Popravi mi dan
Sjevernjaci i juznjaci
-
jefferson
#1 Re: Sjevernjaci i juznjaci
Popravi mi dan
-
jefferson
#2 Re: Sjevernjaci i juznjaci
Nego, na cemu si ti? Jaro de nam reci, jel cini mi se da to dobro puca.
- sluga_okupatora
#3 Re: Sjevernjaci i juznjaci
Ebu Ubejde wrote:Abraham (Ibrahim) je zivio 205 godina.
Imal' rodni list k'o dokaz, ovako na prvu ne vjerujem ti
- sluga_okupatora
#4 Re: Sjevernjaci i juznjaci
jefferson wrote:Nego, na cemu si ti? Jaro de nam reci, jel cini mi se da to dobro puca.
Nece da kaze,da podijeli sa rajom - ja ga isto pitao, izignorir'o me ko niko
Vala se vidi po postovima da uzima nesto mocno
- Gojeni H
#5 Re: Sjevernjaci i juznjaci
E, sad cemo da vidimo cija majka crnu vunu prede.
Sto je bilo gori sad je doli ... sto je bilo sjeverno sad je juzno i obratno.
I ko to bali nad juznjakinjama?!? Jesu li to juznjakinje samo predmet pozude? Imaju li one i neke druge kvalitete?
A ko sjevernjacima spocitava barbarizam? Ko to stavi kozu jos?
A ko jamu drugom kopa, ne cini proljece ... naravno! Jel' naravno? - Jeste.
Sto je bilo gori sad je doli ... sto je bilo sjeverno sad je juzno i obratno.
I ko to bali nad juznjakinjama?!? Jesu li to juznjakinje samo predmet pozude? Imaju li one i neke druge kvalitete?
A ko sjevernjacima spocitava barbarizam? Ko to stavi kozu jos?
A ko jamu drugom kopa, ne cini proljece ... naravno! Jel' naravno? - Jeste.
- Gojeni H
#6 Re: Sjevernjaci i juznjaci
A sto neko ne bi mogao od Grka praviti gladijatore?Ebu Ubejde wrote:Ono sto su uradili sjevrenjaci Arapima je slicno onom kao kad bi se neko izivljavao nad Grcima koji su izvor kulture. Ne moze niko od Grka napraviti gladijatore.
Kad mogu Australijanci kao Russel Crowe, sto ne bi mogli Grci? Jesu li to oni nesto bolji od Ozija?
I gdje su tu juznjaci? A gdje su sjevernjaci?
Ako Russel ne nosi gace i bori se u onoj suknjici, zasto to ne bi mogli Grci?
- elmirčo
#7 Re: Sjevernjaci i juznjaci
nema,bilo je nekad u arhivuusluga_okupatora wrote:Ebu Ubejde wrote:Abraham (Ibrahim) je zivio 205 godina.
Imal' rodni list k'o dokaz, ovako na prvu ne vjerujem ti
- Michio Kaku
#8 Re: Sjevernjaci i juznjaci
usavrsili su zato plasticnu hirurgiju.Ebu Ubejde wrote:Sjevernjaci imaju losu magiju da izruze mladog covjeka. Robert Plant je primjer tome. On je zaista bio lijep i primjer ljepote dok ga nisu izruzili nekom sjevernom magijom. Roberta Planta su vrlo brzo ostarili.
-
hAZNADAR
#9 Re: Sjevernjaci i juznjaci
Super tema.
Doduse, malo blesavo postavljena u samom startu.
Valja je malo preusmjeriti, posto je ovo politika necemo ovdje o popularnosti juznih muskaraca kod sjevernih zena.
Za divnu promjenu mozemo malo o stereotipima, razlicitostima, predrasudama i politickim odnosima na relaciji sjever - jug umjesto uobicajenom vjeskom odnosu i relaciji muslimani - krscani.
Helem nejse,.... Bosnjaci su defakto sjevernjaci ne samo u odnosu na ostale muslimane vec i opcenito u odnosu na vecinu naroda na tri kontinenta.
Doduse, malo blesavo postavljena u samom startu.
Helem nejse,.... Bosnjaci su defakto sjevernjaci ne samo u odnosu na ostale muslimane vec i opcenito u odnosu na vecinu naroda na tri kontinenta.
-
hAZNADAR
#10 Re: Sjevernjaci i juznjaci
De ba popusti malo,. ja taman pokusao da normalizujem temu a ti opet mahnitas. 
- sluga_okupatora
#11 Re: Sjevernjaci i juznjaci
hAZNADAR wrote:De ba popusti malo,. ja taman pokusao da normalizujem temu a ti opet mahnitas.
NEEEEEEEEE, ne normalizuj nista - uljepsa mi tema dan
Pusti ga da mahnita, sa zudnjom ocekujem svaki njegov sljedeci post
-
hAZNADAR
#12 Re: Sjevernjaci i juznjaci
Hebiga,.. kad skontas malo bolje, - mozemo se mi sprdati i smijati ovom nastupu,... ali ovakvi tipovi su znali napraviti belaj nevidjenih razmjera. Pa poslije se svi mediji i forumi groze, svi izigravaju psihologe i pitaju se kako je do toga doslo. Mene junak ove teme vise zabrinjava negoli razveseljuje.sluga_okupatora wrote:hAZNADAR wrote:De ba popusti malo,. ja taman pokusao da normalizujem temu a ti opet mahnitas.
NEEEEEEEEE, ne normalizuj nista - uljepsa mi tema dan![]()
- derion
#13 Re: Sjevernjaci i juznjaci
Germani i slični njima sve odlučuju, jer su "agilniji" u svemu od ovih što nazivaš južnjacima (razlozi se mogu pronaći ponajviše u luteranskom svjetonazoru: rad, znanje i [ne tako više kao prije] Bog).
Koje od evropskih naroda ili etnija ne smatraš sjevernjacima, gdje ti je granica?
Koje od evropskih naroda ili etnija ne smatraš sjevernjacima, gdje ti je granica?
- sluga_okupatora
#14 Re: Sjevernjaci i juznjaci
Ma docep'o se hadzija dobre robe - nije on inace ovakavhAZNADAR wrote:Hebiga,.. kad skontas malo bolje, - mozemo se mi sprdati i smijati ovom nastupu,... ali ovakvi tipovi su znali napraviti belaj nevidjenih razmjera. Pa poslije se svi mediji i forumi groze, svi izigravaju psihologe i pitaju se kako je do toga doslo. Mene junak ove teme vise zabrinjava negoli razveseljuje.sluga_okupatora wrote:hAZNADAR wrote:De ba popusti malo,. ja taman pokusao da normalizujem temu a ti opet mahnitas.
NEEEEEEEEE, ne normalizuj nista - uljepsa mi tema dan![]()
- Gojeni H
#15 Re: Sjevernjaci i juznjaci
And South will rise again ...

- Gojeni H
#16 Re: Sjevernjaci i juznjaci
Ovaj German malo preplanuo.derion wrote:Germani i slični njima sve odlučuju, jer su "agilniji" u svemu od ovih što nazivaš južnjacima (razlozi se mogu pronaći ponajviše u luteranskom svjetonazoru: rad, znanje i [ne tako više kao prije] Bog).
A granica je u Cekrcicima.
- Cherry-Cherry
#17 Re: Sjevernjaci i juznjaci
Jači tlači, bolji vlada. To su prirodni zakoni.Ebu Ubejde wrote:derion wrote:Germani i slični njima sve odlučuju, jer su "agilniji" u svemu od ovih što nazivaš južnjacima (razlozi se mogu pronaći ponajviše u luteranskom svjetonazoru: rad, znanje i [ne tako više kao prije] Bog).
Germani, Kelti i Vikinzi su opasni po svijet i svjetski delikventi su. Neki Slaveni su tu samo imitatori.
- insomnia78
#18 Re: Sjevernjaci i juznjaci
Ziva istina, pogledaj samo arape, ne znas ko je mirnijiEbu Ubejde wrote:Turci bi bili isto tako divlji da nije Islama. Islam umiruje strast i cini covjeka malo ponizenijim od nemuslimana ali tu onda nastupa mudrost koja krasi Islam.
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
-
ratio_rationum
#19 Re: Sjevernjaci i juznjaci
Ovaj troll inače operira na hrvatskom forumu net.hr, prepoznaje se njegov stil gdje demonstrira blentavost predstavljajući se muslimanskim imenima, da bi pokazao kako su muslimani zatupljeni i inferiorni. Fascinatno koliki broj ljudi nasjeda na njegovo trollanje.
- Cherry-Cherry
#20 Re: Sjevernjaci i juznjaci
insomnia78 wrote:Ziva istina, pogledaj samo arape, ne znas ko je mirnijiEbu Ubejde wrote:Turci bi bili isto tako divlji da nije Islama. Islam umiruje strast i cini covjeka malo ponizenijim od nemuslimana ali tu onda nastupa mudrost koja krasi Islam.
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Inače, što se arapa tiče, za njih je samo diktator.