Ako je mogao Eddie the Eagle možeš i ti
https://en.wikipedia.org/wiki/Eddie_the_Eagle
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Znači Kobajagi uzima medalju jer bio 4.?uglavnomja wrote: ↑08/03/2025 18:59 ludilo danas
domen zlato![]()
![]()
![]()
ali skandal nevidjen i nezapmacen sa norvezanima, sva 4 diskvalificirana radi odijela
jedan poslije prvpg skoka, ostala trojica poslije drugog, i to nakon sto je lindvik "uzeo" srebro
i ne radi se o obicnom istezanju odijela nego ima nesto u savovima, i nisu im mogli otvoriti odijela prije skoka, nego tek poslije uspjeli
uglavnom jos ce biti puno price o ovome
a prvi su poljaci na nekoj tv objavili snimak kako nesto mute sa odijelima
moja greska, trojica su diskvEl_comadante wrote: ↑08/03/2025 21:35Znači Kobajagi uzima medalju jer bio 4.?uglavnomja wrote: ↑08/03/2025 18:59 ludilo danas
domen zlato![]()
![]()
![]()
ali skandal nevidjen i nezapmacen sa norvezanima, sva 4 diskvalificirana radi odijela
jedan poslije prvpg skoka, ostala trojica poslije drugog, i to nakon sto je lindvik "uzeo" srebro
i ne radi se o obicnom istezanju odijela nego ima nesto u savovima, i nisu im mogli otvoriti odijela prije skoka, nego tek poslije uspjeli
uglavnom jos ce biti puno price o ovome
a prvi su poljaci na nekoj tv objavili snimak kako nesto mute sa odijelima
Nisam skontao ko je diskvalifikovan jer sam vidio Gajgera u drugoj seriji a bio je 31.
ne znam za amere, mozda su, kao i turci sa slovencima, uspjeli treningom da dodju do rezultata
Samo zestoko. Al ovdje treba izbacit ljude koji vode tim, nisu skakaci prekrajali odijela.uglavnomja wrote: ↑13/03/2025 15:00 i ovu trojicu fis izbacio
Kristoffer Eriksen Sundal, Robin Pedersen i Robert Johansson.
granerud je imao "srecu" da padne i povrijedi se sedmicu prije pocetka spstudeni76 wrote: ↑14/03/2025 14:58Samo zestoko. Al ovdje treba izbacit ljude koji vode tim, nisu skakaci prekrajali odijela.uglavnomja wrote: ↑13/03/2025 15:00 i ovu trojicu fis izbacio
Kristoffer Eriksen Sundal, Robin Pedersen i Robert Johansson.
Sta je sa Graneruda?