Nervoza nastala, Trump nema muda da napadne SK, a lešinari se ponadali novom plijenuNajdraziVodjaa wrote:HAhaha ponovo teorije zavjere Ruski hakeri haraju od Amerike do EX YU, Ruski placenici svuda oko nas rovare demokratska drustva![]()
Dakle sablon prosjecnog dijasporca kad se ne slazes sa njim je da mozes biti samo dvoje a)placenik b) srbin![]()
Sjeverna Koreja vs. USA
- orinoco
#1451 Re: Sjeverna Koreja vs. USA
-
junior3
#1452 Re: Sjeverna Koreja vs. USA
Niđe veze.Fudo387 wrote:Sredili su oni sebi domet, izdrzace k'o i ti, dva dana.junior3 wrote: Ništa se ne brini srediće on i domet vremenom.
- Challenger__
#1453 Re: Sjeverna Koreja vs. USA
Da si Jež, rekao bih ti: "Pogledaj se u ogledalo, ugledaj Kima!".Fudo387 wrote:Nema potrebe da se lazemo, dobro je covjek rekao, plati se u zube ne gleda, i ja te razumijem.
Tezak i jeben vakat, prodao si dusu djavlu.
-
Fudo387
#1454 Re: Sjeverna Koreja vs. USA
junior3 wrote:Niđe veze.Fudo387 wrote:Sredili su oni sebi domet, izdrzace k'o i ti, dva dana.junior3 wrote: Ništa se ne brini srediće on i domet vremenom.
Pa dobro, haj' sad, izdrzali ste vise od dva dana.
- Challenger__
#1455 Re: Sjeverna Koreja vs. USA
Što se para tiče, znaš mene: "pare nisu problem, para nema".

-
Fudo387
#1456 Re: Sjeverna Koreja vs. USA
Bez zajebancije, provaljeni ste, vi's kad te cia pokupi i odvede na tajnu lokaciju u meksiko da po vazdan kaktuse sadis.Challenger__ wrote:Da si Jež, rekao bih ti: "Pogledaj se u ogledalo, ugledaj Kima!".Fudo387 wrote:Nema potrebe da se lazemo, dobro je covjek rekao, plati se u zube ne gleda, i ja te razumijem.
Tezak i jeben vakat, prodao si dusu djavlu.
- Challenger__
#1457 Re: Sjeverna Koreja vs. USA
Ouuu, ma nemoj, sad sam se *jebao.Fudo387 wrote:Bez zajebancije, provaljeni ste, vi's kad te cia pokupi i odvede na tajnu lokaciju u meksiko da po vazdan kaktuse sadis.
_______
Sad ozbiljno. Bogu budi zahvalan što su Rusi i Kinezi hladne glave, da su kao vi i Sjever, ova planeta bi davno gorila. Uhvatiće vas oni za ručicu i izvesti iz mraka u koji ste sami zalutali. Samo se opusti.
- orinoco
#1458 Re: Sjeverna Koreja vs. USA
A zato vi tako panično podržavate Trumpa i navijate protiv Kim-a, plašite se da vas CIA ne prisluškuje pa morate mrziti SK da vas ne vrate na Balkan... Na šta ste spali tctcctccFudo387 wrote:
Bez zajebancije, provaljeni ste, vi's kad te cia pokupi i odvede na tajnu lokaciju u meksiko da po vazdan kaktuse sadis.
-
Fudo387
#1459 Re: Sjeverna Koreja vs. USA
Sjever je bezvezni moron kojeg upravo te zemlje koje hvalises loze da se samoumlati.Challenger__ wrote:Ouuu, ma nemoj, sad sam se *jebao.Fudo387 wrote:Bez zajebancije, provaljeni ste, vi's kad te cia pokupi i odvede na tajnu lokaciju u meksiko da po vazdan kaktuse sadis.
_______
Sad ozbiljno. Bogu budi zahvalan što su Rusi i Kinezi hladne glave, da su kao vi i Sjever, ova planeta bi davno gorila. Uhvatiće vas oni za ručicu i izvesti iz mraka u koji se sami zalutali. Samo se opusti.
-
Fudo387
#1460 Re: Sjeverna Koreja vs. USA
Kme kme kme...e to, provalila si nas.orinoco wrote:A zato vi tako panično podržavate Trumpa i navijate protiv Kim-a, plašite se da vas CIA ne prisluškuje pa morate mrziti SK da vas ne vrate na Balkan... Na šta ste spali tctcctccFudo387 wrote:
Bez zajebancije, provaljeni ste, vi's kad te cia pokupi i odvede na tajnu lokaciju u meksiko da po vazdan kaktuse sadis.
- Challenger__
#1461 Re: Sjeverna Koreja vs. USA
Fudo je buntovnik bez razloga a ovi drugi su tipičnii oportunisti i kukavice. Hajd u zdravlje.
_______
_______
- orinoco
#1462 Re: Sjeverna Koreja vs. USA
Nemojte brinuti, vratit ćemo mi vas nazad, takvi ne trebate ni namaFudo387 wrote:Kme kme kme...e to, provalila si nas.orinoco wrote:A zato vi tako panično podržavate Trumpa i navijate protiv Kim-a, plašite se da vas CIA ne prisluškuje pa morate mrziti SK da vas ne vrate na Balkan... Na šta ste spali tctcctccFudo387 wrote:
-
Fudo387
#1463 Re: Sjeverna Koreja vs. USA
Sve sto ti mozes vratiti je kusur, kad cigare kupim.orinoco wrote:
Nemojte brinuti, vratit ćemo mi vas nazad, takvi ne trebate ni nama
- jeza u ledja
#1464 Re: Sjeverna Koreja vs. USA
Rasizam. Placenistvo.Challenger__ wrote:Kme, kme, kme. Etikete, notorne laži, frustracija. Paćeništvo.
- Challenger__
#1465 Re: Sjeverna Koreja vs. USA
Laž, laž.jeza u ledja wrote:Rasizam. Placenistvo.Challenger__ wrote:Kme, kme, kme. Etikete, notorne laži, frustracija. Paćeništvo.
Prijavljen ti je komentar pa te sankcionisao ili kroz prste progledao.
- Point.
#1466 Re: Sjeverna Koreja vs. USA
Daj Fudo sredite joj neki zeleni karton tamo u Drzavama, zuti, crveni nema veze boja, vidis da cezne za dijasporom. Hoce i ona da joj je plata uredna i na vrijeme, bar jednom u zivotu. Zao mi cure, ofira se svakim postom.Fudo387 wrote:Sve sto ti mozes vratiti je kusur, kad cigare kupim.orinoco wrote:
- orinoco
#1467 Re: Sjeverna Koreja vs. USA
Jest, cura čezne, i zato dan-noć visi po Zapadnim forumimaPoint. wrote: Daj Fudo sredite joj neki zeleni karton tamo u Drzavama, zuti, crveni nema veze boja, vidis da cezne za dijasporom. Hoce i ona da joj je plata uredna i na vrijeme, bar jednom u zivotu. Zao mi cure, ofira se svakim postom.
Kakav ste vi polusvijet, tačno mi vas bude žo tamo u nemilosti tuđih ljudi, a ne možete nazad
-
Fudo387
#1468 Re: Sjeverna Koreja vs. USA
Cuj vodi je Fudo,Point. wrote:Daj Fudo sredite joj neki zeleni karton tamo u Drzavama, zuti, crveni nema veze boja, vidis da cezne za dijasporom. Hoce i ona da joj je plata uredna i na vrijeme, bar jednom u zivotu. Zao mi cure, ofira se svakim postom.Fudo387 wrote:Sve sto ti mozes vratiti je kusur, kad cigare kupim.orinoco wrote:
Vodi je ti jarane, tebi je blize.
- jeza u ledja
#1469 Re: Sjeverna Koreja vs. USA
Laz? Cuj laz. Necije misljenje ne moze biti laz. Moze biti samo pogresno, ili neutemeljeno.Challenger__ wrote:Laž, laž.jeza u ledja wrote:Rasizam. Placenistvo.Challenger__ wrote:Kme, kme, kme. Etikete, notorne laži, frustracija. Paćeništvo.
Prijavljen ti je komentar pa te sankcionisao ili kroz prste progledao.
Ja mislim da si ti rasista, za mene sasvim jasno na osnovu toga sto pises. Npr ovo:
Bush i Trump napisano normalno. Obuma, ili Obumba, kao sto si ranije pisao X puta, papanski nacin sprdanja sa necijim imenom jer zvuci strano. Ono valjda zvuci vise africki, sta li. Jos jedan od kodnih izraza rasista u Americi.Challenger__ wrote:I Trumpovi i Obumini i Bushovi...
Dakle rasizam, dabome.
Placenistvo, opet moje misljenje. Godinama postavljas clanke ili slikice sa medija za koje se zna da placaju ljude da upravo to rade. Pocevsi od RT, do Sputnika, a indirektno do Advanceta. Ti si ovdje da bi sirio rusku propagandu. Ne iz zabave ili zelje za razmjenom misljenja, vec ciljano i s namjerom sirenja ruske drzavne propagande, sto dodatno u nasoj sredini ima jos jednu politicku konotaciju, koju ti nijednim svojim upisom od hiljada i hiljada nisi opovrgnuo. Postavljao si ovdje provjerljive lazi, opet sa sajtova ruskih spijunskih sluzbi i napravio se lud kao da nista nije bilo. Meni je jasno ko si, sta si. Samo mi nije jasno kako tebi nije jasno da meni jeste?
Ako te ne placaju i nikad nisi dobio nista za to onda samo izbaci ono "l" iz rijeci.
Ovo iznad je jasno vecini ljudi ovdje. Nemoj se zanositi pa misliti da sam ja izuzetak.
- Challenger__
#1470 Re: Sjeverna Koreja vs. USA
Većini ljudi na planeti je odavno jasno da od Busha J. do danas američku politiku vode idioti, okruženi idiotima, u dubokoj državi idiota koji su upropastili sve čega su se dotakli. Tebi nije da je jasno da je tako ili bježiš od te misli, to tebe peče, pa se u najprimitivnijem maniru hvataš ad hominem konstrukcija.
Šta ti preostaje nego da administraciji drukaš neistomišljenike, da izmišljaš plaćenike i da tako makar na forumu zaštitiš tvoj imaginarni politički "svijet od čokolade" koga nema niti će ikada biti.
Šta ti preostaje nego da administraciji drukaš neistomišljenike, da izmišljaš plaćenike i da tako makar na forumu zaštitiš tvoj imaginarni politički "svijet od čokolade" koga nema niti će ikada biti.
Last edited by Challenger__ on 27/09/2017 01:56, edited 1 time in total.
- Challenger__
#1471 Re: Sjeverna Koreja vs. USA
Tebi i takvima treba staratelj. Da oprostiš, ni za koji ***** niste. Laku noć.
______
______
- jeza u ledja
#1472 Re: Sjeverna Koreja vs. USA
Bla bla. Cuj u najprimitivnijem maniru?Challenger__ wrote:Većini ljudi na planeti je odavno jasno da od Busha J. do danas američku politiku vode idioti, okruženi idiotima, u dubokoj državi idiota koji su upropastili sve čega su se dotakli. Tebi nije da je jasno da je tako ili bježiš od te misli, to tebe peče, pa se u najprimitivnijem maniru hvataš ad hominem konstrukcija.
Cuj nije svijet od cokolade? Eksi.
Svijetom upravlja gamad, uglavnom, a jedna od najvecih gamadi je ta za koju ti ovdje ciljano danonocno pises. Vladavine diktatora i diktatorcica, kroz sirenje mrznje, lokal nacionalizama, regresivnih ideja i netrpeljivosti. Vjecito nazadna zemlja, magnet za kompleksirane bubuljicare sirom planete. Jedino sto znaju izvoziti su resursi i beskonacna kolicina ideoloskih gluposti, danas i kroz trolove poput tebe.
-
drastic
#1473 Re: Sjeverna Koreja vs. USA
zna li iko koliko je sjevernih korejanaca poginulo u zadnjem korejskom ratu?
-
drastic
#1474 Re: Sjeverna Koreja vs. USA
neki americki izvori tvrde 5 miliona a negdje sam procitao cak i 30% populacije ali mislim da je pretjeranopasha078 wrote:A preko milion mislim. Ima na wiki. Ameri su ih carpet bomb.drastic wrote:zna li iko koliko je sjevernih korejanaca poginulo u zadnjem korejskom ratu?
Ne znam sto im je trebalo da prave invaziju
-
drastic
#1475 Re: Sjeverna Koreja vs. USA
proguglaj Gen. Curtis E. LeMaypasha078 wrote:To mi se cini previse. Mozda uz civilne zrtve oko 2 miliona al sumnjam da je vise.