Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nekad sam prije dok sam bio mladji imao ski pantole od latexa (ako se dobro sjecam materijala). Uglavnom, bile su uz nogu i imale su rebrasta ojacanja na koljenima i ojacanja na bokovima.
Imaju li se kod nas gdje kupiti ovakve ski pantole.
Nema nigdje...Ako mislis kupovati skijaske hlace,sacekaj jos malo jer ce ti sad snizenja i proci ces dosta jeftinije.Ja sam kupio hlace koje su kostale 160KM za 90KM na snizenju.Znaci ako mislis kupovati,sacekaj malo.Mislim da ce biti sad snizenje iza nove godine u Intersportu,tako da ce prepoloviti cijene i ustedit ces fine pare...
Nemaju takve burazeru nigdje, osim možda u second handu da naletiš.
Sad su u folu širi modeli, poput običnih, samo deblje i od odgovarajućeg materijala.
chengaba wrote:Nemaju takve burazeru nigdje, osim možda u second handu da naletiš.
Sad su u folu širi modeli, poput običnih, samo deblje i od odgovarajućeg materijala.
Kako bolan nema? Prosle godine su u Intersportu bile Salomon pantalone od strech materijala... Kostale su oko 400 KM, ne znam da li su nabavljali ove godine. Bile su i zenske jakne od istog materijala sa ojacanjima na rukama.