Ali bila bih jako zahvalna da mi neko napise nesto vise o vandrednom polaganju predmeta u srednjoj frizerskoj skoli !?
Ja sam zavrsila medicinsku skolu , pa me zanima da li bih polagala samo razliku predmeta ili bih morala sve ! ?
Unaprijed hvala
Po Zakonu o obrazovanju ne bi morala polagati sve predmete.frizer wrote:Eh ovako ne znam da li ima ista tema, ako ima ja se izvinjavam
Ali bila bih jako zahvalna da mi neko napise nesto vise o vandrednom polaganju predmeta u srednjoj frizerskoj skoli !?
Ja sam zavrsila medicinsku skolu , pa me zanima da li bih polagala samo razliku predmeta ili bih morala sve ! ?![]()
Unaprijed hvala
Koji ti dio ne kontaš?Rekla sam ti polazes razliku predmeta......sve stručne za smjer frizera i sve one koji su danas u nastavnom planu i programu a mozda nisu bili kada si ti bila srednjoskolac u tvojoj skoli.frizer wrote:Zelenashica, hvala ti puno na informacijama !![]()
Jos me samo zanima za praksu, kako to ide kod ovakvog nacina polaganja, ako slucajno znas !?
I jesil ti zavrsila ovu skolu, da neznas otprilike koliko strucnih predmeta ima, jer vjerujem da je samo razlika u predmetima !? Da bar ugrubo mogu vidjeti koliko ce mi trebati para, jer studiram i faks placam 1200 KM, tacnije roditelji mi placaju, pa da ih pocnem "muntati" da mi i za to daju !?