ti možeš samo ispraviti nešto kad neko napiše pisanu grešku ili kad se prebroji kao ja...ostalo ništa nisi ispravio, osim da voliš navoditi podatke o prodajama, padanju cijena...goran16v wrote: Da skratim pricu i predjem na bitno, ispravio sam ti predhodni post k'o "kontrolni" i vrlo efikasno i jednostavno pokazao da nista od toga sto si kao veliki strucnjak i poznavalac prilika tvrdio - nije tacno. Niti su blizu u prodaji, niti u ponudi modela (Sa Scoutom i Tourom Skoda trenutno nudi 14 modela), niti u ponudi motora (pardnon, Skodinih motora je 10, zaboravio sam 3,2). Ovaj post nema potrebe da"ispravljam" jer nema nijedne cinjenice, samo filozofija i prica napamet.
Ne znam da li to radis u neznanju, ili zato sto mislis da dovoljno znas pa samouvjereno i bez provjere pises napamet, ili pises po principu "sto je babi milo", ili namjerno pises netacne tvrdnje nadajuci da si dovoljan autoritet i da nikome nece pasti napamet da provjeri ne znam, ali to nije ni bitno - bitno je da pises netacne stvari i sad mozes da nastavis sa proricanjem buducnosti, folozofijom, procjenama, analizama itd...
niko se ovdje ne pravi pametan osim tebe, a ti i dalje nisi ničim dokazao da je Fabia bolja kupovina od Sandera u BiH, osim da si naveo prodajne brojke...a kad ispucaš suhe brojke, onda se hvataš priče o postprodaji...
biraš i dalje šta tebi odgovara, pa na to daješ neke odgovore sa puno cifri...slučaj na ovoj temi je konkretno pitanje o kupovini Megana dizela ili Fabie, koje si tako nonšalatno preskočio..
i da Škoda ima 36 modela, opet je jadna činjenica da prodaje samo duplo više modela od super, uber plastične Dacie, a još ranije su krenuli sa preporodom od jadne Dacie...
haj napiši još koju prodajnu cifru, da se prepadnemo...