SKOLSTVO-STALNI POSAO-POMOC

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
mersedb

#1 SKOLSTVO-STALNI POSAO-POMOC

Post by mersedb »

Poštovani,

Zanima me zakonski nacin kako da dobijem stalan posao u skolstvu. Situacija je sljedeca: Radim u skoli sa prekidima 4 godine,imam strucni ispit polozen i sve sto se trazi. E sada , da li mogu da dobijem stalni ugovor a da ne cekam 2 godine da radim u kontinuitetu????Dakle posto ispunjavam sve zakonski trazeno(strucn ispit, iskustvo), mogu li se nadati, ukoliko direktor "zeli" da mi ponudi stalni posao, da cu dobiti rjesenje??????

Molim za pomoc ,,,,,,,,pls
unapred hvala
mersedb

#2 Re: SKOLSTVO-STALNI POSAO-POMOC

Post by mersedb »

ZAR NEMA NIKO KO ZNA ODGOVOR NA MOJE PITANJE????????????????
ho oponopono

#3 Re: SKOLSTVO-STALNI POSAO-POMOC

Post by ho oponopono »

...ti kao da buncaš, kao da si smetnuo u kakvoj zemlji živimo, ko sve i kako radi, kako uopšte funkcioniše cijeli sistem...Image

...alooo umij se pobogu , :mrgreen: ne postoji mehanizam da iste natjeraš za stalni radni odnos uprkos činjenici što ti zadovoljavaš na toj poziciji,nažalost, jebiga(da prostiš) tako nam je kako nam je, tražili smo dobili smo, sada gledajmo!Image
celeron

#4 Re: SKOLSTVO-STALNI POSAO-POMOC

Post by celeron »

Ne mozes dobit nikako stalni posao na taj nacin. Moras imati uvezano dvije godine da bi dobio na neodredjeno vrijeme, tako da ne nadaj se bezveze. Daj Boze da mozes ali nista od toga. Ja cu te upoznat s ljudima koji rade 13 godina na odredjeno tak oda si ti tek na pocetku rada na odredjeno.
Post Reply