Boško Buha...bunk wrote:Kmirso bombas.
Koje ti novo šljakište više voliš... Banovičko ili Tuzlansko...
Boško Buha...bunk wrote:Kmirso bombas.
Bome, kmirso poranio, sa zebnjom iscekuje rasplet situacijekmirsad wrote:Nemaš pojma. 0.
Nije ni čudo.nemampojma0 wrote:Bome, kmirso poranio, sa zebnjom iscekuje rasplet situacijekmirsad wrote:Nemaš pojma. 0.![]()
Inace, ni ti nemas pojma, samo interes
Dzaba se plasis, ti si malo grickao kao mali mis hasuras, nece tebe niko istrazivatikmirsad wrote:Nije ni čudo.nemampojma0 wrote:Bome, kmirso poranio, sa zebnjom iscekuje rasplet situacijekmirsad wrote:Nemaš pojma. 0.![]()
Reko mi kuka dat milion da ga proguram.
Da sebi kupim patki, kokoša, ovaca, koza, fazana, vočki, jarebica... pa da pobjegnem od vas sviju u planinu.
Imam ja u podrumu i Bakirovu i sliku i Zastave... ma sviju ih imam... samo gledam čija će vojske uhljeba umarširati u STK i Vladu TK...nemampojma0 wrote:Dzaba se plasis, ti si malo grickao kao mali mis hasuras, nece tebe niko istrazivatikmirsad wrote:Nije ni čudo.nemampojma0 wrote: Bome, kmirso poranio, sa zebnjom iscekuje rasplet situacije![]()
Reko mi kuka dat milion da ga proguram.
Da sebi kupim patki, kokoša, ovaca, koza, fazana, vočki, jarebica... pa da pobjegnem od vas sviju u planinu.![]()
Kazu novi ministar MUP-a, ce sve fino pretrest, a ovi mali ce se presaltat odmah. Nece dugo proci, a citacemo ovdje tvoje hvalospjeve novoj TK vladi. Zaboravices ti svoga Kuku brzo
Valjda RAZMOTAJ te zastave iz podrumakluz franjo wrote:Šta je ovo moj kmirso?
I SBB i jedan iz PDA podržaše...
Ništa Kuko, ništa Fahro...
Motaj zastave.
Isto kao što su u KS objasnili po čemu je to NiP različita od SDAdoktor78 wrote:Ako je ovo istina sto Mirso pise,SDP ce imati velikih problema da objasni po cemu je to PDA razlicita od SDA
Skupština TK: Nova većina SDA, DF, SBB, SBiH te dio SDP-a i PDA
Potom se pristupilo glasanju za kandidate klubova Hrvata i Srba, koji su konstituirani ranije. Prijedlozi su bili Vedrana Petrović (SDP) iz reda Hrvata i Slađan Ilić (SDP) iz reda Srba. Međutim, niti jedan od ova dva prijedloga Skupština nije usvojila, "za" je bilo 15 zastupnika, dok ih je 19 bilo uzdržano.
Toga je bilo i u Lukavcu na najmanje 3 biračka,a u Banovićima,Leverage wrote:Dopisni glasovi.
Jedni sprovode kriminal, drugi otkrivaju i ukazuju na kriminal ovih prvi...ma nema razlike uopce. Sve je to isto, sve su stranke iste, svikradu nema razlike za koga da glasas zatotreba glasati za sdaDr Arsla wrote:Isto kao što su u KS objasnili po čemu je to NiP različita od SDAdoktor78 wrote:Ako je ovo istina sto Mirso pise,SDP ce imati velikih problema da objasni po cemu je to PDA razlicita od SDA
kluz franjo wrote:Šta je ovo moj kmirso?
I SBB i jedan iz PDA podržaše...
Ništa Kuko, ništa Fahro...
Motaj zastave.
Kifla je bio Premijer koji je sprovodio direktno taj kriminal a sad ko fol ukazuje na taj kriminal. How yes noizvrsni direktor wrote:Jedni sprovode kriminal, drugi otkrivaju i ukazuju na kriminal ovih prvi...ma nema razlike uopce. Sve je to isto, sve su stranke iste, svikradu nema razlike za koga da glasas zatotreba glasati za sdaDr Arsla wrote:Isto kao što su u KS objasnili po čemu je to NiP različita od SDAdoktor78 wrote:Ako je ovo istina sto Mirso pise,SDP ce imati velikih problema da objasni po cemu je to PDA razlicita od SDA
Uživaj... zaslužio si...bunk wrote:A dje su nezavisni nacelnici