SKANDAL
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
pips
#1 SKANDAL
jer kako bi drugacije nazvao ovo stanje na auto-moto forumu, svi se svadjaju a niko se ne tuce. Posto je stanje alarmantno a zbog ugleda istog i svih clanova predlazem da se odredi datum za jedan prijateljski sastanak.
Dnevni red nebi trebao biti problem u principu uz kafu, pivu a bogami ni mesu nista ne fali, upoznati jedni druge i upriliciti probne voznje ako bude interesovanja.
Svi prijedlozi su dobrodosli naravno od zainteresovanih za nesto ovako.
Dnevni red nebi trebao biti problem u principu uz kafu, pivu a bogami ni mesu nista ne fali, upoznati jedni druge i upriliciti probne voznje ako bude interesovanja.
Svi prijedlozi su dobrodosli naravno od zainteresovanih za nesto ovako.
-
The_Flyer2002
hajo skupiti pare i pokloniti nekome kakvo auto.
ja glasam za golfa II dizela.
salim se ja sam za ali imam mali problem. vidis j sam u US pa.....
ja glasam za golfa II dizela.
salim se ja sam za ali imam mali problem. vidis j sam u US pa.....
-
The_Flyer2002
ma bice bolje koju pljeskavicu. vidis namucit ce mi se komp davajuci "porodjaj" tom cevapu.
sta mislite kakva bi se zbrka digla kad bi neko zaista poslo cevape postom?? ?
sta mislite kakva bi se zbrka digla kad bi neko zaista poslo cevape postom?? ?
-
The_Flyer2002
pa i ja sam rekao za. i meni se cini da smo se svi slozili jedino ako conjuror ima sada neki suprotni prijedlog
-- salim se ba.
sto se tice prednje i zadnje vuce ja mislim da to zavisi od raspona tereta na vozilu. ako je teret naprijed onda prednja a ako je nazad onda zadnja. uglavnom mislim da 4x4 je u skoro svakom slucaju njbolja pogotovo sa danasnjom elektronikom koja regulise proklizivanje. hehehehehe
pa eto sta hocete??? hocemo li golfa II dizela kome poklanjat ili ne?? ustvari golf je skup ali mozda neko jeftinije auto
pips u choused wise topic title "E SCANDALO"
sto se tice prednje i zadnje vuce ja mislim da to zavisi od raspona tereta na vozilu. ako je teret naprijed onda prednja a ako je nazad onda zadnja. uglavnom mislim da 4x4 je u skoro svakom slucaju njbolja pogotovo sa danasnjom elektronikom koja regulise proklizivanje. hehehehehe
pa eto sta hocete??? hocemo li golfa II dizela kome poklanjat ili ne?? ustvari golf je skup ali mozda neko jeftinije auto
pips u choused wise topic title "E SCANDALO"
-
whow
Ma Flayer ti pucas na visoko : Golfa II pa to jos dizela.
Daj da pocnemo sa recimo gumama kao ono
" Akcija Sigurnost u Saobracaju"
.
E to za nane si dobro rekao Pips , nazalost na stare ljude se sve manje misli i uglavnom su prepusteni sami sebi. Ako imas kakvu ideju reci , evo ja predlazem da se politichki organizujemo te da osnujemo politicku stranku , kojoj bi primarni zadatak bio da pobjedi na izborima te a.)otvori 100.000 novih radna mjesta b.) izgradi autoputeve od Broda preko Sarajeva , Mostara do Ploca c.) ukljuci BiH u Europske integracije 4.) ustroji privredu i ekonomiju na privrednim a ne nacionalnim principima. i slichno .
" Akcija Sigurnost u Saobracaju"
E to za nane si dobro rekao Pips , nazalost na stare ljude se sve manje misli i uglavnom su prepusteni sami sebi. Ako imas kakvu ideju reci , evo ja predlazem da se politichki organizujemo te da osnujemo politicku stranku , kojoj bi primarni zadatak bio da pobjedi na izborima te a.)otvori 100.000 novih radna mjesta b.) izgradi autoputeve od Broda preko Sarajeva , Mostara do Ploca c.) ukljuci BiH u Europske integracije 4.) ustroji privredu i ekonomiju na privrednim a ne nacionalnim principima. i slichno .
-
The_Flyer2002
whow wrote:Ma Flayer ti pucas na visoko : Golfa II pa to jos dizela.
" Akcija Sigurnost u Saobracaju".
JA HOCU DA BUDEM PRESEDNIK
vidis ti mogli bi makar dvije prednje gume nekome promjeniti.
hajde celavci prijavite se. tj takmicenje ko ima najcelavije gume.
-
LeKo
hehheheeh, malo rostiljade ispred Time Squere-aputnik wrote:Ili da dijasporci nama pošalju garantna i eto nas...nineac wrote:Dobro nije problem za organizaciju pomoći kod Vas iz dijaspore, ali pips je predložio i roštilj, to je već problem. Jedino da Vam mailom pošaljemo ćevape
-
Amcho
pips wrote:Dodjoh na jos jednu ideju. Mogli bi spojiti ugodno sa korisnim pa recimo u saradnji sa ostalim forumasima skupiti neku pomoc npr. djeci negdje u bosni i oraganizovati jedan humanitarni karavan. Sve ideje su dobrodosle.
Podrzavam