skijanje na tv?
Moderator: anex
- amrica
#1 skijanje na tv?
nije bas pitanje za ovaj podforum jer nema skijanja na tv, kao fol trebao BHT prenositi Svjetski kup, prenosili prvu trku, i to ne citavu, vaznija neka suplja prica, koja se mogla pomaci prije ili poslije skijnanja, zadnja 2 vikenda nista, naravno. Sto nije tako ni lose s obzirom na komentatore, ali ja bih ipak da gledam skijanje. Ni na jednoj tv dostupnoj na HS nema, Zna li neko neku web stranu na kojoj se moze gledati? Na fis ski i eurosport daju samo rezultate kako izlaze. Pitanje za dijasporce sirom Europe ima li koja loko tv da prenosi skijanje na web-u? Ako ima, dajte adresu nama osudjenim na bht sport, euroklub isl.
- Better Man
#2 Re: skijanje na tv?
Imaš na HRT 2. Ja gledao danas bez problema.amrica wrote:nije bas pitanje za ovaj podforum jer nema skijanja na tv, kao fol trebao BHT prenositi Svjetski kup, prenosili prvu trku, i to ne citavu, vaznija neka suplja prica, koja se mogla pomaci prije ili poslije skijnanja, zadnja 2 vikenda nista, naravno. Sto nije tako ni lose s obzirom na komentatore, ali ja bih ipak da gledam skijanje. Ni na jednoj tv dostupnoj na HS nema, Zna li neko neku web stranu na kojoj se moze gledati? Na fis ski i eurosport daju samo rezultate kako izlaze. Pitanje za dijasporce sirom Europe ima li koja loko tv da prenosi skijanje na web-u? Ako ima, dajte adresu nama osudjenim na bht sport, euroklub isl.
-
sulesavic
Èuj, sjeæam li se? Èuè'o.stochar wrote:ja sam prob'o jednom skijat' na TV-u i nisam se bas najbolje proveo...
sjeca li se k'o one emisije pred rat, nesto kao 'ucimo skijati', i onda ide snimak staze i mi bi k'o sad trebali cucati u spust stavu devije minute...
![]()
![]()
Last edited by sulesavic on 11/11/2007 16:32, edited 1 time in total.
- amrica
#5 Re: skijanje na tv?
a gdje ti zivis i koju kablovsku imas?Better Man wrote:Imaš na HRT 2. Ja gledao danas bez problema.amrica wrote:nije bas pitanje za ovaj podforum jer nema skijanja na tv, kao fol trebao BHT prenositi Svjetski kup, prenosili prvu trku, i to ne citavu, vaznija neka suplja prica, koja se mogla pomaci prije ili poslije skijnanja, zadnja 2 vikenda nista, naravno. Sto nije tako ni lose s obzirom na komentatore, ali ja bih ipak da gledam skijanje. Ni na jednoj tv dostupnoj na HS nema, Zna li neko neku web stranu na kojoj se moze gledati? Na fis ski i eurosport daju samo rezultate kako izlaze. Pitanje za dijasporce sirom Europe ima li koja loko tv da prenosi skijanje na web-u? Ako ima, dajte adresu nama osudjenim na bht sport, euroklub isl.
-
piskerernest
evo ja u zenici gledo na hrt 2
-
piskerernest
#8 Re: skijanje na tv?
je li ovo greška u tipkanju ili imaš kanal euroklub,nisam čuo za taj kanalamrica wrote:nije bas pitanje za ovaj podforum jer nema skijanja na tv, kao fol trebao BHT prenositi Svjetski kup, prenosili prvu trku, i to ne citavu, vaznija neka suplja prica, koja se mogla pomaci prije ili poslije skijnanja, zadnja 2 vikenda nista, naravno. Sto nije tako ni lose s obzirom na komentatore, ali ja bih ipak da gledam skijanje. Ni na jednoj tv dostupnoj na HS nema, Zna li neko neku web stranu na kojoj se moze gledati? Na fis ski i eurosport daju samo rezultate kako izlaze. Pitanje za dijasporce sirom Europe ima li koja loko tv da prenosi skijanje na web-u? Ako ima, dajte adresu nama osudjenim na bht sport, euroklub isl.
-
piskerernest
kod nas u zenici nema tog ukidanja niti zatamnjenja čak ni lioge prvaka na hrt 2kilam wrote:me toosulesavic wrote:
Čuj, sjećam li se? Čuč'o.![]()
![]()
od 24. ce eurosport prenositi svjetski kup... do tada nista
(mada mi nije jasan ovaj koncept ukidanja sporta samo na hrt2 a ne na ostalim popus rts rtl itd itd..)
- amrica
#10 Re: skijanje na tv?
sorry, sportklub, moja greska, eurosport i sportklub, malo se smiksalopiskerernest wrote:je li ovo greška u tipkanju ili imaš kanal euroklub,nisam čuo za taj kanalamrica wrote:nije bas pitanje za ovaj podforum jer nema skijanja na tv, kao fol trebao BHT prenositi Svjetski kup, prenosili prvu trku, i to ne citavu, vaznija neka suplja prica, koja se mogla pomaci prije ili poslije skijnanja, zadnja 2 vikenda nista, naravno. Sto nije tako ni lose s obzirom na komentatore, ali ja bih ipak da gledam skijanje. Ni na jednoj tv dostupnoj na HS nema, Zna li neko neku web stranu na kojoj se moze gledati? Na fis ski i eurosport daju samo rezultate kako izlaze. Pitanje za dijasporce sirom Europe ima li koja loko tv da prenosi skijanje na web-u? Ako ima, dajte adresu nama osudjenim na bht sport, euroklub isl.
- amrica
#11 Re: skijanje na tv?
sorry, sportklub, moja greska, eurosport i sportklub, malo se smiksalopiskerernest wrote:je li ovo greška u tipkanju ili imaš kanal euroklub,nisam čuo za taj kanalamrica wrote:nije bas pitanje za ovaj podforum jer nema skijanja na tv, kao fol trebao BHT prenositi Svjetski kup, prenosili prvu trku, i to ne citavu, vaznija neka suplja prica, koja se mogla pomaci prije ili poslije skijnanja, zadnja 2 vikenda nista, naravno. Sto nije tako ni lose s obzirom na komentatore, ali ja bih ipak da gledam skijanje. Ni na jednoj tv dostupnoj na HS nema, Zna li neko neku web stranu na kojoj se moze gledati? Na fis ski i eurosport daju samo rezultate kako izlaze. Pitanje za dijasporce sirom Europe ima li koja loko tv da prenosi skijanje na web-u? Ako ima, dajte adresu nama osudjenim na bht sport, euroklub isl.
- Better Man
#12 Re: skijanje na tv?
u Visokom.amrica wrote:a gdje ti zivis i koju kablovsku imas?Better Man wrote:Imaš na HRT 2. Ja gledao danas bez problema.amrica wrote:nije bas pitanje za ovaj podforum jer nema skijanja na tv, kao fol trebao BHT prenositi Svjetski kup, prenosili prvu trku, i to ne citavu, vaznija neka suplja prica, koja se mogla pomaci prije ili poslije skijnanja, zadnja 2 vikenda nista, naravno. Sto nije tako ni lose s obzirom na komentatore, ali ja bih ipak da gledam skijanje. Ni na jednoj tv dostupnoj na HS nema, Zna li neko neku web stranu na kojoj se moze gledati? Na fis ski i eurosport daju samo rezultate kako izlaze. Pitanje za dijasporce sirom Europe ima li koja loko tv da prenosi skijanje na web-u? Ako ima, dajte adresu nama osudjenim na bht sport, euroklub isl.
-
piskerernest
upravo tako,ali je velika ljudska glupost kada u sarajevu zatamne sportski prenos kojeg nema ni jedna bh tv kuća