Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Samo on je bio sladak
Sjecam se prvog dodira
Samo tada sam drhtao
A onda su nestala osjecanja
Ne osjecam nista, samo se sjecam
Sjecate li se svog prvog poljupca? Kako? Kada? S kim? Je li bilo onako kako ste zamisljali da ce biti? Je li obarao s nogu? Je li bio smjesan, vlazan, nespretan? Hajmo, price na sunce
hm..imao je okus po cigaretama (bljak...ja sam bila nepusac) ...nikako nisam znala sta da radim s njegovim jezikom...koji mi je djelovao kao strano tijelo
anais_nin wrote:Samo on je bio sladak
Sjecam se prvog dodira
Samo tada sam drhtao
A onda su nestala osjecanja
Ne osjecam nista, samo se sjecam
Sjecate li se svog prvog poljupca? Kako? Kada? S kim? Je li bilo onako kako ste zamisljali da ce biti? Je li obarao s nogu? Je li bio smjesan, vlazan, nespretan? Hajmo, price na sunce
sjecam se kako sam ga pukla u stomak
jesi ti normalan sta to radis ?:x
pika li se ovo kao prvi poljubac?
Ja nikad necu moci zaboraviti osjecaj...ne samo poljupca....nego prvog doticaja njegovih usana sa mojim vratom i uhom.....kontam sta je ovo yeboteeeeee ko strujni udar sad sam imuna na takve shockove
micika wrote:Ja nikad necu moci zaboraviti osjecaj...ne samo poljupca....nego prvog doticaja njegovih usana sa mojim vratom i uhom.....kontam sta je ovo yeboteeeeee ko strujni udar sad sam imuna na takve shockove
zbog tog sam prvi put ostala paralizovana reko qq lele sa' ovo bi?!
a prvi poljubac....znam samo da sam glumila da mi nije prvi put , jedva cekla da se zavrsi...ponekad se pitam jesam li dobro odglumila