Skromni poklon za ambicioznog slovacko-srpskog diplomatu

Ucestvovao bi u kupovini jednosmjerne avionske karte Sarajevo - Beograd za ambicioznog slovacko-srpskog diplomatu sa

1 KM
10
33%
2 KM
3
10%
3 KM
17
57%

Total votes: 30

nezeljeni nadimak

#1 Skromni poklon za ambicioznog slovacko-srpskog diplomatu

Post by nezeljeni nadimak »

Da li bi ucestvovali u kupovanju jednosmjerne avionske karte na relaciji Sarajevo - Beograd kao poklon ambicioznom slovacko-srpskom diplomati Miloradu L. ?

Bilo bi fino da mu je ucesnici ovog foruma kupe, svecano uruce i zazele sretan put. :oops:
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

Hehe, ja sam se ljetos u sali kladio sa haverom koliko ce trebati novom haj reprezentativu da bude proglasen prikrivenim cetnikom.
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

dupljak
Last edited by jeza u ledja on 18/09/2007 23:33, edited 1 time in total.
nezeljeni nadimak

jeza u ledja wrote:Hehe, ja sam se ljetos u sali kladio sa haverom koliko ce trebati novom haj reprezentativu da bude proglasen prikrivenim cetnikom.
Pa nije proglasen, sam je sebe proglasio i to nije bas prikrivao niti prikriva. :oops:

Nisam mu ja kriv.

Sve u svemu jako jeftino i lose odradjeno. Mogao je bar s Banja Lukom to bolje uigrati.

Nekako mi ga bas zao.
cyprus

Post by cyprus »

Eh, evo moj idol broj 1 (otkako se razbijač magle izgubio u magli :lol: ) otvorio novu temu. Eh, valjda ćemo se mi tvoji fanovi (ah, možda sam i jedini) moći skupljat ovdje. :-) :D
nezeljeni nadimak

cyprus wrote:Eh, evo moj idol broj 1 (otkako se razbijač magle izgubio u magli :lol: ) otvorio novu temu. Eh, valjda ćemo se mi tvoji fanovi (ah, možda sam i jedini) moći skupljat ovdje. :-) :D
Oh, opet ti, dragi moj :D

Hajde, udijeli uvazenom diplomati koju markicu za karticu :oops:

Znam da si dobrog srca i da gajis velike simpatije prema Miloradu L., mozda cak vece nego prema meni.
cyprus

Post by cyprus »

Udjelio sam mu 1KM (ne dam više :lol: ), jah, samo da se što prije rješimo ovog četnika iz "pravoslavne" i "komunističke" Slovačke. :D
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Ako uvede vize za Hrvatsku i to na osnovu neprihvatanja policijske "reforme", predlazem da se licno/osobno njemu i njegovoj ekipi "tri chrvene" uvede viza za BiH. Tek nakon toga moze i karta, ali bojim se da bi se u suprotnom vec nekako snasao za let nazad... :roll:
nezeljeni nadimak

cyprus wrote:Udjelio sam mu 1KM (ne dam više :lol: ), jah, samo da se što prije rješimo ovog četnika iz "pravoslavne" i "komunističke" Slovačke. :D
Cuj "cetnika" iz "pravoslavne" i "komunisticke" Slovacke?

Kako god, bitno je da nismo stisnuti. :oops: :D
cyprus

Post by cyprus »

nezeljeni nadimak wrote:
cyprus wrote:Udjelio sam mu 1KM (ne dam više :lol: ), jah, samo da se što prije rješimo ovog četnika iz "pravoslavne" i "komunističke" Slovačke. :D

Ma kako god, bitno je da nismo stisnuti :D

Hvala u njegovo ime! :oops: :D
Pa Slovačku je na ovom forumu neko prvo nazvo "pravoslavnom" :lol: , tj. da je pod uticajem pravoslavlja :shock: :shock: , a zatim se neko našo ko je reko da su oni komunisti. :shock: :shock: A Lajčaku epitet četnika ste već kako vidim uveliko počeli ljepit. :-)
nezeljeni nadimak

cyprus wrote:
nezeljeni nadimak wrote:

Pa Slovačku je na ovom forumu neko prvo nazvo "pravoslavnom" :lol: , tj. da je pod uticajem pravoslavlja :shock: :shock: , a zatim se neko našo ko je reko da su oni komunisti. :shock: :shock: A Lajčaku epitet četnika ste već kako vidim uveliko počeli ljepit. :-)
Nisam to za Slovacku vidio :-)

Lajcak nije cetnik, ali otvoreno zastupa velikosrpske interese, uz par jeftinih folova, kao kada je prije nego je izasao sa svojim prijedlogom "reforme" policije, toboze upozorio Ronhila da skrati jezik, a ovaj naravno nastavio po svome, pa neki dan udario i po homoseksualcima.

Ne treba biti bas previse pametan da se uoci kako je ovdje Milorad L. ekspozitura prije svega Beograda i Banja Luke.

Uigravaju se, ali vec na pocetku su proklizali, jer su poslu vrlo neozbiljno pristupili.
artzy

Post by artzy »

nezeljeni nadimak wrote:
cyprus wrote:
nezeljeni nadimak wrote: Cuj "cetnika" iz "pravoslavne" i "komunisticke" Slovacke?

Nisam to za Slovacku vidio :-)

Lajcak nije cetnik, ali otvoreno zastupa velikosrpske interese, uz par jeftinih folova, kao kada je prije nego je izasao sa svojim prijedlogom "reforme" policije, toboze upozorio Ronhila da skrati jezik, a ovaj naravno nastavio po svome, pa neki dan udario i po homoseksualcima.

Ne treba biti bas previse pametan da se uoci kako je ovdje Milorad L. ekspozitura prije svega Beograda i Banja Luke.

Uigravaju se, ali vec na pocetku su proklizali, jer su poslu vrlo neozbiljno pristupili.
Nacin na koji potura rjesenja koja su protivna ocuvanju drzave i kako gleda na rjesenja koja su za jacanje drzave govori da je izgleda previse janjetine pojeo sa Karadzicevim i Mladicevim drugovima te da je poprimio ideju da se silom i genocidom ostvareno moze gledati kao legitimno.

Zasto ignorira misljenja strucnjaka u vezi sa funkcionalnom policijom?

Zbog toga - 3 marke...
cyprus

Post by cyprus »

Al to samo kod nas ima. E ba, MI objašnjavamo predstavniku Evropske Unije šta su evropski principi. :-) :-) :lol:
ibro dirka

Post by ibro dirka »

cyprus wrote:Al to samo kod nas ima. E ba, MI objašnjavamo predstavniku Evropske Unije šta su evropski principi. :-) :-) :lol:
U pravu si, trebamo cekati Slovake, Ruse i neprincipijelne EU birokrate da nam saberu 2 i 2 i utvrde 17.
nezeljeni nadimak

Naivko se, naravno, po obicaju pravi jaaaako naivan :-) :D

To ce mu samo jos vise podici rejting :D
ibro dirka

Post by ibro dirka »

S njim opusteno i ravnopravno u Evropu, kao nekada (a bogami i sada) na Kipru :D
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

Dobar je Lajčak... :)
cyprus

Post by cyprus »

:-)

Jebo evropljane, mi smo izmislili EU za njih.

:-)
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Pa jeste, vi Ciprani odavno vucete ka Grc... Ovaj, EU :D
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

chuchumbamayumbe wrote:Dobar je Lajčak... :)
Ma ko ba? Ma cim je on Miroslav ne moze valjat. Ma sve ti je to isto, Milorad, Miroslav, Wolfgang...
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

jeza u ledja wrote:
chuchumbamayumbe wrote:Dobar je Lajčak... :)
Ma ko ba? Ma cim je on Miroslav ne moze valjat. Ma sve ti je to isto, Milorad, Miroslav, Wolfgang...
Ma jašta ba...
Ne ljava ni Wolfgang, a ni Mocart...
Burhana za visokog predstavnika!!! :)
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Ovdje ocito niko ne cita ni novine, a kamoli sam nesto razmislja, nego hajmo u karikiranje :roll:
cyprus

Post by cyprus »

ibro dirka wrote:Pa jeste, vi Ciprani odavno vucete ka Grc... Ovaj, EU :D
Ma ja ba. Šta ćemo mi u Evropi kad su tamo čet... ups Grci i pravoslavni Slovaci. :-) :-)
ibro dirka

Post by ibro dirka »

cyprus wrote:
ibro dirka wrote:Pa jeste, vi Ciprani odavno vucete ka Grc... Ovaj, EU :D
Ma ja ba. Šta ćemo mi u Evropi kad su tamo čet... ups Grci. :-) :-)
Malo ih je, pa cemo i to nekako progurati :D A ionako sve nesto malo i dlakavo :D
cyprus

Post by cyprus »

ibro dirka wrote:Ovdje ocito niko ne cita ni novine, a kamoli sam nesto razmislja, nego hajmo u karikiranje :roll:
Pa što bi čitali bilo šta kad znamo od samog početka: Lajčak je tu da napravi veliku Srbiju. :D :-) :-)
Post Reply