Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
duboka_misao

#301 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by duboka_misao »

sve moralne gromade .....
hamalalija

#302 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by hamalalija »

tf2_spy wrote:
jesi se to prepoznao, majke ti? :D
de ba, ohani malo, eto ti ganjaj junferice, ja ću ove druge i sve ok.

Jel to najbolje sto mozes od fakera tvg kalibra ocekivao sam vise.
Inace ja ganjam mamice koja imjau djecu uzrasta 1 ili 2 osnovne, njih muzevi vise i ne gledaju, a njima treba.
BadSanta

#303 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by BadSanta »

Ne zagovaram promiskuitet ni jednog ni drugog spola. I shvatam da trebaju godine da se odmaknemo od shvatanja da je muškarac frajer ako spava sa puno cura, a ženama se ne daje ista mogućnost slobodnog izbora.
Gola istina je da nema nikakve razlike po ovom pitanju između dva spola, osim one koje subjektivno pravimo po nekim našim kriterijima.

I muškarci i žene vole sex. I tu sva mudrost prestaje. Odakle točno potiču razmišljanja o upitnoj moralnosti žene koja je spavala sa više partnera, ne znam. I odakle ljudima pravo da se uopće petljaju u nešto tako intimno i tuđe, to će mi još manje biti jasno.
Sasvim je uredu imati kriterij po kojem ćeš birati osobu koji ćeš ženiti, ali nazivati je kurvom, a takvim nazivom ne častiti i vlastiti spol, odraz je jedino vlastite nesigurnosti.

U par postova prije pročitala sam da je neko napisao da žene sve češće zagovaraju"politiku promiskuiteta" prije udaje svojih kćerki. Zašto je ovo stavljeno kao negativna stvar?
Da li vi stvarno mislite da je meni san snova upiškiti se u gaće od staha u prvoj bračnoj noći?
Stvarno mislite da želimo mirno ležati na krevetu dok nas čovjek našeg života podučava tajnom jeziku ljubavi?
Naravno da ne! Same biramo, same učimo šta odgovara našem tijelu, da možemo na osnovu toga shvatiti šta odgovara vašem.

Ali to nas ne čini ništa manje vrijednim osobama od vas. I šta ovdje ima toliko nejasno?
-maggie-

#304 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by -maggie- »

zakonpera wrote:
Slusaj.. ja sam bio covjek u potrazi za sigurnom zenom i koju cu da zenim, zivim narednih 40-50 godina pod istim krovom. Meni kod te trgovine je sve dozvoljeno. Imam pravo zarad jako vaznih odluka u zivotu napraviti i neke glupe poteze ako treba, pa nekoga i uhoditi. Briga me sta ce ona da misli ako ja saznam da je bila rava jer jaa trebam sa takvom da ulazim u bracnu zajednicu, ne hvala. Nije stvar ni sovinizma, samopouzdanja ni nicega. Jednostavno dok je bilo svijeta i vijeka bili su odredjeni kriteriji i vasa zenska opravdanja za sve tjerate na svoj mlin jer Bogati treba promijenit 10-15 kuraca pa se onda udati. Treba sve probat, treba jahati sa jednog na drugog pa ce se naci tu i tamo neki zaljubljeni golupcic koji ce da me zeni, kojeg cu da zavitlavam. :run: Sve dok postoje moralne djevojke, koje drze do sebe ove feministicka opravdanja ce padati u blato.
A jesi li ti imao žena prije nje? I vi, muškarci ste namazani. Hoćete da probate sve i svašta, da se ishodate, izvucarate i na kraju da oženite neku poštenu, finu, nevinu. Ako si i ti takav, onda donekle mogu opravdati to što si uradio, al' ako si bio neki žigolo, a sad tražiš neku sveticu, e to mi nikako nije ok. :-)
hamalalija

#305 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by hamalalija »

@bad santa

Sve je nama jasno ali onda i vi morate prihvaitit cinjenicu da vecina muskarca hoce de budu ti koji poducavaju tajni jezik ljubavi, hjteli to oni priznait ili ne.
E sad problem nastaje kada se naleti na takvog muskarca i onda zbog lazi doalzi do problema. Ti mu kazes odma slusaj ja sam sapavala sa 10ak muskaraca i on kaze ok dovidjenja, ili mu kazes dargi ti si drugi ozeni te i kasnije sazna sa jos njih devet zamisli taj zivot.

Treba se voditi onom narodnom kako sijes tako ces i "ubrati".

Osim ako ne naleti na fakera ko sto je spy
-maggie-

#306 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by -maggie- »

BadSanta wrote:Ne zagovaram promiskuitet ni jednog ni drugog spola. I shvatam da trebaju godine da se odmaknemo od shvatanja da je muškarac frajer ako spava sa puno cura, a ženama se ne daje ista mogućnost slobodnog izbora.
Gola istina je da nema nikakve razlike po ovom pitanju između dva spola, osim one koje subjektivno pravimo po nekim našim kriterijima.

I muškarci i žene vole sex. I tu sva mudrost prestaje. Odakle točno potiču razmišljanja o upitnoj moralnosti žene koja je spavala sa više partnera, ne znam. I odakle ljudima pravo da se uopće petljaju u nešto tako intimno i tuđe, to će mi još manje biti jasno.
Sasvim je uredu imati kriterij po kojem ćeš birati osobu koji ćeš ženiti, ali nazivati je kurvom, a takvim nazivom ne častiti i vlastiti spol, odraz je jedino vlastite nesigurnosti.

U par postova prije pročitala sam da je neko napisao da žene sve češće zagovaraju"politiku promiskuiteta" prije udaje svojih kćerki. Zašto je ovo stavljeno kao negativna stvar?
Da li vi stvarno mislite da je meni san snova upiškiti se u gaće od staha u prvoj bračnoj noći?
Stvarno mislite da želimo mirno ležati na krevetu dok nas čovjek našeg života podučava tajnom jeziku ljubavi?
Naravno da ne! Same biramo, same učimo šta odgovara našem tijelu, da možemo na osnovu toga shvatiti šta odgovara vašem.

Ali to nas ne čini ništa manje vrijednim osobama od vas. I šta ovdje ima toliko nejasno?
Muškarci se vode onom izrekom: Ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ je loša brava. :D :-)
Nokija

#307 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by Nokija »

Ako sam dobro shvatila, trazite moralne, postene i iskrene djevojke od kojih ocekujete postovanje vaseg lika i djela! Istovremeno se u potrazi iste ne libite spijunirati, uhoditi i roviti po tudjim stvarima. Zanimljiva poimanja morala i postovanja. Ovdje nije poenta u tome koliko je ko i gdje umako, nego se radi o granicama normalnog ponasanja. Zavirio iz radoznalosti u neciji racunar, zavirio iz potrebe u neciji novcanik i tako dalje.

:run:
dale cooper

#308 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by dale cooper »

Ja se samo pitam da li zakonpera primjenjuje ista moralna načela na sebe kao i
na potencijalne partnerice. Ako da, onda ok, to su njegovi uslovi i principi. Ako
ne, onda je to teži slučaj licemjerja.
hamalalija

#309 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by hamalalija »

Nokija wrote:Ako sam dobro shvatila, trazite moralne, postene i iskrene djevojke od kojih ocekujete postovanje vaseg lika i djela! Istovremeno se u potrazi iste ne libite spijunirati, uhoditi i roviti po tudjim stvarima. Zanimljiva poimanja morala i postovanja. Ovdje nije poenta u tome koliko je ko i gdje umako, nego se radi o granicama normalnog ponasanja. Zavirio iz radoznalosti u neciji racunar, zavirio iz potrebe u neciji novcanik i tako dalje.

:run:
Dodao bi jos i "odraditi" sto vise sa strane, kako u braku tako i prije braka.
Platformas

#310 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by Platformas »

Irelevantan wrote:
zakonpera wrote:
Slusaj.. ja sam bio covjek u potrazi za sigurnom zenom i koju cu da zenim, zivim narednih 40-50 godina pod istim krovom. Meni kod te trgovine je sve dozvoljeno. Imam pravo zarad jako vaznih odluka u zivotu napraviti i neke glupe poteze ako treba, pa nekoga i uhoditi. Briga me sta ce ona da misli ako ja saznam da je bila rava jer jaa trebam sa takvom da ulazim u bracnu zajednicu, ne hvala. Nije stvar ni sovinizma, samopouzdanja ni nicega. Jednostavno dok je bilo svijeta i vijeka bili su odredjeni kriteriji i vasa zenska opravdanja za sve tjerate na svoj mlin jer Bogati treba promijenit 10-15 kuraca pa se onda udati. Treba sve probat, treba jahati sa jednog na drugog pa ce se naci tu i tamo neki zaljubljeni golupcic koji ce da me zeni, kojeg cu da zavitlavam. :run: Sve dok postoje moralne djevojke, koje drze do sebe ove feministicka opravdanja ce padati u blato.
Potpis :thumbup:

Lično sam bio svjedok u par situacija gdje pojedine gospođe zagovaraju politiku promiskuiteta prije udaje i lično kažu da nikada svojim kćerima neće dozvoliti da se tek tako udaju :D
Prvo :thumbup: za zakonpera

I ja sam cuo par primjera ovog kako mame savjetuju svoje kcerkice, mislim da su one samo neizivljene babe i kurave. Tako da kcerka mora krenuti majcinim stopama :)
tf2_spy

#311 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by tf2_spy »

hamalalija wrote:
tf2_spy wrote:

Inace ja ganjam mamice koja imjau djecu uzrasta 1 ili 2 osnovne, njih muzevi vise i ne gledaju, a njima treba.
i? kako ide? uganja li se šta na redtube.com? :D
Irelevantan

#312 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by Irelevantan »

Mislim da ženski dio publike ovdje pogrešno (namjerno ili ne namjerno) obrće stvari, pa da pojasnim.

Očekivati da djevojka u kasnim dvadesetim godinama bude nevina je naučna fantastika i da se desi da je nevina od te treba bježati ta nije dobra u glavu :wink: .

Neko reče da i žene ko muški vole sex, i tu su u pravu slažem se i stvarno nemam nista protiv toga.

Međutim ono što ja pokušavam naglasiti je da je normalno i očekivano da je djevojka ima sex sa svojim dečkom, pa sad jel ih bilo dva, tri ili deset nije bitno, to je ok.
Ali ako je ona spavala sa svakim dečkom s kojim je popila jednu kaficu, e to ne opravdavam.

Ja osuđujem promiskuitetno ponašanje i žene bez morala i ikakvih kriterija (jedini kriterij je daj e muško :-? :cry: ) i takve muškarce naravno.

Evo ja ću za sebe slobodno da kažem da nisam skon promiskuitetu i da nisam muškarac za jednu noć.

Imam kriterije i principe kojih se držim, i ne nije me stid ni jedne žene/djevojke s kojom sam bio, čak šta više ponosan sam.
Lahke žene me nikada nisu interesovale i izbjegavam ih u širokom luku :evil: (vjerovatno neću nikad biti jebač, po onoj seljačkoj od probirača nema jebača) :evil:
Irelevantan

#313 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by Irelevantan »

tf2_spy wrote:
hamalalija wrote:
tf2_spy wrote:

i? kako ide? uganja li se šta na redtube.com? :D
Slab ti je red tube care, probaj xnxx.com ili xvideos.com to ti je kvalitet brate :-D , prva ljubav zaborava nema :wink:
JThomas

#314 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by JThomas »

dale cooper wrote:Ja se samo pitam da li zakonpera primjenjuje ista moralna načela na sebe kao i
na potencijalne partnerice. Ako da, onda ok, to su njegovi uslovi i principi. Ako
ne, onda je to teži slučaj licemjerja.
e tačno tako. ko sve iste principe prihvata i za sebe samog - poštujem, kakvi su da su.
soulkeeper

#315 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by soulkeeper »

zakonpera wrote:

Ne znam odakle si, al ako kojim slucajem zivis u Sarajevu trenutno, ja bih ti sugerisala da se vratis u Ustipracu, pa da tamo pokusas sebi naci zenu ;). Zbog takvih momaka ko ti, zena pozeli da po*ebe sve od bascarsije do alipasinog. Odavno ne vidjeh ovoliko muske sujete, kompleksa i frustracije zbog vlastite neukosti. Jedino pametno sto si napisao je da treba sve probat :). Jeste, treba. Jer masa cura na kraju IPAK naleti na takvog primitivca ko sto si ti..i onda se kaje, sto se nije nauzivala kad je mogla i trebala. Bolje zajahat 10-15 dobrih frajera, nego se cuvat za takvog nedojebanca kakav si ti 8-).
soulkeeper

#316 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by soulkeeper »

Irelevantan wrote: Očekivati da djevojka u kasnim dvadesetim godinama bude nevina je naučna fantastika i da se desi da je nevina od te treba bježati ta nije dobra u glavu :wink: .

Isto vazi i za tebe. Musko koje moze reci za djevojku koja je u kasnim dvadesetim nevina da NIJE DOBRA U GLAVU ( pri tom ne poznavajuci njene razloge i motive za to ) je zasluzio da umjesto zenu, sebi nadje muza, jer TI za zenu nisi ;).
hamalalija

#317 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by hamalalija »

soulkeeper wrote:
Ne znam odakle si, al ako kojim slucajem zivis u Sarajevu trenutno, ja bih ti sugerisala da se vratis u Ustipracu, pa da tamo pokusas sebi naci zenu ;). Zbog takvih momaka ko ti, zena pozeli da po*ebe sve od bascarsije do alipasinog. Odavno ne vidjeh ovoliko muske sujete, kompleksa i frustracije zbog vlastite neukosti. Jedino pametno sto si napisao je da treba sve probat :). Jeste, treba. Jer masa cura na kraju IPAK naleti na takvog primitivca ko sto si ti..i onda se kaje, sto se nije nauzivala kad je mogla i trebala. Bolje zajahat 10-15 dobrih frajera, nego se cuvat za takvog nedojebanca kakav si ti 8-).
Vrijeme i tacna loakcija me zanima
-maggie-

#318 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by -maggie- »

soulkeeper wrote:
Irelevantan wrote: Očekivati da djevojka u kasnim dvadesetim godinama bude nevina je naučna fantastika i da se desi da je nevina od te treba bježati ta nije dobra u glavu :wink: .

Isto vazi i za tebe. Musko koje moze reci za djevojku koja je u kasnim dvadesetim nevina da NIJE DOBRA U GLAVU ( pri tom ne poznavajuci njene razloge i motive za to ) je zasluzio da umjesto zenu, sebi nadje muza, jer TI za zenu nisi ;).
E nek' si mu rekao/rekla. :D Taman sam htjela da reagujem!
Irelevantan

#319 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by Irelevantan »

soulkeeper wrote:

Ljubavi,

Čemu toliko negativnog naboja, pa znaš da od svakog pravila ima izuzetaka.

Jedna lasta ne čini proljeće :wink:

evo da dopunim svoj post na koji se replicirala : Čast izuzecima :-D
soulkeeper

#320 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by soulkeeper »

-maggie- wrote:
soulkeeper wrote:

Treba ovo sve nabit nogom u guzicu. Sto je najzalosnije, najvise i zene ove kroz koje je prosla kolona kuraca. Toga su i sami svjesni, al ova prica o nekom zenskom moralu je prica za forum. Kurve znaju smotat ovakve levate, na kraju dobiju sta hoce i sad mi je drago sto je tako. Ovaj zakonpera je tip frajera, koji prosipa pricu o nekim kriterijima, a hej on bi prvi sutra nekoj fufici lizao dzonove od cipela i na kraju bi je preklinjao da se uda za njega. Tako to hoda.
soulkeeper

#321 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by soulkeeper »

hamalalija wrote:
Vrijeme i tacna loakcija me zanima

Setaj klocu.
Charmed30

#322 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by Charmed30 »

-maggie- wrote:
soulkeeper wrote:

Evo ja kao musko potpisujem .....;-) Aferim
Irelevantan

#323 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by Irelevantan »

Treba ovo sve nabit nogom u guzicu. Sto je najzalosnije, najvise i zene ove kroz koje je prosla kolona kuraca. Toga su i sami svjesni, al ova prica o nekom zenskom moralu je prica za forum. Kurve znaju smotat ovakve levate, na kraju dobiju sta hoce i sad mi je drago sto je tako. Ovaj zakonpera je tip frajera, koji prosipa pricu o nekim kriterijima, a hej on bi prvi sutra nekoj fufici lizao dzonove od cipela i na kraju bi je preklinjao da se uda za njega. Tako to hoda
Ovdje si u pravu 100% nažalost, kad te se fufara sveže nema ti spasa (čast izuzecima :-D ).

Kažu da se ništa ne može voljeti kao kurva :D

@charmed

Žetonu :lol:
Last edited by Irelevantan on 22/06/2012 11:31, edited 1 time in total.
JThomas

#324 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by JThomas »

pa iskustvo je čudo.
soulkeeper

#325 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by soulkeeper »

Irelevantan wrote:
soulkeeper wrote:

Ljubavi,

Čemu toliko negativnog naboja, pa znaš da od svakog pravila ima izuzetaka.

Jedna lasta ne čini proljeće :wink:

evo da dopunim svoj post na koji se replicirala : Čast izuzecima :-D

Seronjo, nisam ti ja ljubav. Dzaba se sad vadis, sve si rekao jednom recenicom. Sa takvima kakvi ste vas dvojica, trojica na ovoj temi ne bih ni kafu popila, ni za milion maraka :), kamoli da pozelim takvog muza u zivotu.
Locked