1. Ne mrsam drugdje
2. Ne narusavam zdravlje idiotskim dijetama
3. Mogu i u kancelariji radit vjezAba nesto
Molim savjet za vjezbe za brzinsko skidanje sjedalne zone.
Hvala
PS Pozeljne slike vjezbi
Moderator: anex
Ama da mogu kako ja bih taj visak sa sjedalice stavila naprijed da me rebra ne zuljaju kad spavam na stomaku, ali fakat il cu skinut kilo s guze il da bacim one divne hlace....4 komaTa....semmy wrote:najbolje da meni das taj visak...meni taman fali koja kilica
JEDRILICA wrote:Bolje bi ti bilo da udebljas noge!
1. NE MOGU, prije cu umrijeti....Kurt_Kombajn wrote:1. prestani jesti hljeb, pecivo, sve slatkise, sokove, totalno.
2. predji na integralno brasno, ali i to svedi na minimum.
3. vozaj paciklo najmanje 45min (u jednom komadu) svaki dan (SVAKI dan).
Mene fakat ne interesuje sta ce reci muska populacija bilo gdje na moju guzu ili noge, ja se ne osjecam ugodno sa ovakvom sjedalicom i JA zelim da je steshem. Ali samo sjedalicu, ne stomak ne bokove ne butine...Ja ti ozbiljno govorim pa ti gledaj.
Eto pitaj musku raju sta bi voljeli da vide.
Tvoje deblje noge ili mrsavije guze!
Ja bih ti pomogao ali kad te zamislim takvu kako se opisujes, radije ti ne bih pomogao, neka zgodnih zemskih.mIRCerka wrote:JEDRILICA wrote:Bolje bi ti bilo da udebljas noge!![]()
Hoce li meni neko pomoc ovdje il se samo zajebavate?
Jednostavno mi smeta, ne volim kad su hlace preuske, a jeftinije je smrsat kilogram nego kupovat nove hlace...mima wrote:Pa sta ako imas vecu guzu........a garant nije ogromna.......
mIRCerka wrote:Jednostavno mi smeta, ne volim kad su hlace preuske, a jeftinije je smrsat kilogram nego kupovat nove hlace...mima wrote:Pa sta ako imas vecu guzu........a garant nije ogromna.......
CLIO, skoro svaki dan Bascarsija Pofalici pjeske .....
Kupila sam onaj Garnier sa limunom anticelulitnikoznozatezivacki...otherside wrote:Dje si Mirci?![]()
A sta mislis da kombinujes ove dijetalno-fizicke naputkesa nekom od krema za smanjenje obima, sad ih reklamiraju na svakom cosku. Ne znam ima li neke srece od njih al eto mozda i upali podjahkad.
Pjeske idi po klopu, nemoj da bi autom.mIRCerka wrote:Kupila sam onaj Garnier sa limunom anticelulitnikoznozatezivacki...otherside wrote:Dje si Mirci?![]()
A sta mislis da kombinujes ove dijetalno-fizicke naputkesa nekom od krema za smanjenje obima, sad ih reklamiraju na svakom cosku. Ne znam ima li neke srece od njih al eto mozda i upali podjahkad.
nego, stigla mi je hrana, odo sta pojest, pa cemo kasnije o dijeti
Ma jasta ba... najbolje je sa dijetom poceti sutramIRCerka wrote:Kupila sam onaj Garnier sa limunom anticelulitnikoznozatezivacki...otherside wrote:Dje si Mirci?![]()
nego, stigla mi je hrana, odo sta pojest, pa cemo kasnije o dijeti
A ja sve kontam da gledanje te emisije treba dati obrnuti efekatmIRCerka wrote:Previse sam gledala ono KAKO ZAVOLJETI SVOJE TIJELOpa sam odjednom postala fizicki samokriticna...
da bi nesto zavolio, moras ga prvo upoznati...otherside wrote:A ja sve kontam da gledanje te emisije treba dati obrnuti efekatmIRCerka wrote:Previse sam gledala ono KAKO ZAVOLJETI SVOJE TIJELOpa sam odjednom postala fizicki samokriticna...
Neki dan prolazi zemska pored mene airbagi "boli glava"JEDRILICA wrote:Ja ti ozbiljno govorim pa ti gledaj.
Tvoje deblje noge ili mrsavije guze!
Ja airbags kupila u Bagateli, 5 KM.CLIO wrote:Neki dan prolazi zemska pored mene airbagi "boli glava"JEDRILICA wrote:Ja ti ozbiljno govorim pa ti gledaj.
Tvoje deblje noge ili mrsavije guze!, ha ne mogodoh da se ne okrenem za njom kad sjedalica
razocarenje, nema sjedalice.
![]()
Pa ti sad vidi.