Ski shop i servis??

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
TheGodfather001

#1 Ski shop i servis??

Post by TheGodfather001 »

Cao,zna li iko gdje ima neki dobar ski shop i servis??Cuo sam za neki u Buca potoku ali niko nema ni broja telefona niti tacno zna gdje se nalazi,pa ako neko zna neki dobar onda molim vas da mi date broj ili adresu...
deset_u_pola

#2 Re: Ski shop i servis??

Post by deset_u_pola »

TheGodfather001 wrote:Cao,zna li iko gdje ima neki dobar ski shop i servis??Cuo sam za neki u Buca potoku ali niko nema ni broja telefona niti tacno zna gdje se nalazi,pa ako neko zna neki dobar onda molim vas da mi date broj ili adresu...
Imaš odličan ski servis u Lorisovoj zgradi. Čovjek se zove Hikmet. Nemam broj telefona, ali radi dvokratno. Oko 5-6 je tamo svako veče. Malo ga je diskus hernija uhvatila ovih dana, pa možda neće biti u radni ali mislim da ima telefon na vratima.
TheGodfather001

Post by TheGodfather001 »

E hvala,odoh poslije do Hikmeta,ako ga nadjem,u svakom slucaju cu ponijeti neku mast za tu diskus herniju da mi ne zezzne skije :-D :-D Shala mala..Anyway thanx
ledeny

#4 Re:

Post by ledeny »

TheGodfather001 wrote:E hvala,odoh poslije do Hikmeta,ako ga nadjem,u svakom slucaju cu ponijeti neku mast za tu diskus herniju da mi ne zezzne skije :-D :-D Shala mala..Anyway thanx
I, kako ti je Hikmet sredio skije?
Post Reply