situacija u sarajevu

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

aminchev2

#1 situacija u sarajevu

Post by aminchev2 »

cao ljudi. nazalost ovdje nemam priliku da vidim kakvo je stanje u sarajevu, ali cujem da ima podosta problema.

ima li igdje da se moze otici da procita o situaciji???
hvala unaprijed
homo_sapiens

#2 Re: situacija u sarajevu

Post by homo_sapiens »

aminchev2 wrote:cao ljudi. nazalost ovdje nemam priliku da vidim kakvo je stanje u sarajevu, ali cujem da ima podosta problema.

hvala unaprijed

ma daj molim te, 5.000 postova ima u zadnjih 30 dana na podforumu sarajevo o situaciji, i ti otvaras novu temu :?

citaj malo
aminchev2

#3 Re: situacija u sarajevu

Post by aminchev2 »

homo_sapiens wrote:
aminchev2 wrote:cao ljudi. nazalost ovdje nemam priliku da vidim kakvo je stanje u sarajevu, ali cujem da ima podosta problema.

hvala unaprijed

ma daj molim te, 5.000 postova ima u zadnjih 30 dana na podforumu sarajevo o situaciji, i ti otvaras novu temu :?

citaj malo
ima o protestu.
i procitala sam o protestima.
Benighted

Post by Benighted »

Sta hoces konkretno ?
Grad nesigurnog i nekvalitetnog zivljenja , sa besmisleno skupim nekretninama,rezijama i potrosackom korpom, provincijskim mentalitetom i idiotskim mjerilima "podobnosti"

Enjoy Life :-D
felichi

Post by felichi »

ne mogu vjerovati da ce sada poceti odgovarati...

poslije milijardu istih tema i postova.
aminchev2

Post by aminchev2 »

felichi wrote:ne mogu vjerovati da ce sada poceti odgovarati...

poslije milijardu istih tema i postova.
tema nije uopste o protestima
znam o njima
i znam zbog cega
pricam o generalnoj situaciji.
Forsaken

Post by Forsaken »

Situacija je nadasve čupava.

Vjetar puše i kvari frizure, lokalni šaneri ponosno pokazuju svoje nove "golf2" makine sa ugrađenim tenkovskim auspuhom, vlada krade, mi trpimo, sarajevox forum pada svakih par minuta, meni tene prokišnjavaju a mrsko mi nove kupit jer su sve glupe ....

Elem, klasika.

Imal šta konkretno da te interesuje :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

Post by ladyblue18 »

Sarajevo ko Sarajevo...
Evo danas ko ljeto bilo, a kazu sutra snijeg :D
Deen i Hanifa su nam najvece face u gradu :oops:
Curice u osnovnoj izgledaju kao da im je 20...Hanifa im uzor :D
Frajeri jedva docekali proljece da pokazu svoje nove makine iz kojih drmaju dara,seka, jk sa aspirinima i kazinima :D
Evo sad bas puse vjetar...ma kakav vjetar bura covjece :D
Ja izasla ne terasu upropasti mi frizuru :x
Vjecna vatra se ugasila neko vece pa se i o tome polemisali...
Svi hoce promjene al niko nece da se digne, kazu bolje sjedit i pit kafe u Štrosi i smijat se ostalim te ih snimat pritom i nazivat svakakvim imenima :oops:
I naravno ne mozes haman vise nigdje sjest na kafu a da pritom neces vidjet prekoputa tebe ljude koji se slikavaju da bi postavili slike na dernek, ili jos jace idu u hale kafica da se slikaju sa neizostavnim "usnicama" i masivnim cvikama :D :oops:

As I said...Sarajevo ko Sarajevo :D :D I saneri naravno :D
aminchev2

Post by aminchev2 »

Forsaken wrote:Situacija je nadasve čupava.

Vjetar puše i kvari frizure, lokalni šaneri ponosno pokazuju svoje nove "golf2" makine sa ugrađenim tenkovskim auspuhom, vlada krade, mi trpimo, sarajevox forum pada svakih par minuta, meni tene prokišnjavaju a mrsko mi nove kupit jer su sve glupe ....

Elem, klasika.

hehehe
znaci svugdje isti problemi o vladi i tenama.
ovdje snijeg ne prestaje padati.

planiram doci na ljeto aBd, tako da me malo i strah. Boga pitaj sta ce se do tada desiti, a karte skupe Boli glava. Tako da me ta situacija vise interesuje.
Sto se tice Sarajevox foruma... bolimo od istih bolova
Dori

Post by Dori »

ladyblue18 wrote:Sarajevo ko Sarajevo...
Frajeri jedva docekali proljece da pokazu svoje nove makine iz kojih drmaju dara,seka, jk sa aspirinima i kazinima :D
Svi hoce promjene al niko nece da se digne, kazu bolje sjedit i pit kafe u Štrosi i smijat se ostalim te ih snimat pritom i nazivat svakakvim imenima :oops:
I naravno ne mozes haman vise nigdje sjest na kafu a da pritom neces vidjet prekoputa tebe ljude koji se slikavaju da bi postavili slike na dernek, ili jos jace idu u hale kafica da se slikaju sa neizostavnim "usnicama" i masivnim cvikama :D :oops:

:lol: Ma Bravo! :thumbup:
aminchev2

Post by aminchev2 »

ma suti bona
bolje nego da im je ona mladja spears sestra uzor... sve bi bile trudne u 16toj!
repeater

#12 Re: situacija u sarajevu

Post by repeater »

hvala unaprijed
haha .. bezbeli radis za Sabah, udarni list americke bih dijaspore .. :-)
aminchev2

#13 Re: situacija u sarajevu

Post by aminchev2 »

repeater wrote:

hvala unaprijed
haha .. bezbeli radis za Sabah, udarni list americke bih dijaspore .. :-)
definitvno ne.
:P
Forsaken

Post by Forsaken »

aminchev2 wrote:
Forsaken wrote:Situacija je nadasve čupava.

Elem, klasika.

hehehe
znaci svugdje isti problemi o vladi i tenama.
ovdje snijeg ne prestaje padati.

planiram doci na ljeto aBd, tako da me malo i strah. Boga pitaj sta ce se do tada desiti, a karte skupe Boli glava. Tako da me ta situacija vise interesuje.
Sto se tice Sarajevox foruma... bolimo od istih bolova
Stas vamo, ako si gore idi na Havaje ko svak normalan :D
Last edited by Forsaken on 03/03/2008 19:24, edited 1 time in total.
repeater

Post by repeater »

pa dobro, onda su ti oni jedini izvor informacija dok postavljas ovakva pitanja.
:P
kEN0

Post by kEN0 »

sarajevo je zakon
stochar

Post by stochar »

situacija u sarajevu - loša. pretrpjeli poraz u orašju, i to nakon što su poveli! nakon najavljivanih bombastičnih pojačanja, vrlo malo realizovano, lova od UEFA-e i ugovora sa Nikeom otisla gdje i trofej - u jedan eminentni ugostiteljski objekat.

U Želji - ništa bolje. doveli nekog engleza, kažu haman na štakama, doveli i nekog malca iz Njemačke što čeka papire za Univerzitateu, jedva pobijedili Žepče...
ladyblue18

Post by ladyblue18 »

Dena wrote:

:lol: Ma Bravo! :thumbup:
8-) ;-) :kiss:
Topla voda

Post by Topla voda »

u gradu guzva...sve izaslo..nemas gdje kafe popiti,nema stola slobodnog.
svi imaju love,a ne znaju odakle im.
setaju se djevojcice i u gradu se ocekuje burno ljeto :-D
nigdje nije bolje nego ovdje.
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

Grad je nešto kao raj za provincijalce željne dokazivanja putem nekih pogrešnih stvari, bez mudrosti pameti i imalo uvažavanja drugih sugrađana..
Grad u kome je deset ćevapa u čitav sa kajmakom sedam maraka.
Grad koji je u stvari izgubio svoj identitet, grad u kojem se još uvijek pričaju priče o nekom duhu grada... kojeg ja nisam vidio već odavno..
Grad u kojem postoje neki klubovi sportski koji su nekad bili veliki , a danas služe stranačkim ljudima da preko njih peru novac... grad divljih deponija, divlje gradnje, kuća bez fasade, ljudi bez karaktera, političara bez morala...

Nekad grad ugodnog življenja i dobrog komšiluka..... danas prostor za igru Radončićima i drugim inim novokomponovanim bogatašima koji su zgrnuli novac tokom rata na nelegalan način...a danas prave privatne nebodere, zauzimaju parkove i pregrađuju ulice grada Sarajeva.... :x

Meni je kao pojedincu dovoljno otići na Vrelo Bosne ili se popeti na Trebević i vidjeti kakvo i ko je uopšte Sarajevo danas.... :x :x
zmogi

Post by zmogi »

uvjek dobar gost wrote:Grad je nešto kao raj za provincijalce željne dokazivanja putem nekih pogrešnih stvari, bez mudrosti pameti i imalo uvažavanja drugih sugrađana..
Grad u kome je deset ćevapa u čitav sa kajmakom sedam maraka.
Grad koji je u stvari izgubio svoj identitet, grad u kojem se još uvijek pričaju priče o nekom duhu grada... kojeg ja nisam vidio već odavno..
Grad u kojem postoje neki klubovi sportski koji su nekad bili veliki , a danas služe stranačkim ljudima da preko njih peru novac... grad divljih deponija, divlje gradnje, kuća bez fasade, ljudi bez karaktera, političara bez morala...

Nekad grad ugodnog življenja i dobrog komšiluka..... danas prostor za igru Radončićima i drugim inim novokomponovanim bogatašima koji su zgrnuli novac tokom rata na nelegalan način...a danas prave privatne nebodere, zauzimaju parkove i pregrađuju ulice grada Sarajeva.... :x

Meni je kao pojedincu dovoljno otići na Vrelo Bosne ili se popeti na Trebević i vidjeti kakvo i ko je uopšte Sarajevo danas.... :x :x
potpisujem
skojevka

#22 situacija u sarajevu

Post by skojevka »

Tema me asocirala na vic: "U BiH vise seljaka nego stanovnika". Dosadilo mi je skupljati smece oko zgrade, dok hanume vire iza zavjesa i cude se sta ja to radim. Obidjite malo prigradska naselja Sokolovic koloniju, Hrasnicu, Kovace itd, to je zona sumraka, toliko prljavstine da danas pocnete cistiti nece za dvije godine zavrsiti. Eko policajci se kriju po kaficima. Nikad necu zaboraviti kada su nam dosla djeca iz Italije (skauti) da ociste Vrelo BOSNE, KOJE ZA PAR DANA POSLIJE TOGA PONOVO BILO ZATRPANO SMECEM. A o buvljacima da ne pricam. Zamislite dolazite u glavni grad jedne suverene drzave i docekaju vas kartoni i tezge diljem grada. Ferhadija, posebna prica. Na oci inspektora i policije sve je na prodaju od grudnjaka do gaca, a nakon svake "akcije", broj tezgi se poveca, a gradski oci nisu "nadlezni", pa se cude zasto forumasi protestvuju kada "mogu reci da su svjetla obraza sve za grad ucinili". Taji porucujem neka se malo provozoza oko grada, pa ce mu svjetli obrazi pocrveniti od stida, pa ce mu se toliko smuciti da ce mozda natjerati Vladu da odredi nadleznost za buvljake i cistocu.
vjesticanametli

Post by vjesticanametli »

Sta ima pitas........ PA eto...djeca u skoli dobiju zadacu da kreativno i uz pomoc roditelja pisu o ubistvu :x
ladyblue18

Post by ladyblue18 »

vjesticanametli wrote:Sta ima pitas........ PA eto...djeca u skoli dobiju zadacu da kreativno i uz pomoc roditelja pisu o ubistvu :x
jel ovo zajebancija :? :roll: :shock:
vjesticanametli

Post by vjesticanametli »

ladyblue18 wrote:
vjesticanametli wrote:Sta ima pitas........ PA eto...djeca u skoli dobiju zadacu da kreativno i uz pomoc roditelja pisu o ubistvu :x
jel ovo zajebancija :? :roll: :shock:
NIJE ZAJEBANCIJA. SIN RADI SVOJE ZADACE. OVU CE ODRADITI MAMA :x
Post Reply