ŠKOLE STRANIH JEZIKA
-
Sir_Lancelot
#1 ŠKOLE STRANIH JEZIKA
Mozete li mi preporuciti neku solidnu skolu za kurs engleskog jezika?
- lolita_xx
Interlingua je dno dna... nikome ne bih tamo preporucila da ide...melb26sa wrote:Imas Altera Lingua, onda Interlingua (cula sam horor price sta rade profesorima tamo), onda Kajalingua...
Moja mladja sestra vec godinama ide na kurs engleskog u AL i zadovoljni smo (osnovno-skolski kurs).
a 'prefesori' stvarno nemaju dovoljno znanja da bi nekog ucili...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
zar interlingua nije ono nesto visestruko certificirana i nagradjivana? nahvaljena na preskakala....lolita_xx wrote:Interlingua je dno dna... nikome ne bih tamo preporucila da ide...melb26sa wrote:Imas Altera Lingua, onda Interlingua (cula sam horor price sta rade profesorima tamo), onda Kajalingua...
Moja mladja sestra vec godinama ide na kurs engleskog u AL i zadovoljni smo (osnovno-skolski kurs).
Altera je ok skroz, znam kako ljudovi rade, sestricna mi je odusevita njima...
a na njihov kurs ide vec 3 godine...
-
luciferino
Jeste nagrađivanamIRCerka wrote:zar interlingua nije ono nesto visestruko certificirana i nagradjivana? nahvaljena na preskakala....lolita_xx wrote:Interlingua je dno dna... nikome ne bih tamo preporucila da ide...melb26sa wrote:Imas Altera Lingua, onda Interlingua (cula sam horor price sta rade profesorima tamo), onda Kajalingua...
Altera je ok skroz, znam kako ljudovi rade, sestricna mi je odusevita njima...
a na njihov kurs ide vec 3 godine...
Reklama čuda čini.