SKOLA PO JORDANSKOM SISTEMU
Moderator: Chloe
-
mirness
http://www.inet.hr/~ivdzolic/michael%20jordan.htmlpitt wrote:dobar je jordan![]()
![]()
![]()
-
Pearl
#128 Re: SKOLA PO JORDANSKOM SISTEMU
onaj ko smatra da je bog stvorio muskarce i zene razlicitim i za razlicite uloge.. gdje je uloga muskarca puno vecaVodenjak wrote:Stvarno...Beatrix wrote:majko moja mila
“Ako se već ne mogu razdvajati dječaci i djevojčice, tražimo da se u učionici postavi zavjesa. Sa jedne bi strane zavjese bili dječaci, a sa druge djevojčice”, ustvrdio je Ribić, te dodao da, trenutno, u školi ima oko dvadesetero djece koja su podijeljena.
nemam komentara
Ne znam...
Kako bilo ko, bilo KO moze ovako nesto da pravda, da smatra normalnim, dobrim, da zeli svome djetetu......![]()
ah, da, kako mi jedam brat nekad davno rece.. uloga zene je najveca: da rodi i odgoji dijete, tj zena je majka covjecansta
Last edited by Pearl on 10/12/2006 23:13, edited 1 time in total.
- Salko sto je u vodu skako
jordanu bi bolje bilo da gradi skole u jordanu...nego sto ovde dolaze "pomagati"nama...
ma ne smetaju meni kosarkasi...mirness wrote:sta vam covjek smeta vise, stvarno ste nekakvi
- SaraLe
#133 Re: SKOLA PO JORDANSKOM SISTEMU
Mnogi se u BiH prodavaju i za saku Europskih eura i USA dolaraSalko sto je u vodu skako wrote:ovo je 100% diskriminacija...Vodenjak wrote:Stvarno...Beatrix wrote: majko moja mila
nemam komentara
Ne znam...
Kako bilo ko, bilo KO moze ovako nesto da pravda, da smatra normalnim, dobrim, da zeli svome djetetu......![]()
![]()
mnogi se u BiH prodaju za saku arapski dolara...BiH JE EUROPA!!!
-
PITARKA_SA
#134 Re: SKOLA PO JORDANSKOM SISTEMU
to je STRAVICNO,bez komentara sam ..ne radi "njih",vec radi ljudi koji na ovom forumu,tvrde da im je zdrav razum i nalaze neka opravdanja za taj primitivizamBeatrix wrote:jeste, potpuna diskriminacija, protiv svih standarda, mimo svih zakona. to ja prvo sto ce ta djeca zapamtiti i nauciti za citav zivot. zadnji sam put cula za ovu zavjesu kad sam citala u jednoj historijskoj knjizi o Homeiniju... da su te zavjese jako popularne ali da su i pored toga zene ulazile u drzavne institucije na posebna vrata i samo one bile pretresane kako ne bi prokrijumcarile nesto "gresno", nesto sto ce muske dovesti u iskusenje, kao sto je karmin ili parfem, a sve sto nadju na njima bi otkidali (nausnice) ili ribali (maskara, lak za nokte) a poslije u "Loliti u Teheranu" A. Nafisi, citam: mislim da su razmisljali kako da razapnu zavjesu na moruVodenjak wrote:Stvarno...Beatrix wrote: majko moja mila
nemam komentara
Ne znam...
, dakle na plazi
kako bi razdvojili muskarce i zene...
to je ista vrsta diktature. tiranija.
normalno da su se usutili. niko nece da se petlja s tim, niko nece od zivota pakao, a ima i kukavicluka i totalne haoticnosti u nasem obrazovnom sistemu... znala sam da nam je u zemlji haos, ali da je ovoliki, nisam
daleko im kuca od moje..
fuj
!
#135 Re: SKOLA PO JORDANSKOM SISTEMU
to su oni koji zele pomoci BiH na putu ka blagostanju...SaraLe wrote:Mnogi se u BiH prodavaju i za saku Europskih eura i USA dolaraSalko sto je u vodu skako wrote:ovo je 100% diskriminacija...Vodenjak wrote: Stvarno...
Ne znam...
![]()
mi pripadamo europskom nebu i kulturno i geografski...jednog dana i ekonomski.....
-
PITARKA_SA
#136 Re: SKOLA PO JORDANSKOM SISTEMU
u svakom slucaju bolje neko arapskihSaraLe wrote:Mnogi se u BiH prodavaju i za saku Europskih eura i USA dolaraSalko sto je u vodu skako wrote:ovo je 100% diskriminacija...Vodenjak wrote: Stvarno...
Ne znam...
![]()
-
mirness
#137 Re: SKOLA PO JORDANSKOM SISTEMU
ma gdje moze neko ko navija za fk sarajevo nesto pametno reciPITARKA_SA wrote:u svakom slucaju bolje neko arapskihSaraLe wrote:Mnogi se u BiH prodavaju i za saku Europskih eura i USA dolaraSalko sto je u vodu skako wrote: ovo je 100% diskriminacija...![]()
#138 Re: SKOLA PO JORDANSKOM SISTEMU
bas je pametno rekla...mirness wrote:ma gdje moze neko ko navija za fk sarajevo nesto pametno reciPITARKA_SA wrote:u svakom slucaju bolje neko arapskihSaraLe wrote: Mnogi se u BiH prodavaju i za saku Europskih eura i USA dolara![]()
![]()
20. stoljece je bilo stoljece SAD-a a 21. stoljece ce biti stoljece ujedinjene eurpoe...
ps. mirness, ti uvjek mozes otici u jorda da zivis...sretan put..
- SaraLe
#140 Re: SKOLA PO JORDANSKOM SISTEMU
Po cemu je boljePITARKA_SA wrote:u svakom slucaju bolje neko arapskihSaraLe wrote:Mnogi se u BiH prodavaju i za saku Europskih eura i USA dolaraSalko sto je u vodu skako wrote: ovo je 100% diskriminacija...![]()
Jesi zaboravila, da dok su Sarajevo granatirali, da su Europa i U.S.A nam udarili embargo na oruzje da se ne mozemo braniti, jedini koji su se trudili da nam prosvercaju oruzje su bile Arapske zemlje.
-
PITARKA_SA
#141 Re: SKOLA PO JORDANSKOM SISTEMU
mislila sam vise na citav princip funkcionisanja drzave..zatvor-kidanje ruku,ravnopravnost-potlacivanje,napredak-tapkanje u mjestu.mirness wrote:ma gdje moze neko ko navija za fk sarajevo nesto pametno reciPITARKA_SA wrote:u svakom slucaju bolje neko arapskihSaraLe wrote: Mnogi se u BiH prodavaju i za saku Europskih eura i USA dolara![]()
![]()
idi igraj sliba i uzivaj.
#143 Re: SKOLA PO JORDANSKOM SISTEMU
nije tacno...zapad je pomago vise nego arapi...a prva zemlja koja je bosni poslala vojnu opremu je bio IZRAEL..vjerovala ili ne...SaraLe wrote:Po cemu je boljePITARKA_SA wrote:u svakom slucaju bolje neko arapskihSaraLe wrote: Mnogi se u BiH prodavaju i za saku Europskih eura i USA dolara![]()
Jesi zaboravila, da dok su Sarajevo granatirali, da su Europa i U.S.A nam udarili embargo na oruzje da se ne mozemo braniti, jedini koji su se trudili da nam prosvercaju oruzje su bile Arapske zemlje.
- SaraLe
#144 Re: SKOLA PO JORDANSKOM SISTEMU
Pricam ti pricuSalko sto je u vodu skako wrote:nije tacno...zapad je pomago vise nego arapi...a prva zemlja koja je bosni poslala vojnu opremu je bio IZRAEL..vjerovala ili ne...SaraLe wrote:Po cemu je boljePITARKA_SA wrote: u svakom slucaju bolje neko arapskih![]()
U.S.A. i EUROPA su nam PUKLE EMBARGO NA UVOZ ORUZJA!
-
njonjica
#145 Re: SKOLA PO JORDANSKOM SISTEMU
Istina..i to bez prikacenih uslova...Salko sto je u vodu skako wrote: nije tacno...zapad je pomago vise nego arapi...a prva zemlja koja je bosni poslala vojnu opremu je bio IZRAEL..vjerovala ili ne...
-
PITARKA_SA
#146 Re: SKOLA PO JORDANSKOM SISTEMU
ja tebi platim kafu i ti ima da igras kako ja kazem...njonjica wrote:Istina..i to bez prikacenih uslova...Salko sto je u vodu skako wrote: nije tacno...zapad je pomago vise nego arapi...a prva zemlja koja je bosni poslala vojnu opremu je bio IZRAEL..vjerovala ili ne...
mozda se kralj pali na emancipovane zene...Beatrix wrote:a boze ja se nesto pitam... sto onaj njihov, Jordanski kralj nije svoju prelijepu zenicu iza zavjese stavio, hmmm...
- Vodenjak
#148 Re: SKOLA PO JORDANSKOM SISTEMU
I kakve sve to veze ima sa ugrozavanjem ljudskih prava, fasistoidnim razdvajanjem djece, uvodjenjem izopacenih i bolesnih pravila u skole?SaraLe wrote:Po cemu je boljePITARKA_SA wrote:u svakom slucaju bolje neko arapskihSaraLe wrote: Mnogi se u BiH prodavaju i za saku Europskih eura i USA dolara![]()
Nije li dosta vodanja ko na uzdi zena po ulicama?
Zena prekrivenih onim zarovima da izgledaju kao cuke sto imaju brnjice?
Da, znam, "zele" one same to!
Zelice to i djevojcice s druge strane zavjese, ne brini...
Dresirace ih tako da to zele...
#149 Re: SKOLA PO JORDANSKOM SISTEMU
potpisujem...Vodenjak wrote:I kakve sve to veze ima sa ugrozavanjem ljudskih prava, fasistoidnim razdvajanjem djece, uvodjenjem izopacenih i bolesnih pravila u skole?SaraLe wrote:Po cemu je boljePITARKA_SA wrote: u svakom slucaju bolje neko arapskih![]()
krajnje je vrijeme da se odlucno suprostavimo arapizaciji veljene nam domovine...
- SaraLe
#150 Re: SKOLA PO JORDANSKOM SISTEMU
Pa nije bilo za vrijeme Jugoslavije u skolama pokrivenih zena, djevojcica, svi su bili slobodni , happy itd.Vodenjak wrote:I kakve sve to veze ima sa ugrozavanjem ljudskih prava, fasistoidnim razdvajanjem djece, uvodjenjem izopacenih i bolesnih pravila u skole?SaraLe wrote:Po cemu je boljePITARKA_SA wrote: u svakom slucaju bolje neko arapskih![]()
Pa odjednom ispade te skole odgojile MONSTRUME