Skijaška oprema

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
SAAdnan

#1 Skijaška oprema

Post by SAAdnan »

Gdje se u Sa osim Mercatoru povoljno mogu kupiti skije?
Hvala
alica.k

#2 Re: Skijaška oprema

Post by alica.k »

pa ni u intersportu ti nisu prejeftine kad sve saberes.

iskreno, ako si skijas, za to se isplati dati pare.
Priorat
Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...

#3 Re: Skijaška oprema

Post by Priorat »

ma daj, nadji nekog iz svice ili austrije da ti donese. ja kad sam zimus u interu cijene^skija vidio suza suzu je stizala. nevjerovatno... skije (carver) koje ovdje nekih 400 franaka kostaju dole u interu 900-1200 maraka.
citroen

#4 Re: Skijaška oprema

Post by citroen »

Priorat wrote:ma daj, nadji nekog iz svice ili austrije da ti donese. ja kad sam zimus u interu cijene^skija vidio suza suzu je stizala. nevjerovatno... skije (carver) koje ovdje nekih 400 franaka kostaju dole u interu 900-1200 maraka.
Izvini,koje su to skije carver :? jel to marka neka ili je oblik skije... :D :D :D Vidio sam da u mercatoru ima snizenje,do nekih 500KM se mogu uzeti fine skije :sax: :sax:
FireFly

#5 Re: Skijaška oprema

Post by FireFly »

Probaj da narucis online. Ovi imaju odlicne cijene, ali ne znam je li isporucuju u Bosnu
www.levelninesports.com
FireFly

#6 Re: Skijaška oprema

Post by FireFly »

FireFly wrote:Probaj da narucis online. Ovi imaju odlicne cijene, ali ne znam je li isporucuju u Bosnu
http://www.levelninesports.com
Sad sam provjerio...za Evropu ce poceti uskoro...
Bar mozes da vidis kako se krecu cijene.
Priorat
Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...

#7 Re: Skijaška oprema

Post by Priorat »

citroen wrote:
Priorat wrote:ma daj, nadji nekog iz svice ili austrije da ti donese. ja kad sam zimus u interu cijene^skija vidio suza suzu je stizala. nevjerovatno... skije (carver) koje ovdje nekih 400 franaka kostaju dole u interu 900-1200 maraka.
Izvini,koje su to skije carver :? jel to marka neka ili je oblik skije... :D :D :D Vidio sam da u mercatoru ima snizenje,do nekih 500KM se mogu uzeti fine skije :sax: :sax:
ti mene zezas ili sta? neznas sta je carver? a jebo ga ti...nista kupi dole skije.... :sad:
paprica29

#8 Re: Skijaška oprema

Post by paprica29 »

Ima u Brezi, ali nemam nikakav kontakt tel. ni adresu.
L.e.g

#9 Re: Skijaška oprema

Post by L.e.g »

Imas na Jahorini kod Stojana, Fischerove, prosle godine nisu skupe bile
citroen

#10 Re: Skijaška oprema

Post by citroen »

Priorat wrote:
citroen wrote:
ti mene zezas ili sta? neznas sta je carver? a jebo ga ti...nista kupi dole skije.... :sad:
Znam za :Rossignol,salomon,atomic,elan,fischer,volkl,K2,Blizzard,Nordica itd,sa novim oblikom ,tj strukirane skije :D i ja ih zovem Carving skije,kao i vecina ovdje :sax: :sax:
Post Reply