Licno se ne sjecam svakog dana jer mi je to ona dosadna svakodnevnica...skola, posao itd..
Sjecate li se sta radite svaki dan???
- Soul_Sista
#1 Sjecate li se sta radite svaki dan???
Nemoj te me pogresno shvatiti ali sjecate li se sta radite svaki dan kad barem jedno dijete izgubi svoj zivot negdje u svijetu? Palestina, Cecenija, Rusija,Afrika....
Licno se ne sjecam svakog dana jer mi je to ona dosadna svakodnevnica...skola, posao itd..
- Soul_Sista
Komi,
to mi je poznato...i ja sam sama nekad jako nezahvalana..ali se onda sjetim da sam i ja iz jednog rata dosla...pa mi puno lakse bude...sretna sto sam jedna od prezivjelih...i ja sam nekad bila dijete
to mi je poznato...i ja sam sama nekad jako nezahvalana..ali se onda sjetim da sam i ja iz jednog rata dosla...pa mi puno lakse bude...sretna sto sam jedna od prezivjelih...i ja sam nekad bila dijete
- nostalgicar
Da me pogresno ne skontate,smijes se iz razloga sto je smijeh najbolji lijek za sve...koliko god da je gadna situacija...ja se opet nasmijem...nostalgicar wrote:Samo se smijem...
- Soul_Sista
Sad si me podsjetio na jedan intervju sto sam slusala preko svedskog radia prije dvije godine. Spiker je intervjuisao nekog momka iz Jajca koji je bas pricao o humoru, vicevima i ratu u Bosni. Medzuostalom je rekao koliko je njemu i njegovim prijateljima smijeh bio vazan tokom agresije, to im je pomoglo da samo ne razmisljaju o onom naj gorem sto se desavalo okolo njih. Isto je spomenuo crni humor na bosanski nacinnostalgicar wrote:Da me pogresno ne skontate,smijes se iz razloga sto je smijeh najbolji lijek za sve...koliko god da je gadna situacija...ja se opet nasmijem...nostalgicar wrote:Samo se smijem...
![]()
![]()