Ja prvi put cujem da neko napade naziva slucajnoscu. Kaka slucajnost. Sto se tice vehabija, dosta puta sam se licno sam uvjerio u to da nesto s njima ne stima, nikakva propaganda mi ne treba imam svoje oci.Tkd wrote:Misliš li na lože kao na sekte ili nešto sasvim drugo. Bavim se dosta s isčitavanjem Islama i ne mogu vjerovati da na to nisam prije naišao .
David je mnogo toga pogodio![]()
![]()
![]()
Da, upravo je to pun pogodak kolega. Treba se čitati, čitati i čitati, no po meni je sve to povezano. Ne zaboravimo sotoniste, ali ne one koji odlaze na groblja i izvode rituale. To su bolesnici. Možemo sada pričati o 911 i slučajnostima i različitim filmovima gdje je to najavljeno, ali reći će neki slučajnost. Da , sigurno je slučajnost. Slučajnost je kada nestane struje, ali ne kada se zabiju dva aviona u najveće trgovačke centre, te se odmah najavljuje borba protiv terorista.
Ta borba je dostigla tako visok stepen, da i u samoj Bosni i Hercegovini ljude koji klanjaju 5 dnevnih namaza, poste, imaju bradu što je sunnet nazivaju vehabijama i sličnim imenaima. Slučajnost ?
Čim otvorim knjigu , odmah tražim recezente te knjige.
Znaci ljudi koji su kategoricni, argumentovani i prvo razmilse prije nego nesto kazu su masoni?Odaje te kategoričnost. Neko ko nema interesa u masonima ne brani ih tako grčevito. Naročito s obzirom na njihovu jako lošu reputaciju kod većine ljudi.
Osim toga, odaje te i to što umjesto da komentiraš suštinu, ti komentiraš formu. A to je već klasika u propagandi.
Cuj ja mason
Hvala ti