Dakle radi se o tome da mi je na automobilu slab odusak rezervara. 2-3 litra goriva sipam po nekoliko minuta.
Ima li neki majstor koji bi mi mogao ovo srediti u Sarajevu? Par njih sam pitao ali pocnu mi pricu kako je to teze, te ovo, te ono i nista na kraju...
Radi se o Reno 4 autu.
Slab odusak rezervara - HELP
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
530i
#2 Re: Slab odusak rezervara - HELP
Vjerujem da na internetu možeš naći "šemu" rezervoara četvorke. Imaš i dosta foruma i klubova posvećenih samo četvorci...Kao i kod svih starijih auta odušak bi trebao biti u vidu kakve cijevčice i crijeva koje je ili začepljeno ili nije pravilno spojeno...mrsko se majstorima zajebavati sa tim, hem ne znaju, hem im nije baš parali.
-
Alive
#3 Re: Slab odusak rezervara - HELP
530i wrote:Vjerujem da na internetu možeš naći "šemu" rezervoara četvorke. Imaš i dosta foruma i klubova posvećenih samo četvorci...Kao i kod svih starijih auta odušak bi trebao biti u vidu kakve cijevčice i crijeva koje je ili začepljeno ili nije pravilno spojeno...mrsko se majstorima zajebavati sa tim, hem ne znaju, hem im nije baš parali.
Moram to ipak sam, par majstora sam kontaktirao i niko nece oko toga da se zeza grrr
Nadam se da cu to uspjeti uraditi
-
goran16v
#4 Re: Slab odusak rezervara - HELP
Petljanje oko rezervoara na starom autu je jedna od najnezahvalnijih stvari, sve je zapeklo i prljavo, sarafi pucaju, patnja ziva, uzima vrijeme a nije neko mudro slovo da se naplati.