Ovo za Louis CK me ne cudi. Vec par godina se vuce ta prica, al' nikako da dobije trakciju, jer je tip u svijetu komedije jak k'o zemlja. Evo kako to pise u New Yorker-u:dale cooper wrote:Čitao sam ono otvoreno pismo od Alice, i ako je pola onoga istina...grozno.dezurni_ucenik wrote:
Evo citam, upravo mi izleti, i Louis CK optuzen.![]()
Evo i ja čitam o Louisu. Počeo da masturbira u hotelskoj sobi ispred dvije žene. Od druge isto tražio da se skine pred njom
i pokaže joj penis.Jebote...koliko sjebanih ljudi ima u toj industriji.
Pet zena ga optuzuje za seksualno uznemiravanje, i za to vjerujem da je 100% tacno.For certain fans of C.K.’s work, and I include myself among them, the stories that just appeared in the New York Times are not entirely a surprise. Those rumors, in particular the ones about him masturbating in front of younger female comedians, have circulated in various forms, online and off, and through extended private conversations in what we’ve all been calling the “whisper network,” for many years.
Now, in the wake of the Harvey Weinstein revelations, those rumors have been investigated.
https://www.nytimes.com/2017/11/09/arts ... share&_r=0
Drago mi je da je se ovo za Weinsteina desilo, jer je omogucilo da ovakva sranja izadju na svjetlo dana. A i bilo je vrijeme.