Skijanje :D

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
CipexBa

#1 Skijanje :D

Post by CipexBa »

Ekipa koja skija , da li servisirate skije i gdje ?
Da li osjetite razliku u skijanju i koliko to često treba raditi?
splinter

#2 Re: Skijanje :D

Post by splinter »

Yees
Konačno tema.
Naravno da se osjeti razlika. Ja sam nosio svoje mezimice dole u Hrasno, sa leđa Lorisa. Ima jedna radnja za bicikle a odmah do je servis za skije.
Ja zadovoljan.
Seyfo

#3 Re: Skijanje :D

Post by Seyfo »

Hoce li hajvani zatvoriti skijalista? Koji bi to metak u svoju nogu bio i konacan dokaz kakve budale nas vode. Svi ce onda na Jahorinu.
r_faruk

#4 Re: Skijanje :D

Post by r_faruk »

Nadam se da nece zatvoriti skijaliste.
Sa druge strane takodjer se nadam da ce jednog dana uvesti nekakav red na stazama. Divljaka i nevaspitanih puna planina. Nadam se da ce uvesti redare na stazu da majmunima oduzmu karte i posalju ih kuci.
Posmatram i trenere koji uce djecu skijati. Pa ni jednu rijec da mu kaze o ponasanju, da ga upozori, da mu pokaze kako se treba ponasati.

Sad se jos o i zabrinuti epidemiolozi nalozili da spasavaju gradjane zatvaranjem planina, a kafane i trzni centri puni....
zlajaBHF

#5 Re: Skijanje :D

Post by zlajaBHF »

r_faruk wrote: 12/01/2021 21:47 Nadam se da nece zatvoriti skijaliste.
Sa druge strane takodjer se nadam da ce jednog dana uvesti nekakav red na stazama. Divljaka i nevaspitanih puna planina. Nadam se da ce uvesti redare na stazu da majmunima oduzmu karte i posalju ih kuci.
Posmatram i trenere koji uce djecu skijati. Pa ni jednu rijec da mu kaze o ponasanju, da ga upozori, da mu pokaze kako se treba ponasati.

Sad se jos o i zabrinuti epidemiolozi nalozili da spasavaju gradjane zatvaranjem planina, a kafane i trzni centri puni....
O kakvom losem ponasanju je rijec? Zar je i to mguce na stazi?
Post Reply