Sjecanje na Zaostrog
-
deex
#1 Sjecanje na Zaostrog
Godinama sam ljetovala u Zaostrogu, a opet vec godinama nisam bila u tom dragom mjestascu. Sjecam se Morenije, Ribara, Partizana, Dalmacije, nudisticke plaze i jos mnogo toga. Voljela da mi se javite sa svojim sjecanjima
i slikama.
-
gavrilo
#3 Re: Sjecanje na Zaostrog
jeste... hocemo slikedeex wrote:Godinama sam ljetovala u Zaostrogu, a opet vec godinama nisam bila u tom dragom mjestascu. Sjecam se Morenije, Ribara, Partizana, Dalmacije, nudisticke plaze i jos mnogo toga. Voljela da mi se javite sa svojim sjecanjimai slikama.
-
deex
#4 Re: Sjecanje na Zaostrog
Nemoj da te cuju ovi sa Religije i filozofije!gavrilo wrote:jeste... hocemo slikedeex wrote:Godinama sam ljetovala u Zaostrogu, a opet vec godinama nisam bila u tom dragom mjestascu. Sjecam se Morenije, Ribara, Partizana, Dalmacije, nudisticke plaze i jos mnogo toga. Voljela da mi se javite sa svojim sjecanjimai slikama.
![]()
Last edited by deex on 12/05/2006 18:50, edited 1 time in total.
-
+od 13 godina
A sta ako nije medu nama??? Kako ce tek tada otici???Lace wrote:umjesto toga...spakuj se i otidji u zaostrog...pa nije preko svijeta (ovo vrijedi i ako si u dijaspori ili na na drugom kontinentu)
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Njih dvije su ispisivale imena, probodena srca i neke čudne "zapise" na oblucima sa plaže i bacale unaokolo. Jaran i ja smo napadno skupljali to kamenje. Helena i ...zaboravio sam drugo ime. Čehinje! Sudbina črvena, šta li?!
U Partizanu je svirao sarajevski sastav Istinita priča (Ili, Istinite priče?).
Slibe? Otišle u MP3 u vihoru rata.
U Partizanu je svirao sarajevski sastav Istinita priča (Ili, Istinite priče?).
Slibe? Otišle u MP3 u vihoru rata.