imal kakvih savjeta? sta jesti/ne jesti, koliko cesto, prehrana uopste? koje vjezbe? Nije pivski, rijetko pravo pijem... jos jednom da napomenem da nije u pitanju skidanje kila, nego dovodjenja u red jednog dijela tijela
"Skidanje" stomaka?
Moderator: anex
- Neelix
#1 "Skidanje" stomaka?
kako najlakse skinuti stomak? mislim iskljucivo na stomak, ne debljinu uopsteno. visok sam 187, tezak 85, nisam debeo nigdje osim na bojleru pomalo
dobro, nije sad to nesto strasno, ali nervira. probao sa trbusnjacima, 2 mjeseca konstantno, nista. probao sa smanjivanjem jela, izgubio na tezini, al stomak ostao. evo sad idem u teretanu, al ne benda on nikog. ide mi na zivce 
imal kakvih savjeta? sta jesti/ne jesti, koliko cesto, prehrana uopste? koje vjezbe? Nije pivski, rijetko pravo pijem... jos jednom da napomenem da nije u pitanju skidanje kila, nego dovodjenja u red jednog dijela tijela
- terapija
pogresno je to sve sto radis
nabices trbusne misice "ko kamen" ali dzaba ako se ne vide.
Treba ti aerobni trening. I naravno tu dodas i malo treninga misica.
Dakle "ganjaj loptu", igraj basketa, joggiraj do iznemoglosti..
Vidjeces six-pack-a kako se pojavljuje u rekordnom roku
nabices trbusne misice "ko kamen" ali dzaba ako se ne vide.
Treba ti aerobni trening. I naravno tu dodas i malo treninga misica.
Dakle "ganjaj loptu", igraj basketa, joggiraj do iznemoglosti..
Vidjeces six-pack-a kako se pojavljuje u rekordnom roku
-
*mima*
#3 Re: "Skidanje" stomaka?
Nastavi sa teretanom.Neelix wrote:kako najlakse skinuti stomak? mislim iskljucivo na stomak, ne debljinu uopsteno. visok sam 187, tezak 85, nisam debeo nigdje osim na bojleru pomalodobro, nije sad to nesto strasno, ali nervira. probao sa trbusnjacima, 2 mjeseca konstantno, nista. probao sa smanjivanjem jela, izgubio na tezini, al stomak ostao. evo sad idem u teretanu, al ne benda on nikog. ide mi na zivce
- terapija
#5 Re: "Skidanje" stomaka?
i za koji mjesec obavezno nabavi kakav dobar cincla od po' kilemima wrote:Nastavi sa teretanom.Neelix wrote:kako najlakse skinuti stomak? mislim iskljucivo na stomak, ne debljinu uopsteno. visok sam 187, tezak 85, nisam debeo nigdje osim na bojleru pomalodobro, nije sad to nesto strasno, ali nervira. probao sa trbusnjacima, 2 mjeseca konstantno, nista. probao sa smanjivanjem jela, izgubio na tezini, al stomak ostao. evo sad idem u teretanu, al ne benda on nikog. ide mi na zivce
-
RPM
hej mislim da smo iste visine i tezine ... bili ...
jer sam odletio na stoju no cvrstom voljom i krhkom ishranom vratio sam zmijski izgled svome tijelu, istina stomak ima strasan uticaj na izgled cijele figure ...
za sedmicu izgubio sam sedam dana ...
... vjezbom ces samo naglasiti misice ispod masnog tkiva zato ti je najbolje, kao sto to neko rece, trcanje, jal' po stepenicama jal po traci, meraji, svejedno je i rezultat je i vise nego zarantagovan ...
... i zaboravih, baci junk food.
- Neelix
za sedmicu si izgubio 7 dana
a sta je sa stavljanjem najlona na stomak za vrijeme trcanja? od jednih sam cuo da je to super jer se masnoce brze tope, a od drugih da to ne valja za bubrege
sve mi diraj, al cevape ne
a sta je sa stavljanjem najlona na stomak za vrijeme trcanja? od jednih sam cuo da je to super jer se masnoce brze tope, a od drugih da to ne valja za bubrege
- terapija
ma samo ti trci...Neelix wrote:za sedmicu si izgubio 7 dana![]()
![]()
![]()
a sta je sa stavljanjem najlona na stomak za vrijeme trcanja? od jednih sam cuo da je to super jer se masnoce brze tope, a od drugih da to ne valja za bubrege![]()
jedno 3 sedmice izdrzi, bar svaki 2. dan otprilike 45 min. trcanja (tu se ne racuna hodanje pauze i sl.
Ako ne budes prezadovoljan pojeo ja metlu.
Cevape jedi slobodno, ali ne moras brate svaki dan 10 komada
i sacekaj bar 3h nakon cevapa prije trcanja jer ce ti prisjesti
-
RPM
ako stavish naelon uskoro ces izgledat kao Lolek iz istoimenog crtanog filma ...Neelix wrote:za sedmicu si izgubio 7 dana![]()
![]()
![]()
a sta je sa stavljanjem najlona na stomak za vrijeme trcanja? od jednih sam cuo da je to super jer se masnoce brze tope, a od drugih da to ne valja za bubrege![]()
-
juan
Oplakah!!RPM wrote:ako stavish naelon uskoro ces izgledat kao Lolek iz istoimenog crtanog filma ...Neelix wrote:za sedmicu si izgubio 7 dana![]()
![]()
![]()
sve mi diraj, al cevape ne... najbitnije ti je da trosis kalorije, sad raja obuce i "shushkavu" trenerku, al' ima negativnu nus pojavu, naime umjesto da ti bude majica mokra znoj se kondenzuje na unutrashnjoj strani trenerke pa se cijedi niz tole u patke pa ti i chOrape budu mokre ...
![]()
... i da, ponesi za svaki slucaj u dzepu kocku shecera ako ti se zataHlamanta u voznji, ned'o dragi Bog ...
ma bas te kocke secera su krive za velike oblatnine oko struka
jel fakat taj najlon pomaze cemu, sem sto chOrape zasmrde opasno?
znaci ni trbushnjaci ne pomazu, smao trcanje? ooo qqlele......
- fantom slobode
Pazi kako trcis da ne opterecujes zglobove!terapija wrote:ma samo ti trci...Neelix wrote:za sedmicu si izgubio 7 dana![]()
![]()
![]()
jedno 3 sedmice izdrzi, bar svaki 2. dan otprilike 45 min. trcanja (tu se ne racuna hodanje pauze i sl.
Ako ne budes prezadovoljan pojeo ja metlu.
Cevape jedi slobodno, ali ne moras brate svaki dan 10 komada
i sacekaj bar 3h nakon cevapa prije trcanja jer ce ti prisjesti
-
RPM
znao sam da neshto ne valja ...juan wrote: Oplakah!!
ma bas te kocke secera su krive za velike oblatnine oko strukaa eto ga ramazan, a plasim se jos vise bajramu....
jel fakat taj najlon pomaze cemu, sem sto chOrape zasmrde opasno?
znaci ni trbushnjaci ne pomazu, smao trcanje? ooo qqlele......
-
FFK as Lucy01
Ne slusaj ove dusmane sa vaganom kockom
, nego obrati paznju
1. Slatko, bijelo brasno...zdrrravoooo, bar za neko vrijeme.
2. Jedi povrce, voce, meso i pij puno vode.
3. Moras se fizicki "trositi"
bar 45 minuta dnevno (izaberi sta ti godi: kosarka, trcanje, voznja bicikla, brzo hodanje, sex
i sl.)
4. Ne ocekuj rezultate nakon dva dana
jer nisi stomak nabacio za dva dana.
Good luck
3. Moras se fizicki "trositi"
4. Ne ocekuj rezultate nakon dva dana
Good luck
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
sta fali imat stomak
-
juan
Lucy01 wrote: 4. Ne ocekuj rezultate nakon dva danajer nisi stomak nabacio za dva dana.
Good luck
e *ebiga sad, kako onda da se motivisem??
@RPM
nista rasol, od toga moram odmah u WC i ne izlazim dok zena ne javi vatrogascima da izlaze otrovne gasove iz jednog djela stana....
- Neelix
imal koja da bi spojila ugodno sa korisnim?Lucy01 wrote:Ne slusaj ove dusmane sa vaganom kockom, nego obrati paznju
![]()
3. Moras se fizicki "trositi"bar 45 minuta dnevno (izaberi sta ti godi: kosarka, trcanje, voznja bicikla, brzo hodanje, sex
i sl.)
4. Ne ocekuj rezultate nakon dva danajer nisi stomak nabacio za dva dana.
Good luck
-
FFK as Lucy01
A kad si "pravio brdo iznad kukuruza", nisi pomoc trazioNeelix wrote:imal koja da bi spojila ugodno sa korisnim?Lucy01 wrote:Ne slusaj ove dusmane sa vaganom kockom, nego obrati paznju
![]()
3. Moras se fizicki "trositi"bar 45 minuta dnevno (izaberi sta ti godi: kosarka, trcanje, voznja bicikla, brzo hodanje, sex
i sl.)
4. Ne ocekuj rezultate nakon dva danajer nisi stomak nabacio za dva dana.
Good luck