Skroz

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
nostalgicar

#1 Skroz

Post by nostalgicar »

Ljudi sta je sa Adnanom,daje li znake zivota,kada ce taj album ima li bar neko kakvih informacija http://www.skroz.com (SKROZtachkaCOM je u rekonstrukciji.)....

Image
blues_woman

Post by blues_woman »

ja koliko sam cula ili sam cak i ovdje procitala da bi trebao taj dugo ocekvani album da izadje krajem ovog mjeseca..nadam se :roll:
nostalgicar

Post by nostalgicar »

blues_woman wrote:ja koliko sam cula ili sam cak i ovdje procitala da bi trebao taj dugo ocekvani album da izadje krajem ovog mjeseca..nadam se :roll:
Koliko sam ja cuo album je trebao ugledati svijetlo dana 01.07.2004...
admin-x
Forum administrator

Post by admin-x »

Album je na stampanju..... Brzo ce... (kazu)
nećko

Post by nećko »

...za sve one koje zanima sta se desava, evo vijesti iz prve ruke... album sutra (utorak) stize iz slovenije u bih, trebace par dana da se zavrsi procedura oko carinjenja i poreza, dakle negdje u petak je vec u nasim rukama... ocekujemo da ce promocija i izlazak albuma biti krajem slijedece sedmice u media centru na pofalicima... ceka se jos jedino da video clip za prvi single bude zavrsen (finalni radovi su u toku) te da se odstampa u odredjenom tirazu na dvd formatu kako bi se na promociji mogao podijeliti tv kucama i kako bi cijela prica mogla odjednom da krene ...na dan promocije http://www.skroz.com ce opet biti u funkciji i sve informacije o daljnim aktivnostima i desavanjima nalazice se tu... album dakle definitivno u julu, kako je i pisalo nedavno na sa-x ...pozdrav svima
lik

Post by lik »

Nećko, poslao sam ti fotke s Exita... a evo i da tebe i članove tvoga skroz bezze benda pozovem na dnb session u Accessu 24. jula - pa nam fino donesite koji primjerak albuma, da ga poslušamo, i damo recenziju na nekom od ovih popularnih foruma :) --- ne završi se Exit, dok Alda ne popada... ;)
Telefon

Post by Telefon »

Sharan je u City Pub-u i pije pivo,a album ce uskoro ako Bog da :)
Post Reply