Sram ih... ccc
Sramotne slike
Skandalozne slike mladih djevojaka
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
car-x
#2 Re: Skandalozne slike mladih djevojaka
a ti si onaj sto mi je na blogu ostavio komentar.. nema jarane para iz neba.. valja radit.. okani se ti miliona dolara na klikove.. lopatu u ruke i zanji..
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
Ama treba stoku banirati...
A znas kako ce im Ameri dati pola miliona - pa meni daju milione - u postansko sanduce stize - svaki dan pola kile marketinskih patki - koje idu pravac kontenjer, 20 mailova dnevno stize s promocijama - i sad - mislis da samom posjetom na neke stranice - ce ljudi zaraditi....
To se zove ubleha....
A ti se javi za godinu dana - pod novim nickom - jer ovaj treba biti baniran - da nam javis jesmo li u pravu...
A znas kako ce im Ameri dati pola miliona - pa meni daju milione - u postansko sanduce stize - svaki dan pola kile marketinskih patki - koje idu pravac kontenjer, 20 mailova dnevno stize s promocijama - i sad - mislis da samom posjetom na neke stranice - ce ljudi zaraditi....
To se zove ubleha....
A ti se javi za godinu dana - pod novim nickom - jer ovaj treba biti baniran - da nam javis jesmo li u pravu...