"SKUP" u Bijeljini

H

#76 Re: "SKUP" u Bijeljini

Post by H »

H wrote:
kub lajkan wrote:
danas wrote: e, to je to -- ni sama ne bih bolje mogla srociti. *ebo mater, kako se to uvijek slucajno "saberu" cetnici i ustase i vehabije da demonstriraju, a "nas" stapom ne mozes natjerati. sto se slucajno ne nadje neki statista da podrzi poljoprivrednike u strajku, ili da izadje pred skupstinu samo da statira...
nekako uvijek, statisti samo sa jedne strane... :roll:

Jebiga, lako je safatat' ove besposlicare koji nemaju kad razmisljat'... :D
Ili kad nemaju šta jesti, pa će za konzervu statirat čitav dan.

Nego, ljudi, ima li u RS ijedna stranka sa predznakom Bosna ili bosanska?! :roll:
Znači nema?! :roll:
taxi_driver

Post by taxi_driver »

NIN wrote:
Bosanac in Lederhosen wrote:
NIN wrote:E moj ''koznjak'', i ja bih volio da sam sada tamo negdje na zapadu i da se pravim liberal, da postavljam slike od neonacistickih idiota radi izvjesnog poredjenja u ovoj temi i cekam odgovore iz Matice. E moj ''koznjak'', napravi sebi caj, zapali i irazmisli malo kvalitetnije o problemu koji je ocigledan i zastrasujuci!
I nemoj molim te vise postavljati slike tih mentalno retardiranih kreatura na ovoj temi. Imamo mi dosta potencijalnih pacijenata za Neuropsihijatriju koji jedva cekaju da opet krene ''rock'n'roll''. Hajde, pozdrav...
ja sam svjestan da je meni lako pricat dok ti moras sa takvim "komsijama" zivit. Probao sam samo da ti oduzmem malo straha, time, da ti dadnem primjer iz moje sredine da nacionalizma svukuda na svijetu ima i da se nemoze istrijebit. Osjetim ga i na "zapadu" ponekad. Cetnika ce vazda biti... :roll:

Ali nemislim da mogu ponovit nesto kao 92. Oni su danas sve manji faktor a mi oprezniji (---> primjer Dodik)

Mislim, otvorio si temu i htjeo si da cujes nasa misljenja. Ja sam dao svoj...iako se nekima nesvida i misle da pametujem... :sad:

Moramo i zivjet cemo sa nasim ''komsijama'' i to je fakat.
Shvatam tvoje dobre namjere da nam ''olaksas'' situaciju ali i ti tako isto moras da shvatis nasu poziciju u kojoj se nalazimo.
Meni se zeludac okrene kada pogledam njihove ''informativne emisije'', pa ispade da se sam svijet pobio i pokl'o!!! Ljudima nesto doslo i ''taj rad''.
Najgore je sto ja shvatam rad takvih mentalnih sklopova. U njihovom slucaju je potrebna hitna terapija, i to doslovno. Jedini je problem u prirodi terapije, kako pronaci adekvatan nacin da ''pacijentu'' svjesno predstavis njihov stvarni problem a da ne izazoves regresiju nego ugodu, tj. olaksanje.
Pozdrav...
ma ja ne moram zivjeti s njima.niti cu.
a ni sa nacionalistima u druga dva naroda.
klif

Post by klif »

NIN wrote: I nemoj molim te vise postavljati slike tih mentalno retardiranih kreatura na ovoj temi. Imamo mi dosta potencijalnih pacijenata za Neuropsihijatriju koji jedva cekaju da opet krene ''rock'n'roll''. Hajde, pozdrav...
Ja sam "koznjakovo" poredjenje shvatio kao izvlacenje paralele sa nasom jadnom stvarnoscu. Ideoloski prefiks oba skupa je malte ne isti. S tim da se neonacisti u Njemackoj krecu na jako tankom ledu, jer je svako ozivljavanje nacisticke ideologije krivicno djelo. Kod nas je to oblik demokratije.
Post Reply