Sjedinjenim drzavama kulisa dalje nepotrebna

Post Reply
raoul duke

#1 Sjedinjenim drzavama kulisa dalje nepotrebna

Post by raoul duke »

Teorijama zavjera ovdje nije mjesto. Prevazilizamo fazu kreiranja teorija zavjera i pisemo ono sto je formalno, sluzbeno, u knjigama historije uskoro napisano.
Cionistima je ovo savrsena prilika da pokazu kako upravljaju kroz globalizaciju i okupaciju, kao pokazatelj moci njihovog velikog arhitekte.

Americki senat otkriva Illuminate:

Mrki_ma

#2 Re: Sjedinjenim drzavama kulisa dalje nepotrebna

Post by Mrki_ma »

Pa ko su sad cionisti ili iluminati?

U sustini cionisti, masoni, iluminati, SDP sve je to isto jelde...

Stvarno s tim teorijama smarate nevidjeno...
raoul duke

#4 Re: Sjedinjenim drzavama kulisa dalje nepotrebna

Post by raoul duke »

Mrki_ma wrote:Pa ko su sad cionisti ili iluminati?

U sustini cionisti, masoni, iluminati, SDP sve je to isto jelde...

Stvarno s tim teorijama smarate nevidjeno...
Zaobidji temu mrki.. Ili procitaj uvodni post ponovo i ukljuci se u topic
Mrki_ma

#5 Re: Sjedinjenim drzavama kulisa dalje nepotrebna

Post by Mrki_ma »

Hahah necu. Procito sam temu i uvod, to sto ti kazes da nije teorija to bas nesto i ne znaci.
Pitanje je sasvim validno.
I jesi li pogledao filmice il si samo stavio onako zbog naslova?

Covjek otkrio toplu vodu - da je u kapitalizmu jedini cilj bogatasa da se obogate. Stvarno to niko nije znao.
raoul duke

#6 Re: Sjedinjenim drzavama kulisa dalje nepotrebna

Post by raoul duke »

Mrki_ma wrote:Hahah necu. Procito sam temu i uvod, to sto ti kazes da nije teorija to bas nesto i ne znaci.
Pitanje je sasvim validno.
I jesi li pogledao filmice il si samo stavio onako zbog naslova?

Covjek otkrio toplu vodu - da je u kapitalizmu jedini cilj bogatasa da se obogate. Stvarno to niko nije znao.
Za mene su to illuminati. Nazovi ih kako oces, u ovoj prici je nebitno. Pricamo o njihovoj okupaciji svijeta, na nacin da izbjegnemo teorije zavjere.
jeza u ledja

#7 Re: Sjedinjenim drzavama kulisa dalje nepotrebna

Post by jeza u ledja »

Infidel666 wrote:Pricamo o njihovoj okupaciji svijeta, na nacin da izbjegnemo teorije zavjere.
:D
karakondzula

#8 Re: Sjedinjenim drzavama kulisa dalje nepotrebna

Post by karakondzula »

China China China :-)
Mrki_ma

#9 Re: Sjedinjenim drzavama kulisa dalje nepotrebna

Post by Mrki_ma »

Bitno je kako nije, ako nista zbog tvog kredibiliteta, ako dobro vladas materijom mozda ce ti neko i povjerovati ovako neznanje samo radi protiv tebe.

Hajd da pogodim kako si otvorio ovu temu.
Bio zemljotres u Iranu, ti si skonto da je to HAARP i da su za to kriva tajna drustva, skonto si da odmah pokrenes temu, otiso si na youtube i potrazio filmica da potvrde tvoju pricu, gledo si samo naslove nisi ni jedan film pregledao.
Jer da jesi vidio bi da covjek prica o ekonomiji, o tom da kineski proizvodi zatrpavaju americko trziste, ni jednom nije spomenuo ni cioniste ni izrael ni masone ni ostala tajna drustva, ama bas nista od tog, covjek prica o problemima kapitalizma i ekonomije, problemima nedostatka socijalnih programa, o tom kako naftne kompanije zagadjuju a ne placaju za ocuvanje prirode.
I kako sad da ja tebe ozbiljno shvatim kad si tako povrsan.

Jos uvijek cekam covjeka koji ce poceti temu o zavjerama a koji ce biti informisan i dovoljno inteligentan.
karakondzula

#10 Re: Sjedinjenim drzavama kulisa dalje nepotrebna

Post by karakondzula »

Mrki_ma wrote:Bitno je kako nije, ako nista zbog tvog kredibiliteta, ako dobro vladas materijom mozda ce ti neko i povjerovati ovako neznanje samo radi protiv tebe.

Hajd da pogodim kako si otvorio ovu temu.
Bio zemljotres u Iranu, ti si skonto da je to HAARP i da su za to kriva tajna drustva, skonto si da odmah pokrenes temu, otiso si na youtube i potrazio filmica da potvrde tvoju pricu, gledo si samo naslove nisi ni jedan film pregledao.
Jer da jesi vidio bi da covjek prica o ekonomiji, o tom da kineski proizvodi zatrpavaju americko trziste, ni jednom nije spomenuo ni cioniste ni izrael ni masone ni ostala tajna drustva, ama bas nista od tog, covjek prica o problemima kapitalizma i ekonomije, problemima nedostatka socijalnih programa, o tom kako naftne kompanije zagadjuju a ne placaju za ocuvanje prirode.
I kako sad da ja tebe ozbiljno shvatim kad si tako povrsan.

Jos uvijek cekam covjeka koji ce poceti temu o zavjerama a koji ce biti informisan i dovoljno inteligentan.
A ko je to danas temeljit? Svi postajemo povrsni nazalost, i ebaji ga, ne znam sta pametno da kazem na temu, amerika mi opet nekako bliza nego kina rusija i sjeverna koreja. Volio bi da se izvuku al da ne zaebavaju ni treci svijet
raoul duke

#11 Re: Sjedinjenim drzavama kulisa dalje nepotrebna

Post by raoul duke »

Mrki_ma wrote:
Ti si se registrovao prekjucer i vec dovoljno hrabar da vrijedjas i spamas po forumu
Mrki_ma

#12 Re: Sjedinjenim drzavama kulisa dalje nepotrebna

Post by Mrki_ma »

Nit te vrijedjam niti spamam, sve sam lijepo objasnio i argumentovao i ocigledno da sam to dobro uradio.
SaPnA

#13 Re: Sjedinjenim drzavama kulisa dalje nepotrebna

Post by SaPnA »

i stvarno vjerujete u illuminate i masone? :-)
Tkd

#14 Re: Sjedinjenim drzavama kulisa dalje nepotrebna

Post by Tkd »

SaPnA wrote:i stvarno vjerujete u illuminate i masone? :-)
Naravno da postoje. Koliko je samo činjenica tu da postoje ta tajna društva koja radi sve planski. Bolje i zanimljivije bi pitanje bilo zar ne vjerujete u masone ?

Njihovi znakovi, urote su vidljive širom svijeta. ;-)

Po meni odlična tema, samo da se diskutuje normalno, a ne trolanje. Kome se ne sviđa neka ne trola ili ako misle da ne postoje, neka to i argumentarno obrazloži.
bosanska senzacija

#15 Re: Sjedinjenim drzavama kulisa dalje nepotrebna

Post by bosanska senzacija »

Nikakvi to Iluminati nisu, mani se tih Dan Brown bajkica i holivudskih filmića.

Svijetom upravlja novac, a ljudi koji drže taj novac u velikim količinama se zovu kapitalisti.

E oni ti upravljaju svijetom, a ne nekakvi mitski Iluminati,Masoni i kojekakvi gušteri.

Postoje društva poput Bilderberg grupe, Trilateralna komisija i drugih anglosasonskih društava o čijem uticaju se svakako može raspravljati, jer te grupacije nisu plod mašte nekog pisca ili holivudskog scenariste.
karakondzula

#16 Re: Sjedinjenim drzavama kulisa dalje nepotrebna

Post by karakondzula »

Zasto ne bi vjerovali, pa masoni su vec odavno izasli iz ilegale...
Tkd

#17 Re: Sjedinjenim drzavama kulisa dalje nepotrebna

Post by Tkd »

Image

Prve masonske lože nastale su u Engleskoj.

Ne miješaj dva pojma. Novac ne upravlja svijetom, nego ljudi koji upravljaju s tim novcem. Jednostavno žele novi svjetski poredak.

Mogao bih ispisati o tome 100000000 strana hahah, ali ko će to sve . Od Izraela, Engleske, Amerike itd. Historijski masoni su nastali negdje oko 18 vijeka, no ja mislim da su postojali i prije toga 18 vijeka.
Static-X

#18 Re: Sjedinjenim drzavama kulisa dalje nepotrebna

Post by Static-X »

*
SaPnA

#19 Re: Sjedinjenim drzavama kulisa dalje nepotrebna

Post by SaPnA »

karakondzula wrote:
da, ali to nisu illuminati koji kontroliraju svijet :-)
karakondzula

#20 Re: Sjedinjenim drzavama kulisa dalje nepotrebna

Post by karakondzula »

SaPnA wrote:
karakondzula wrote:
ja ti govorim o masonima, ko spominje iluminate?
Tkd

#21 Re: Sjedinjenim drzavama kulisa dalje nepotrebna

Post by Tkd »

Zar doista mislite da je moguće da se avion u Us i a zabiju u tornjeve tek tako ?

To da se desi u SAD-u ? haha. Čisto planski sve odrađeno. Dok si dobar i slušaš Ameriku, njihov si čovjek, kad kažeš ne onda nisi. To tako brzo ide. Nije Amerika sama kriva za sve to, zna se ko su najveći cionisti na svijetu, tu nema dileme. :lol:
SaPnA

#22 Re: Sjedinjenim drzavama kulisa dalje nepotrebna

Post by SaPnA »

Tkd, ako tako i jeste bilo, zasto al kaida nikada nije negirala taj napad na WTC?
karakondzula

#23 Re: Sjedinjenim drzavama kulisa dalje nepotrebna

Post by karakondzula »

Tkd wrote:Zar doista mislite da je moguće da se avion u Us i a zabiju u tornjeve tek tako ?

To da se desi u SAD-u ? haha. Čisto planski sve odrađeno. Dok si dobar i slušaš Ameriku, njihov si čovjek, kad kažeš ne onda nisi. To tako brzo ide. Nije Amerika sama kriva za sve to, zna se ko su najveći cionisti na svijetu, tu nema dileme. :lol:
Jel istina da nam je zbog iluminata opet poskupio plin?
bosanska senzacija

#24 Re: Sjedinjenim drzavama kulisa dalje nepotrebna

Post by bosanska senzacija »

Tkd wrote:Image

Prve masonske lože nastale su u Engleskoj.

Ne miješaj dva pojma. Novac ne upravlja svijetom, nego ljudi koji upravljaju s tim novcem. Jednostavno žele novi svjetski poredak.

Mogao bih ispisati o tome 100000000 strana hahah, ali ko će to sve . Od Izraela, Engleske, Amerike itd. Historijski masoni su nastali negdje oko 18 vijeka, no ja mislim da su postojali i prije toga 18 vijeka.
Prvi tragovi Masonske lože potiču još iz drevnog Egipta, za to vrijeme u Engleskoj su ljudi svjetlo sjekirom gasili. Nije masonska piramida londonska već egipatska.

"Svijetom upravlja novac a novac je u rukama kapitalista"- nije toliko teško za shvatiti ako malo mozak uključiš.
SaPnA

#25 Re: Sjedinjenim drzavama kulisa dalje nepotrebna

Post by SaPnA »

karakondzula wrote:
SaPnA wrote:
karakondzula wrote:
ja ti govorim o masonima, ko spominje iluminate?
moja greska, ajde navedi i jedan dokaz da masoni ili illuminati kontroliraju svijet, samo jedan i idem
Post Reply