Zna li iko da li postoji blokada brzine na kineskom skuteru LBC-150T2?
Najveća brzina koju sam postigao je 75 kmh.
Pozdrav.
SKUTERI BLOKADA BRZINE
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- DaysleepeR
Ma ima kako nema jarane, skuteri su inace poznati da idu preko 200 kmh. 
Kakve ba blokade, ako ces ludovat i trkat se, izvali se cifru za trkaci motor, dok si na skuteru tako se i ponasaj.
Kakve ba blokade, ako ces ludovat i trkat se, izvali se cifru za trkaci motor, dok si na skuteru tako se i ponasaj.
-
Prenj
Ima jednostavan nacin za uklanjanje blokade:
Odaberes neku stmiju ulicu u Sarajevu, kao sto je Drvarska, ili jos bolje Hosin brijeg. Odes na vrh ulice i onda krenes nizbrdo.
Garantujem ti da ces do kraja ulice ne samo premasiti 75km/h, nego mozda cak i poletjeti
Odaberes neku stmiju ulicu u Sarajevu, kao sto je Drvarska, ili jos bolje Hosin brijeg. Odes na vrh ulice i onda krenes nizbrdo.
Garantujem ti da ces do kraja ulice ne samo premasiti 75km/h, nego mozda cak i poletjeti
-
The_Flyer2002
#5 Re: SKUTERI BLOKADA BRZINE
ovaj ima 150cc???SuperM wrote:Zna li iko da li postoji blokada brzine na kineskom skuteru LBC-150T2?
Pozdrav.
ako jeste onda imaju blokade. one mogu biti na transmisiji, usisnoj grani, karburatoru, i drugim mjestima.
moze biti komplikovano ga skinuti ali nemam sada vremena da objasnjavam pa cu ti poslje napisati.
-
LeKo
Kod havera na Pezou Jet Force 50 bila je blokada, mogao ici 50 km/h skinuo je, sada digitalac pokazuje 82 km/h max. kad ja vozim (95kg imam), a kad on vozi 87 km/h, btw. Blokada je bila na mjenjacu, a za te kineze sam cuo da nemaju - ovo je neprovjereno, ako si kupio u Robotu imaju oni svoj servis pa ih tajpi.
-
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
#7 Re: SKUTERI BLOKADA BRZINE
Ima blokadu,SuperM wrote:Zna li iko da li postoji blokada brzine na kineskom skuteru LBC-150T2?
Pozdrav.
na 80 se raspadne