Škoda Fabia 1.4 - 16V 101 KS
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
To je slogan...HAJ u FIS Pooll... 
- Drvosjeca iz Dejcica
Pa sada da si to svoje malo vise obrazlozio mozda bi te ozbiljno i shvatili, ovako....Mahalac wrote:Skoda Fabia je jedan od najvecih hajfisa od auta i nije odmakla od cuvene 1000MB ni pedlja. Mozda je cak ova druga bila i bolja.
Znaju ovi u ASA servisu najbolje....samo sute djubrad![]()
Najozbiljnije vam kazem
Drugo, auto koje i sada imam je Skoda Fabia 2002 godiste, Sedan 1.4 50 kW. Presla 24.000 km, tek se razradjuje, milina.
-
nineac
Dobro si! Samo trebas ipak shvatiti da neki ljudi ovdje kupuju auto zbog ljubavi prema brzini, uzitku! To stoji ko hoće slabije auto,a ima para, onda je naravo najbolje novo! Ali ko hoće da uživa u dobrim ubrzanjima, brzini itd, a nema 60000 za takvo auto, onda trebaš shvatiti i nas!
Takođe, ljudi koji vole auta, i dali bi zadnju marku za njih obično vozaju najispravnija auta, obično boljih performansi nego tvorničke! Tako da mjerilo sigurnosti nije jel auto staro 5 godina ili je novo! Jer npr. 5 godina star passat bi tvoj fabiju pojeo pri udaru, a da o ležanju i kočnicama ne govorimo! Naravo, neće neko dati 15.000 za nekakvog krša!
Takođe, ljudi koji vole auta, i dali bi zadnju marku za njih obično vozaju najispravnija auta, obično boljih performansi nego tvorničke! Tako da mjerilo sigurnosti nije jel auto staro 5 godina ili je novo! Jer npr. 5 godina star passat bi tvoj fabiju pojeo pri udaru, a da o ležanju i kočnicama ne govorimo! Naravo, neće neko dati 15.000 za nekakvog krša!
- Drvosjeca iz Dejcica
Nije meni bila namjera ljudima govoriti koje i kakvo ce auto kupovati i voziti. Evo pocecu od svoje porodice da ne ispadne da sam sam ters i da solim ljudima pamet. Moji, bliza familija, su uzeli Passata 94' godiste, 180.000 presao, sa punom opremom, izletili solidnih para. I kada sam probao to auto vjeruj ne bih se mijenjao sa njima ni da mi daju auto djaba. Auto jeste opticki TIP-TOP, ali se jednostavno osjeti da to nije to, fali mu ono NESTO sto nikada vise nece imati. Drugo, ni ja nemam 60.000 KM za auto, mozda nekad, sada nemam toliko love za auto, a bezveze mi se povaljivati u kredit za auto. Trece, ti poredis Passata i Fabiu sto se nikako ne moze jer je Passat visa klasa od Fabie. Isto kao da poredis Passata i Mercedesa M ili BMW X3 ili X5, kontas ? Ako vec poredis auta onda poredi auta iz iste klase, recimo Fabia VS. Fiat Punto, VW POLO i slicna auta. A ako si vec htio porediti SKodu onda poredi Octaviu I ili II sa Passatom, vjeruj da ces kod Skode za manje para dobiti vise pod uslovom da odbacis sve predrasude vezane za Skodu.
Pozdrav
Pozdrav
-
nineac
Nemam ja uopće predrasuda o Škodi! Kada bi kupovo auto golf klase uvijek bi kupio octaviu jer daje više za manje pare, jer octavia II je ustvari GOLF V, isto kao što je prethodna bila golf IV, jedino eto imala je malo manje kvalitetne materijale unutra, i ime manje zvučno!
Međutim ja nevolim VW auta, tako da mi je svejedno! Ali, ljudi koji kupuju polovnog punta, nemaju para za novu fabiju, ko eto nebi neko kupio novu fabiju, fabija je super auto, ali za cijenu nove ja bi konkretno radije uzeo polovnog BMW 5!
Međutim ja nevolim VW auta, tako da mi je svejedno! Ali, ljudi koji kupuju polovnog punta, nemaju para za novu fabiju, ko eto nebi neko kupio novu fabiju, fabija je super auto, ali za cijenu nove ja bi konkretno radije uzeo polovnog BMW 5!
-
chains of pain
Ej....neko gore me uvrijedi....Kaze da je motor iz audija jajeta sranje!!!Izvini ja imam 80-tku 1.8 S i ima 112KS!!! Vise nego dovoljno da razvali ovo Fabiu....Znam da mnogi nece vjerovat al kola su stroj.S njim sam se par puta trkao protiv nekih GTI FIGHTERA i vjerujte da sam u vecini slucajeva bio brzi...i od IV, i od Passata TDI,od golfa III GT,golfa II 1.8,i Honde Civic 16v....jedino me je jedan tip isprasio sa Lanciom Deltom...
-
nineac
Baš si samouvjeren! Prvo tvoj motor je iz GOLFA II 1.8 GTI1 Taj golf je brži kako god okreneš jer je lakši, ali druga stvar je ko sjedi u njemu!
Toj HONDI možeš gledati samo u zadnjicu! Ali opet, stvar je ko vozi, ali vjeruj nemaš nikakve šanse protiv nje da je vozač iole dobar!
Stoga, kada sretneš tako neko auto kao što je honda, dobro se zapitaj prije nego što ga izazoveš na utrku!
Toj HONDI možeš gledati samo u zadnjicu! Ali opet, stvar je ko vozi, ali vjeruj nemaš nikakve šanse protiv nje da je vozač iole dobar!
Stoga, kada sretneš tako neko auto kao što je honda, dobro se zapitaj prije nego što ga izazoveš na utrku!
-
LeKo
....nesto ne vjerujem da si bilo sta mogao gore navedenim osvojenim autima, koliko ja znam, a znam dobro jer prvo auto koje sam vozio bio je audi 1.8 s i imao je 66 kw/ 90 KS 1.9 E je imao 81 kw, a sto se tice honde dok sam imao BMW-a trkao sam se sa hondom 1.6 - 16v CRX nista joj nisam mogao auto je ko fisek, BMW je imao 142 KW 2.8 motor 
-
nineac
Ma pusti to Leko! Garant je to tip vozača: Imam VW nemože mi niko ništa!
To su oni ljudi kada im kažeš za HONDU TYPE R ili MITSUBISHI EVO oni te samo blijedo gledaju, i onda ti kažu: ma OK su to auta, ali moj GTI, joj da vidiš kako to ide!
To su oni ljudi kada im kažeš za HONDU TYPE R ili MITSUBISHI EVO oni te samo blijedo gledaju, i onda ti kažu: ma OK su to auta, ali moj GTI, joj da vidiš kako to ide!
-
vier_ringe
Ma tebi je svako takav tip ko vozi VW "imam VW nemoze mi niko nista" !
Ovaj forum, po meni, je ra raspravu o tehnici, modelima, i ostalim stvarima veznamim za aute, a ne za pricanje o tome kako je neko brz i kako je neko pobijedio sa ovim autom ili sa onim...Jesi li ti pomislio ikada da ima ljudi, intelektualaca, koji voze tu marku, a nisu ni blizu jednaki tim ulicnim trkacima.I stvarno prestanite se vise glupuirati kako je neko auto bolje od drugog..Nekome jeste , nekom nije...to je ukus, na kraju svako ima pravo da bira, a prodajni rezultati opet pokazu svoje...Ti stvarno covjece tvrdis da nevalja VW, ma bolan imao sam cijeli vikend peticu 2.0tdi sportline...Pa to auto lezi ko kakav bmw ili kakav audijev S, a kompakt je klasa...o motoru nemam sta da pricam, uzbrdo sam se jedva odljepio od sjedista u trecoj brzini....za kvalitet izrade svaka cast, svi djeliovi tako djeluju namjesteni da se nikada nece pomaknuti odatle!
Pa eno citam test izdrljivosti za 307 HDI, ljudi 2 puta za 100000km ostali bez auta, a auto na dizalici.Prvo motor , ap onda mjenjac!I stvarno, mozda ja nisam normalan, ali je meni muka, kada vidim europljane kako zagledaju sa odusevljenjem one kockaste linije sjajnog japanskog accorda.
Sta je bolan taj EVO izvikan vise.ima motor koji nije nista jaci od top modela (serijskih) gotovo svih proizvodjaca srednje klase.
Za podvozje ja skidam kapu, ali tu je sav taj mit o tom autu...A znamo sta cini sve jedno podvozje...Auto je lagano i normalno okretno...a nista losije podvozje uz neke dorade(a spustanju karoserije, tragu kotaca, ugradnji diferencijala, amortizerima manjeg hoda) nemaju ni ostala iole sportskija auta-cak i mondeo fordov...
Malo sam se udaljio:), ali hocu da ti kazem da ti tvoji"GTI VW momci" ne cine ni 10% ljudi koji voze volkswagene...AKo covjek kaze da je vozio taj 1.8 motor i bio brzi, pa sto ga morate svi sad napadati...
A ti koji misle da je njihov gti najbrzi, ili nemaju pojma o autima, ili su slijepi, pa netrebaju ni da raspravljaju na forumu!
I nemojte mi o opelu vise stvarno, iritira me, vozio sam se u onoj vectri novoj, plastika me podsjeca na onu iz felicie, a motor 2.2 sa automatic-om na onaj 1.9SDI iz fabije.Priznajem ford jer ljudi rade, koliko toliko, a opet sve se svodi na to kompiranje, pa eno kopiraju AUDIjev multitronic(samo sto ti famozni inzinjeri kazu kako je maximum na 260NM, a audi vec sada radi sa preko 320nm motorima)..I peugeot razvija dsg...Ja sam se isfrustrirao sta radi onaj 3.2 mtor sa dsg-om u A3 novom...
A kad ga je audi izmislio...I ne poredite mi vise taj vw i audi, jer su to dvije potpuno razlicite marke.jedino sto im je zajednicko su malolitrazni TDI motori.Ja cu, ako bude srece, uzeti ovaj prelijepi novi A3 SportBack, pa vi i dalje raspravljajte...Poenta je u tome sto mi smeta da je uvijek Vw na tapeti, nemojte misliti da sam ja vw fan, cak nikad ni ja niti iko u mojoj uzoj porodici nije imao vw u zivotu...Ali pustite ljude da rade, kada znaju svoj posAo!
Pa eto u hrvatskoj niko do Vw nije smio dati autoklubu da vozi auto na hard test 200 Kkm u 20 mjeseci.To je 333 km dnevno,a mogu misliti sta ce raditi tom autu!
Imam osjecaj da vam je dosadila ta marka, uspejsna vec toliko godina u cijelom svijetu, pa sada kao svi ste protiv tih "katastorfalnih" auta koje razvijaju hiljade inzinjera i koji u razvoju ne samo sto prate tehniku, nego se slomise za svoje plate, da budu ispred...
Ovaj forum, po meni, je ra raspravu o tehnici, modelima, i ostalim stvarima veznamim za aute, a ne za pricanje o tome kako je neko brz i kako je neko pobijedio sa ovim autom ili sa onim...Jesi li ti pomislio ikada da ima ljudi, intelektualaca, koji voze tu marku, a nisu ni blizu jednaki tim ulicnim trkacima.I stvarno prestanite se vise glupuirati kako je neko auto bolje od drugog..Nekome jeste , nekom nije...to je ukus, na kraju svako ima pravo da bira, a prodajni rezultati opet pokazu svoje...Ti stvarno covjece tvrdis da nevalja VW, ma bolan imao sam cijeli vikend peticu 2.0tdi sportline...Pa to auto lezi ko kakav bmw ili kakav audijev S, a kompakt je klasa...o motoru nemam sta da pricam, uzbrdo sam se jedva odljepio od sjedista u trecoj brzini....za kvalitet izrade svaka cast, svi djeliovi tako djeluju namjesteni da se nikada nece pomaknuti odatle!
Pa eno citam test izdrljivosti za 307 HDI, ljudi 2 puta za 100000km ostali bez auta, a auto na dizalici.Prvo motor , ap onda mjenjac!I stvarno, mozda ja nisam normalan, ali je meni muka, kada vidim europljane kako zagledaju sa odusevljenjem one kockaste linije sjajnog japanskog accorda.
Sta je bolan taj EVO izvikan vise.ima motor koji nije nista jaci od top modela (serijskih) gotovo svih proizvodjaca srednje klase.
Za podvozje ja skidam kapu, ali tu je sav taj mit o tom autu...A znamo sta cini sve jedno podvozje...Auto je lagano i normalno okretno...a nista losije podvozje uz neke dorade(a spustanju karoserije, tragu kotaca, ugradnji diferencijala, amortizerima manjeg hoda) nemaju ni ostala iole sportskija auta-cak i mondeo fordov...
Malo sam se udaljio:), ali hocu da ti kazem da ti tvoji"GTI VW momci" ne cine ni 10% ljudi koji voze volkswagene...AKo covjek kaze da je vozio taj 1.8 motor i bio brzi, pa sto ga morate svi sad napadati...
A ti koji misle da je njihov gti najbrzi, ili nemaju pojma o autima, ili su slijepi, pa netrebaju ni da raspravljaju na forumu!
I nemojte mi o opelu vise stvarno, iritira me, vozio sam se u onoj vectri novoj, plastika me podsjeca na onu iz felicie, a motor 2.2 sa automatic-om na onaj 1.9SDI iz fabije.Priznajem ford jer ljudi rade, koliko toliko, a opet sve se svodi na to kompiranje, pa eno kopiraju AUDIjev multitronic(samo sto ti famozni inzinjeri kazu kako je maximum na 260NM, a audi vec sada radi sa preko 320nm motorima)..I peugeot razvija dsg...Ja sam se isfrustrirao sta radi onaj 3.2 mtor sa dsg-om u A3 novom...
A kad ga je audi izmislio...I ne poredite mi vise taj vw i audi, jer su to dvije potpuno razlicite marke.jedino sto im je zajednicko su malolitrazni TDI motori.Ja cu, ako bude srece, uzeti ovaj prelijepi novi A3 SportBack, pa vi i dalje raspravljajte...Poenta je u tome sto mi smeta da je uvijek Vw na tapeti, nemojte misliti da sam ja vw fan, cak nikad ni ja niti iko u mojoj uzoj porodici nije imao vw u zivotu...Ali pustite ljude da rade, kada znaju svoj posAo!
Pa eto u hrvatskoj niko do Vw nije smio dati autoklubu da vozi auto na hard test 200 Kkm u 20 mjeseci.To je 333 km dnevno,a mogu misliti sta ce raditi tom autu!
Imam osjecaj da vam je dosadila ta marka, uspejsna vec toliko godina u cijelom svijetu, pa sada kao svi ste protiv tih "katastorfalnih" auta koje razvijaju hiljade inzinjera i koji u razvoju ne samo sto prate tehniku, nego se slomise za svoje plate, da budu ispred...
-
nineac
Nek si mi objasni da je istorija automobilizma stala sa audijem i VW-om!
Eto kod mene prijatelj ima 307 sa preko 300000 km za nekih 3 god (firma) HDI i oni u auto blicu kazu da nevalja!
Drugo, i MAZDA i nova astra su po meni korak ispred V-ice, pogotovo onaj motor 1.9 CDTI u Astri!
Al, eto neka audi napravi motor kao mitsubishi!
Plastika u Golfu je pravo kvalitetna, mozes se posjec na nju!
Al nek si mi otvorio oci!
Eto kod mene prijatelj ima 307 sa preko 300000 km za nekih 3 god (firma) HDI i oni u auto blicu kazu da nevalja!
Drugo, i MAZDA i nova astra su po meni korak ispred V-ice, pogotovo onaj motor 1.9 CDTI u Astri!
Al, eto neka audi napravi motor kao mitsubishi!
Plastika u Golfu je pravo kvalitetna, mozes se posjec na nju!
Al nek si mi otvorio oci!
-
vier_ringe
Ma tebi netreba objasnjavati, glupo je...Nije ga vozio autoblic nego stranci koji su sa tim testovima imali preko 100 auta dosad...Isti oni koji kazu kad i mercedesu otkazuje leektronika...Plastika je meni bolja nego u bilo kojeg auta te klase, pa cak i nekih u srednjoj.1.9 dizel u astri je ok, ja nemam nista protiv njega, alfin motor i po meni jedan medju najboljim dizelima te litraze, posteno...Ja ne pratim puno te EVOlutione, ali kolko znam iz 2 litra vadi nekih 280ks..To je sportski motor i normalno da je navijen, a eto oni su za serijsku proizvodnju malih auta imali 1.8t sa 225ks...a to nije problem "naviti" jos...Eto jadna majko, ti si se posjeko na tu plastiku, al hajd dobro, necemo vise, u pravu si, samo je problem sto ti kontas da ja nesto branim vw...ma sta mene briga, nece meni dat ni 1% od milijardi koje obrcu...
Nego sta nam je sa BMWpower, je li dobio to novo auto vise:)
Nego sta nam je sa BMWpower, je li dobio to novo auto vise:)
- VR6
Nije Audi izmislio DSG nego VW, bar tako svugdje pise. A 3.2 motor je VR6, znaci nosi korjene iz VW-a.
Svi zaboravljate ovdje bitnu stvar, da postoje velike razlike u vozacima kod nas. Lako je i sa slabim automobilom biti brz i sve pratiti, jel vecina ne zna voziti kako "spada".
Svi zaboravljate ovdje bitnu stvar, da postoje velike razlike u vozacima kod nas. Lako je i sa slabim automobilom biti brz i sve pratiti, jel vecina ne zna voziti kako "spada".
-
nineac
Ma vier ringe je mene potpuno pogrešno shvatio, on kaže pišemo gluposti! Taj frajer se hvali sa tim audijem kako je otreso ovog, pa onog! Samo kažem da ne budali! I onda on popizdi i opet piše o VW i Audiju kako prave multitronic! Pa DAF ga ja napravio 50-tih, pa TDI motor su talijani izmislili 89, sjećate se Crome TDI?
Znači nije taj famozni VW/AUDI izmislio ništa, nego su samo dorađivali,polovično! HONDA je sada napravila 2.2 CDTI motor i postigla 19 rekorda, najmirniji u toj klasi, puca od snage, i sad se trebaju hvaliti na sav glas kao što to radi VW? I onda kažu, ma nije nešto! Ma dajte ljudi, cijeli svijet kupuje TOYOTA-u Corollu, a mi ko gluha krmad samo GOLF!
Koliko samo MAZDA manje kvarova ima od GOLFA ili ukupno VW? I onda neki njemac, ili njemci njih 100 kako kaže vier ringe, ocjene da je golf bolji jer ima prtljažni prostor veći za 20-30litara, i 2cm više mjesta nazad!
To što MAZDA manje troši, jeftinija je 5000km, bolje leži, definitivno je ljepša, ima kvalitetnije materijale, ljepša unutra, a to nije toliko važno, ipak golf je golf!
Za onoga što je reko za tog famoznog audija 1.8. Ja sam sa tetkinim MITSUBISHIJEM Lancerom 1.5 12V 90ks iz 91 godine podero frajera u GOLFU GTI sa tim motorom! Još me on izazvo da se trkamo, i čovjek zna voziti, ali jednostavno MITSUBISHI mu nije dao pardona!
Još troši jedno 2-3 l manje!
Znači nije taj famozni VW/AUDI izmislio ništa, nego su samo dorađivali,polovično! HONDA je sada napravila 2.2 CDTI motor i postigla 19 rekorda, najmirniji u toj klasi, puca od snage, i sad se trebaju hvaliti na sav glas kao što to radi VW? I onda kažu, ma nije nešto! Ma dajte ljudi, cijeli svijet kupuje TOYOTA-u Corollu, a mi ko gluha krmad samo GOLF!
Koliko samo MAZDA manje kvarova ima od GOLFA ili ukupno VW? I onda neki njemac, ili njemci njih 100 kako kaže vier ringe, ocjene da je golf bolji jer ima prtljažni prostor veći za 20-30litara, i 2cm više mjesta nazad!
To što MAZDA manje troši, jeftinija je 5000km, bolje leži, definitivno je ljepša, ima kvalitetnije materijale, ljepša unutra, a to nije toliko važno, ipak golf je golf!
Za onoga što je reko za tog famoznog audija 1.8. Ja sam sa tetkinim MITSUBISHIJEM Lancerom 1.5 12V 90ks iz 91 godine podero frajera u GOLFU GTI sa tim motorom! Još me on izazvo da se trkamo, i čovjek zna voziti, ali jednostavno MITSUBISHI mu nije dao pardona!
Još troši jedno 2-3 l manje!
-
JD
vier ringe, ti se zalis kako ovdje neki ljudi kritikuju VW/Audi i te GTI trkace i sta ja znam vec, a ti to isto radis kad kazes "Nemoj te mi vise Opela" ili "Taj EVO je razvikan". Gdje ti tu logika?
A o tome sta dijele VW i Audi, pored motora, zaboravio si da je novi Audi A3 na platformi Golfa V...
A o tome sta dijele VW i Audi, pored motora, zaboravio si da je novi Audi A3 na platformi Golfa V...
-
nineac
Karakteristično je da vier ringe o VW/AUDI piše kao o nekoj alfi ili BMW M3!
HONDA kockasta, ma nek je novi A4 zaobljen! zadnji kraj isto sjekirom kao da su ga obrađivali!
Pa ta vectra 2.2 sa automatskim mjenjačem! Jel to Passat 1.8T sa automatskim mjenjačem nešto brži? Ta vectra ima preko 1.500 kg, i normalno da 147ks i automatski mjenjač nemogu tu baš nešto da urade!
Ja sam vozio OMEGU 2.2 sa ručnim mjenjačem, i nema tog passata kojeg s njom možeš porediti! Još motor ide ko lud (za svoju snagu) a vuče u svim režimima!
Stoga, VW/AUDI= PROSJEK!!!
HONDA kockasta, ma nek je novi A4 zaobljen! zadnji kraj isto sjekirom kao da su ga obrađivali!
Pa ta vectra 2.2 sa automatskim mjenjačem! Jel to Passat 1.8T sa automatskim mjenjačem nešto brži? Ta vectra ima preko 1.500 kg, i normalno da 147ks i automatski mjenjač nemogu tu baš nešto da urade!
Ja sam vozio OMEGU 2.2 sa ručnim mjenjačem, i nema tog passata kojeg s njom možeš porediti! Još motor ide ko lud (za svoju snagu) a vuče u svim režimima!
Stoga, VW/AUDI= PROSJEK!!!
-
After Dark
Mrzim VW vozila. Pa samo ime kaze Volks - Narod, Wagen - Vozilo, znaci narodno vozilo. To me nekako podsjeca na narodno grijanje
, jeftino a "satro" radi...ccc
Mini CooperS:
Motor 1.6 l, 4 cilindra / 16 V
Hod / promjer 85.8 mm / 77 mm
Snaga
Broj okretaja 163 KS (120 kW)
6000 o/min
Max okretni moment
Broj okretaja 210 Nm
4000 o/min
Ubrzanje 7.4 s
Max brzina 218 km/h
Potrošnja - grad 11.6 l / 100 km
Potrošnja - otv. cesta 6.6 l / 100 km
Potrošnja - prosjek 8.4 l / 100 km
Emisija CO2 194.0 g/km
Obujam spremnika
50 l
Dužina, širina, visina 3655 mm, 1688 mm, 1416 mm
Razmak između kotača, prednjih
1453 mm
Razmak između kotača, stražnjih 1460 mm
Međuosovinski razmak 2467 mm
Obujam prtljažnog prostora
150 l
Masa praznog vozila 1215 kg [/b]
Mini CooperS:
Motor 1.6 l, 4 cilindra / 16 V
Hod / promjer 85.8 mm / 77 mm
Snaga
Broj okretaja 163 KS (120 kW)
6000 o/min
Max okretni moment
Broj okretaja 210 Nm
4000 o/min
Ubrzanje 7.4 s
Max brzina 218 km/h
Potrošnja - grad 11.6 l / 100 km
Potrošnja - otv. cesta 6.6 l / 100 km
Potrošnja - prosjek 8.4 l / 100 km
Emisija CO2 194.0 g/km
Obujam spremnika
50 l
Dužina, širina, visina 3655 mm, 1688 mm, 1416 mm
Razmak između kotača, prednjih
1453 mm
Razmak između kotača, stražnjih 1460 mm
Međuosovinski razmak 2467 mm
Obujam prtljažnog prostora
150 l
Masa praznog vozila 1215 kg [/b]
- Mahalac
Ja jako dobro znam Drvosjeco iz D. sta govorim. Tvoje iskustvo govori samo o slucaju jednog JAAAAKO sretnog pojedinca ali pojedinca.
BARABE u ASA servisu (to si oni sto 10 dana poslije isteka garancije naplacuju 37KM konekciju na dijagnosticki uredjaj-samo konekciju) znaju najbolje....i znaju koliko imaju reklamacija.
Ne kupujte fabiju to je hajfis. TOLIKO.

BARABE u ASA servisu (to si oni sto 10 dana poslije isteka garancije naplacuju 37KM konekciju na dijagnosticki uredjaj-samo konekciju) znaju najbolje....i znaju koliko imaju reklamacija.
Ne kupujte fabiju to je hajfis. TOLIKO.
-
vier_ringe
volks je narod, a sta smo mi, mozda majmuni?
3.2 je V6, i ti VR6 vasi motori vise ne postojeee...dsg su izmislili u audiju..
Eto kratkog odgovora na ono na sta se ima odgovoriti, a za ostalo, ma boli me da se i ja ovako izrazim, sad je ljeto, vrijeme je da se lumpuje, a ne da ja s vama raspravljam sta valja a sta nevalja...
Ionako je dovoljno, neka svako vozi ono sta on voli, a po vasoj prici ja cu sjesti u novi golf:(())(())!
3.2 je V6, i ti VR6 vasi motori vise ne postojeee...dsg su izmislili u audiju..
Eto kratkog odgovora na ono na sta se ima odgovoriti, a za ostalo, ma boli me da se i ja ovako izrazim, sad je ljeto, vrijeme je da se lumpuje, a ne da ja s vama raspravljam sta valja a sta nevalja...
Ionako je dovoljno, neka svako vozi ono sta on voli, a po vasoj prici ja cu sjesti u novi golf:(())(())!