- Saian
majstore skini instalaciju sa one stranice, zapamti gdje je otisla
pokreni instalaciju (doubleklick na to sto skinesh), klikaj samo "yes, yes..."
izaberi neki sexy nick kao npr Lisac ili Horns ili manijak
registrujesh se , odes na "add contact" dodas par potencijalnih/postojecih hanuma i onda samo zivkaj, dok se boje ne iskrive
(valja li ovo?
)
-
H
Ok, vidim da ti moram pojasniti šta me zanima. Može li se i kako Skype koristiti u Bosni, i kako kupiti kredit?Saian wrote:majstore skini instalaciju sa one stranice, zapamti gdje je otislapokreni instalaciju (doubleklick na to sto skinesh), klikaj samo "yes, yes..."
izaberi neki sexy nick kao npr Lisac ili Horns ili manijak
![]()
registrujesh se , odes na "add contact" dodas par potencijalnih/postojecih hanuma i onda samo zivkaj, dok se boje ne iskrive
(valja li ovo?
)
-
H
E vidiš Sajo haveru, tu je problem, nemam kreditne kartice. Ima li neki drugi način?!Saian wrote:Mozhes ga koristiti u Bosni, a uskoro i u Crnoj GoriH wrote:
Ok, vidim da ti moram pojasniti šta me zanima. Može li se i kako Skype koristiti u Bosni, i kako kupiti kredit?
kad se registrujes mozes kupiti skype-kredit kao bilo ko drugi ili treci
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Uh dobar je skype, ustedio mi je para i para...
Kakav ba kredit, pa nisi u banci
:D:D
Dzanarika odlepio
Skuliraj se, uskoro dolazis
:D
H, moze i u Bosni, bez ikakvih kredita, pricas koliko ti je saianu ceif

Kakav ba kredit, pa nisi u banci
Dzanarika odlepio
Skuliraj se, uskoro dolazis
H, moze i u Bosni, bez ikakvih kredita, pricas koliko ti je saianu ceif
-
H
Drug, zanima me opcija da zovem druge na telefon, u inostranstvu naprimjer, a ako može i kod nas. Koliko mi je jasno, za to ipak treba kredit.horns&drums wrote:Uh dobar je skype, ustedio mi je para i para...
Kakav ba kredit, pa nisi u banci:D:D
Dzanarika odlepio![]()
![]()
![]()
![]()
Skuliraj se, uskoro dolazis:D
H, moze i u Bosni, bez ikakvih kredita, pricas koliko ti je saianu ceif![]()
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
treba naravno, pa nije bas sve dzabe. Ali ako su ti rijatelji na Vodafone onda ti uopce ne treba puno para jer koliko cuh oni su direktno nesto radili skupa
- buba
#35 ADSL i skype
A sta ako neko ima ADSL konekciju gdje su tel. parice
razdvojene, kako se onda tarifira poziv s kompjutera na neciji mobitel ili kucni telefon? Jer ADLS se placa u fiksnom iznosu mjesecno i nema veze sa telefonskim racunom.
razdvojene, kako se onda tarifira poziv s kompjutera na neciji mobitel ili kucni telefon? Jer ADLS se placa u fiksnom iznosu mjesecno i nema veze sa telefonskim racunom.
-
legendo_moja
#36 Re: ADSL i skype
Skype salje glasovne poruke preko IP paketa, odnosno preko interneta, tako da onaj raspon frekvencija koji se koristi za telefonske razgovore kod ADSL-a Skype uopste ne koristi.buba wrote:A sta ako neko ima ADSL konekciju gdje su tel. parice
razdvojene, kako se onda tarifira poziv s kompjutera na neciji mobitel ili kucni telefon? Jer ADLS se placa u fiksnoom iznosu mjesecno i nema veze sa telefonskim racunom.
Naplacuje ti se mensecini po minuti, odnosno po kolicini poslanih podataka preko interneta..