SJAJ BH NOVINARSTVA - TV STUDIO

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

callmethebreeeze

#26 Re: SJAJ BH NOVINARSTVA - TV STUDIO

Post by callmethebreeeze »

jedino je krsiti pravila kad ih znas. druga je stvar biti nepismen, postavljati glupa pitanja, i imati urednika koji to hladno pusti da se objavi. to je kretenluk de luxe.
:S

salu na stranu, ova pitanja su 'em debilna, 'em u biti nista ne kazu. da je onaj, koji ih je sastavljao, samo na glas procitao sta je napisao, mislim da bi mu bilo jasno da ne valja.
thandorina

#27 Re: SJAJ BH NOVINARSTVA - TV STUDIO

Post by thandorina »

Ma mislim da nema smisla uporedjivati Feral i ovo.....e moj Jara, da je ovo imalo blize Feralu ili ti ga slicnom izricaju, gdje bi nam kraj bio....
Lekler

#28 Re: SJAJ BH NOVINARSTVA - TV STUDIO

Post by Lekler »

mozel se na ovo pretplatiti?

@moderator

Eno ti nisi gledao sliku vec "citao",namazan si praaaavo :dance:
thandorina

#29 Re: SJAJ BH NOVINARSTVA - TV STUDIO

Post by thandorina »

eno sad...pa i to bi mi bilo lakse prihvatiti nego ovaj debilizam...u pravu si, hajmo se nadati da ima nesto iza ovoga, bice nam lakse....
djecak_76

#30 Re: SJAJ BH NOVINARSTVA - TV STUDIO

Post by djecak_76 »

callmethebreeeze wrote:
salu na stranu, ova pitanja su 'em debilna, 'em u biti nista ne kazu. da je onaj, koji ih je sastavljao, samo na glas procitao sta je napisao, mislim da bi mu bilo jasno da ne valja.

To ti je ustvari intervju koji onaj koga navodno intervjuisu realizuje sam sa sobom. Napise pitanja (uglavnom glupa) i odgovore na njih... :lol:
Tu se uglavnom radi o, veoma, veoma loše plaćenom PR, kojem je svrha da promovise navodne uspjesne licnosti... :lol:
Jara

#31 Re: SJAJ BH NOVINARSTVA - TV STUDIO

Post by Jara »

moderator wrote:
callmethebreeeze wrote:jedino je krsiti pravila kad ih znas. druga je stvar biti nepismen, postavljati glupa pitanja, i imati urednika koji to hladno pusti da se objavi. to je kretenluk de luxe.

Da li vam je palo na pamet da im je to bila namjera? Da su imali "normalan" intervju sa Adrijanom, ne bi isti osvanuo na saxu, ovako je osvanulo, cijeli dan se prica o tome, i njihova misija je ispunjena.
:lol: :lol: :thumbup:
To je to... ;-)
Jara

#32 Re: SJAJ BH NOVINARSTVA - TV STUDIO

Post by Jara »

thandorina wrote:Ma mislim da nema smisla uporedjivati Feral i ovo.....e moj Jara, da je ovo imalo blize Feralu ili ti ga slicnom izricaju, gdje bi nam kraj bio....
E, moj/a ti! :) Čim je nešto stilski drukčije, van šablona, odmah se "čistunci" dignu... kao - nepismeno je! :lol: ;-)
thandorina

#33 Re: SJAJ BH NOVINARSTVA - TV STUDIO

Post by thandorina »

E čuj stilski drugačije? Ja ne vidim ni s od stila, ali hajde....Neka nama nas, i medija ovakvih kakve imamo....pa da svi uživamo u stilskim izričajima i vanšablonskim tekstovima...
Jara

#34 Re: SJAJ BH NOVINARSTVA - TV STUDIO

Post by Jara »

Antena je starija od Studija...Studio je privremeno "zamjenjivao" Antenu.
callmethebreeeze

#35 Re: SJAJ BH NOVINARSTVA - TV STUDIO

Post by callmethebreeeze »

Jara wrote:
moderator wrote:
callmethebreeeze wrote:jedino je krsiti pravila kad ih znas. druga je stvar biti nepismen, postavljati glupa pitanja, i imati urednika koji to hladno pusti da se objavi. to je kretenluk de luxe.

Da li vam je palo na pamet da im je to bila namjera? Da su imali "normalan" intervju sa Adrijanom, ne bi isti osvanuo na saxu, ovako je osvanulo, cijeli dan se prica o tome, i njihova misija je ispunjena.
:lol: :lol: :thumbup:
To je to... ;-)

sest ljudi je ispisalo dvije stranice. 'alal im kanafa, mudriji su od karl rov-a. :D
znam da se kaze da nema lose reklama, ali ako si predmet sprdnje, onda mozda misija i nije skroz uspjela.
:D
2407

#36 Re: SJAJ BH NOVINARSTVA - TV STUDIO

Post by 2407 »

Pratis (li) ove farme, veliku bracu i druge šege...
Bile su to rijeci novinara.
:lol: :lol: :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#37 Re: SJAJ BH NOVINARSTVA - TV STUDIO

Post by Truba »

pa može se reći da je Aida potukla postavljače pitanja do nogu sa ova 2-3 odgovora koliko sam pročitao
windfucker

#38 Re: SJAJ BH NOVINARSTVA - TV STUDIO

Post by windfucker »

sljedeći intervju će početi rečenicom:
hvala Vam što gostujete na stranama naše antene :D
goshpar

#39 Re: SJAJ BH NOVINARSTVA - TV STUDIO

Post by goshpar »

kad vec moras imati more sagovornika, ispraznih tv-lica, UGLAVNOM supljoglavih kvazi-ljepotica, a moras takve likove imati u novini jer drugih, nazalost, nema, ovo mi se cini kao veoma prefinjen nacin da se kaze: sta cu, morao sam to napisati, pametan ce skontati sta sam htio reci...
Margita81

#40 Re: SJAJ BH NOVINARSTVA - TV STUDIO

Post by Margita81 »

thandorina wrote:Ma mislim da nema smisla uporedjivati Feral i ovo.....e moj Jara, da je ovo imalo blize Feralu ili ti ga slicnom izricaju, gdje bi nam kraj bio....

:thumbup:
vicious

#41 Re: SJAJ BH NOVINARSTVA - TV STUDIO

Post by vicious »

Mislim da ove intervjue radi Ramo Kolar (na kraju intervjua stoji "rk"), koji ima i onu kolumnu u Anteni. On inače koristi taj neki kvazi-narodski stil, tako da su i pitanja takva...

Sad, to se može nekome sviđati ili ne sviđati, ali u svakom slučaju sve to ne treba uzimati 100% ozbiljno. Na kraju krajeva, sve to služi samo da popuni par stranica tog priloga sa tv programom, da ne bi baš štampali goli program. :)
Post Reply