ti spremna ici sa njim.
- kica
#8 Re: slagala sam momku da sam nevina
Koliko ti momak ima iskustva ? ako je i on nevin, nece niti znati da li si ili nisi nevina.selma___ wrote:Nemam hrabrosti da mu kazem. Razmisljala sam da idem na onu operaciju vracanja nevinosti. Ako neko zna gdje to ima nek mi javi.horty225 wrote:Pa postoji vise stvari. Dokle si ti spremna ici sa njim.
- scorpion7
#9 Re: slagala sam momku da sam nevina
ili na gimnastici....
ma ne govori za zivu glavu.... onda ce se jadan ubjedit da ih je bilo vise nego u kakvo ragbi timu pa ce te glava zabolit
samo suti...ako nije skonto sam je kriv....ja isto to slabo znam protabirit dole, sve je to meni u 5 deka.... zato ja iskljucivo ostajem u vezi sa curom kojoj sam "drugi"

- horty225
#10 Re: slagala sam momku da sam nevina
da, mada tesko. Danas i nevini znaju sve o tome. A sto se tice toga, skupi hrabrosti, moj ti je savjet da se ne mucis sa operacijama i tim stvarima. Meni nije bitno da li mi je cura nevina nego da li me voli. Ak je to jedini problem u tvom zivotu i vasoj vezi taj je lud ako te ostavi.
- kica
#11 Re: slagala sam momku da sam nevina
Mnogi muskarci ne kontaju razliku.horty225 wrote:da, mada tesko. Danas i nevini znaju sve o tome. A sto se tice toga, skupi hrabrosti, moj ti je savjet da se ne mucis sa operacijama i tim stvarima. Meni nije bitno da li mi je cura nevina nego da li me voli. Ak je to jedini problem u tvom zivotu i vasoj vezi taj je lud ako te ostavi.
- Halcyon
#12 Re: slagala sam momku da sam nevina
Reci čovjeku istinu i doviđenja, šta komplikuješ bezveze...
- selma___
#13 Re: slagala sam momku da sam nevina
Pa da mi u kazem mozda ce pomisliti da sam ga u međuvremenu prevarila. Sve mi se zakomplikovalo
- debeljko20
#14 Re: slagala sam momku da sam nevina
joj mogu mislit scene, ona mu nije rekla pravu istinu nego ide na blef pa šta bude, on sav napet, a opet pažljiv, nježan, situacija dolazi do usijanja. on očekuje otpor, kad ono samo FLOP, upade u jamu kao muda kroz poderane gaće. 
Last edited by debeljko20 on 18/07/2012 17:30, edited 1 time in total.
- Halcyon
#15 Re: slagala sam momku da sam nevina
debeljko20 wrote:on očekuje otpor, kad ono samo FLOP, upade u jamu kao muda kroz poderane gaće.
- selma___
#16 Re: slagala sam momku da sam nevina
debeljko20 wrote:joj mogu mislit scene, ona mu nije rekla pravu istinu nego ide na blef pa šta bude, on sav napet, a opet paćljiv, nježan, situacija dolazi do usijanja. on očekuje otpor, kad ono samo FLOP, upade u jamu kao muda kroz poderane gaće.
Ja sam bila ozbiljna. Ako mislite biti neozbiljni nek moderator zakljuca temu.
- kica
#17 Re: slagala sam momku da sam nevina
Samo mi odgovori koliko ima iskustva ?selma___ wrote:Pa da mi u kazem mozda ce pomisliti da sam ga u međuvremenu prevarila. Sve mi se zakomplikovalo
- Vijetnamac13
#18 Re: slagala sam momku da sam nevina
Objasni mu i prihvatit ce. Ne zato sto je dobra osoba vec sto kad si zaljubljen nisi normalan.
Da te volim, ja bih ti oprostio i vise bi mi smetalo sto me lazes nego sto si imala nekog prije mene.
Uostalom, u lazi su kratke noge.
Da te volim, ja bih ti oprostio i vise bi mi smetalo sto me lazes nego sto si imala nekog prije mene.
Uostalom, u lazi su kratke noge.
- horty225
#19 Re: slagala sam momku da sam nevina
ak navali bas nadji tog lika sto si sa njim bila ak ne mozes nafataj koga bilo, ev ja cu rec ako treba da je to bilo prije 5g ili koliko vec i da sam se sada s vakako odselio u drugi grad.
- debeljko20
#20 Re: slagala sam momku da sam nevina
šta ima neozbiljno u mom postu? tako će ti biti ako pokušaš da ga prevariš.selma___ wrote:debeljko20 wrote:joj mogu mislit scene, ona mu nije rekla pravu istinu nego ide na blef pa šta bude, on sav napet, a opet paćljiv, nježan, situacija dolazi do usijanja. on očekuje otpor, kad ono samo FLOP, upade u jamu kao muda kroz poderane gaće.
Ja sam bila ozbiljna. Ako mislite biti neozbiljni nek moderator zakljuca temu.
- selma___
#21 Re: slagala sam momku da sam nevina
Mislim da ima jer nisam isla u detalje.kica wrote:Samo mi odgovori koliko ima iskustva ?selma___ wrote:Pa da mi u kazem mozda ce pomisliti da sam ga u međuvremenu prevarila. Sve mi se zakomplikovalo
- kica
#22 Re: slagala sam momku da sam nevina
U pola godine, nisi isla u detalje da li je spavao sa nekim ili nije ?selma___ wrote:Mislim da ima jer nisam isla u detalje.kica wrote:Samo mi odgovori koliko ima iskustva ?selma___ wrote:Pa da mi u kazem mozda ce pomisliti da sam ga u međuvremenu prevarila. Sve mi se zakomplikovalo
- alchak.ba
#23 Re: slagala sam momku da sam nevina
proturi mu pricu da ne krvari svaka
- Halcyon
#24 Re: slagala sam momku da sam nevina
Pa stidna cura, gdje će o tome pričat?kica wrote:U pola godine, nisi isla u detalje da li je spavao sa nekim ili nije ?
- horty225
#25 Re: slagala sam momku da sam nevina
pa ako nisi isla u detalje reci da ak ti mozes imat iskustva a nisam se nikada zalila mogu i ja, na kraju krajeva samo jednom si to uradila.
Ai mozes rec ko ona alchakova da ne krvari svaka xD
Ili da se volis igrati sama.
Ai mozes rec ko ona alchakova da ne krvari svaka xD
Ili da se volis igrati sama.