Moze li mi ko sta reci o osnovnoj skoli u Vogosci, koliko znam ima jedna OS u centru Vogosce, ne znam da li ima jos neka ?
Mene ta u centru i interesuje jer uskoro trebamo preseliti, pa ce i mali krenuti tu u skolu.
Ima li neko iskustva da mi kaze makar neke cinjenice..stanje skole, nastavni kadar??, na sta treba obratiti paznju..
Radi se o prvacicu, tj. krenuo bi tek u drugi osnovne.
Skola u Vogosci
- Creasy
#2 Re: Skola u Vogosci
CaneBos wrote:Moze li mi ko sta reci o osnovnoj skoli u Vogosci, koliko znam ima jedna OS u centru Vogosce, ne znam da li ima jos neka ?
Mene ta u centru i interesuje jer uskoro trebamo preseliti, pa ce i mali krenuti tu u skolu.
Ima li neko iskustva da mi kaze makar neke cinjenice..stanje skole, nastavni kadar??, na sta treba obratiti paznju..
I prije rata su bile, a i danas su u Vogosci dvije osnovne. Jedna se nalazi kod "WOG"-a, a druga kod sportske dvorane u Omladinskoj ulici.
- CaneBos
#3 Re: Skola u Vogosci
Vjeruj da ne znam, zato i pitam.Creasy wrote:CaneBos wrote:Moze li mi ko sta reci o osnovnoj skoli u Vogosci, koliko znam ima jedna OS u centru Vogosce, ne znam da li ima jos neka ?
I prije rata su bile, a i danas su u Vogosci dvije osnovne. Jedna se nalazi kod "WOG"-a, a druga kod sportske dvorane u Omladinskoj ulici.
Ta kod sportske dvorane bi mi bila jako blizu pa me interesuju utisci, iskustva roditelja cija djeca idu tamo, ima li iko da mi moze nesto reci?
-
T8
#4 Re: Skola u Vogosci
Ova kod WOG-a (OŠ Mirsad Prnjavorac) slovila je kao organiziranija.
- CaneBos
#5 Re: Skola u Vogosci
evo jos par ljudi mi isto kaze..T8 wrote:Ova kod WOG-a (OŠ Mirsad Prnjavorac) slovila je kao organiziranija.
volila bi da se javi jos neko kome dijete trenutno ide u neku od ove dvije skole, to je ono informacija de facto vec
-
T8
#6 Re: Skola u Vogosci
Moje dvoje ide. Za ove mladje razrede kao i svugdje: Neki zadovoljni jednom, neki drugom uciteljicomCaneBos wrote:evo jos par ljudi mi isto kaze..T8 wrote:Ova kod WOG-a (OŠ Mirsad Prnjavorac) slovila je kao organiziranija.
volila bi da se javi jos neko kome dijete trenutno ide u neku od ove dvije skole, to je ono informacija de facto vec
Ne sjecam se trenutno ko sve predaje prvacicima ove generacije al npr po meni uciteljica Jasmina super radi s djecom.
- Red Ed
#7 Re: Skola u Vogosci
U istoj sam situaciji pa i mene zanima koju skolu odabrati, jer moram za koji dan sestru upisati, a ne znam gdje, kud, sta??? I ne upisuje u prvi razred, vec u 9-ti. Pa ako je neko raspolozen da kaze jos koju informaciju ne bi bilo lose