Sitnica za auto + spura
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
rusmir.ba
#1 Sitnica za auto + spura
Evo da ne letam okolo ako neko ima preporuku gdje uraditi spuru (naravno kompjutersku:) a da nije skupo neka preporuci.
Takodjer me interesuju neke presvlake srednja klasa (ni ekstravagancija ni fus) pa je i ta preporuka dobrodosla.
I na kraju: gdje se mogu kupovati neke sitnice tipa plastika, zaptivaca i sl, vidim da mi fali 1-2kom ispod haube, kao i plastika sto nosi drzac haube pa bih to sve doveo u red!
Eto hvala svima jos jednom na spremnosti da se pomogne i da savjet!
Takodjer me interesuju neke presvlake srednja klasa (ni ekstravagancija ni fus) pa je i ta preporuka dobrodosla.
I na kraju: gdje se mogu kupovati neke sitnice tipa plastika, zaptivaca i sl, vidim da mi fali 1-2kom ispod haube, kao i plastika sto nosi drzac haube pa bih to sve doveo u red!
- Qler
#2 Re: Sitnica za auto + spura
ja sam spuru radio na dobrinji tj lukavica, u RS-u. preko puta one pumpe mandic ja mislim, kad iz dobrinje ides prema lukavici 200-300m iza table sa desne strane. kompjutersko stelovanje spure, meni se cini 15KM da je. nikakvih problema.
plastike pogledaj u ovlastenom servisu, dosta ih ne bude skupo, a nema peglanja i zezancije gdje da nadjes i odgovara li.
presvlake, jedino pazaric...
plastike pogledaj u ovlastenom servisu, dosta ih ne bude skupo, a nema peglanja i zezancije gdje da nadjes i odgovara li.
-
gurabija78
#3 Re: Sitnica za auto + spura
spura - delta kod gradj. fakulteta, ne znam kakve su cijene (vjerovatno masne), ali je oprema i usluga vrhunska...rusmir.ba wrote:Evo da ne letam okolo ako neko ima preporuku gdje uraditi spuru (naravno kompjutersku:) a da nije skupo neka preporuci.
presvlake, isto pazaric preporucujem....
-
rusmir.ba
#4 Re: Sitnica za auto + spura
OK,a delta je bila 30KM cini mi se, nekad sam radio za G2.
A presvlake sam cuo za pazaric, autotex ili tako nesto, potrazit cu tel br.
hvala za info!
hvala za info!
- Qler
#5 Re: Sitnica za auto + spura
ma i ja sam kontao u deltu da idem, ali kad sam vidio da i ovi rade sa racunarima, i sve profesionalno, bi mi glupo da dajem vise nego duplo para za istu stvar.
- Altsa
#6 Re: Sitnica za auto + spura
presvlake rade i u kiseljakuQler wrote:ja sam spuru radio na dobrinji tj lukavica, u RS-u. preko puta one pumpe mandic ja mislim, kad iz dobrinje ides prema lukavici 200-300m iza table sa desne strane. kompjutersko stelovanje spure, meni se cini 15KM da je. nikakvih problema.
-
Ublehas
#7 Re: Sitnica za auto + spura
Autotex Pazaric - 033 416 619, presvlake
Broj uzet sa njihove reklame pored ceste, valjda nisu mijenjali sta.
Radio kod njih presvlake jednom i odlicne su, mescini bile oko 120 KM, poodavno doduse
Broj uzet sa njihove reklame pored ceste, valjda nisu mijenjali sta.
Radio kod njih presvlake jednom i odlicne su, mescini bile oko 120 KM, poodavno doduse
- valter.ba
#8 Re: Sitnica za auto + spura
Radio sam i ja spuru na Kuli prije jedno 3 godine. Spura je bila dobra ali sam se tri puta vracao da mi centriraju volanQler wrote:ja sam spuru radio na dobrinji tj lukavica, u RS-u. preko puta one pumpe mandic ja mislim, kad iz dobrinje ides prema lukavici 200-300m iza table sa desne strane. kompjutersko stelovanje spure, meni se cini 15KM da je. nikakvih problema.
-
rusmir.ba
#9 Re: Sitnica za auto + spura
Nije valjda da su jedini Delta i ovi na Kuli ?
jel iko ovdje isao:
http://www.amortizer-servis.com/index.p ... &Itemid=33
Zvao sam autotex,150KM, nesto mi to puno ili se mozda varam...
jel iko ovdje isao:
http://www.amortizer-servis.com/index.p ... &Itemid=33
Zvao sam autotex,150KM, nesto mi to puno ili se mozda varam...
- VR6
#10 Re: Sitnica za auto + spura
Nije isto za svaki auto, meni je bilo 60 KM - samo prednja osovina...rusmir.ba wrote:OK,a delta je bila 30KM cini mi se, nekad sam radio za G2.
hvala za info!
- mirzazmaj
#11 Re: Sitnica za auto + spura
u drinskoj ulici, tamo prema buca potoku. kompjuterski se radi i kosta 20 km, ali je valjda tesko na red doci
-
rusmir.ba
#12 Re: Sitnica za auto + spura
OK, otici cu rano u PON ako Bog da i stati u red, valjda tad nije navala a i nece mi se zuriti...
-
Bijeli_sa
#13 Re: Sitnica za auto + spura
spura u blazuju kod ferhatovica, momak ima najsavremeniju opremu i poslusaj me neces se zaznuti, daleko najjaci
presvlake- pazaric definitivno, svi tamo rade i extra su kvalitetni, rade to vec 30 godina
presvlake- pazaric definitivno, svi tamo rade i extra su kvalitetni, rade to vec 30 godina
- hopi
#14 Re: Sitnica za auto + spura
uh ovi u delti su dobri, ali pravo skupi, sjećam se meni za merc 190 bilo baš puno, ne znam koliko tačno.
-
SundanceKid
#15 Re: Sitnica za auto + spura
Ajde da ne otvaram novu temu, bolje da uradim ovdje refresh
Hocu uradit spuru (Golf3), pa imal kakva preporuka, imal sta da je u krugu grada (Sarajevo) a da valja?? I koliko kosta to zadovoljstvo?

Hocu uradit spuru (Golf3), pa imal kakva preporuka, imal sta da je u krugu grada (Sarajevo) a da valja?? I koliko kosta to zadovoljstvo?
-
swatch
#16 Re: Sitnica za auto + spura
Odes kod Aldina u Blazuj (prije cevabdzinice Mujanic sa desne strane) i tu uradis spuru.SundanceKid wrote:Ajde da ne otvaram novu temu, bolje da uradim ovdje refresh![]()
-
hostapler
#17 Re: Sitnica za auto + spura
Ferhatovic u Blazuju (nije reklama). Za mene pocetak i kraj. Najbolja oprema,covjek nagodan,cijena privatljiva. 
-
swatch
#18 Re: Sitnica za auto + spura
nema dalje od njihhostapler wrote:Ferhatovic u Blazuju (nije reklama). Za mene pocetak i kraj. Najbolja oprema,covjek nagodan,cijena privatljiva.
- Altsa
#19 Re: Sitnica za auto + spura
kolko je kod njega namjestanje spure ?swatch wrote:nema dalje od njihhostapler wrote:Ferhatovic u Blazuju (nije reklama). Za mene pocetak i kraj. Najbolja oprema,covjek nagodan,cijena privatljiva.Ako sam dobro upoznat servis posjeduje HUNTER GSP9200 i HUNTER DSP600 masine
- drndalo
#20 Re: Sitnica za auto + spura
Prije "cika Laze" u Han Derventi (odmah iza skretanja za Sokolac iza Nestro pumpi na putu SA-Pale) ne zastajkuj... A probao sam vecinu njih u Kantonu SA... Lazo ce ga bolje namjestiti okom i kanafom nego Delta "laserom"...
-
swatch
#21 Re: Sitnica za auto + spura
ne znam stvarnoAltsa wrote:kolko je kod njega namjestanje spure ?swatch wrote:nema dalje od njihhostapler wrote:Ferhatovic u Blazuju (nije reklama). Za mene pocetak i kraj. Najbolja oprema,covjek nagodan,cijena privatljiva.Ako sam dobro upoznat servis posjeduje HUNTER GSP9200 i HUNTER DSP600 masine
-
hostapler
#22 Re: Sitnica za auto + spura
Meni za Alfu 156 za naprijed i nazad uzeli 40 KM,ali sam dosao po preporuci,pa ne znam jesam li sta pripazen.Altsa wrote:kolko je kod njega namjestanje spure ?swatch wrote:nema dalje od njihhostapler wrote:Ferhatovic u Blazuju (nije reklama). Za mene pocetak i kraj. Najbolja oprema,covjek nagodan,cijena privatljiva.Ako sam dobro upoznat servis posjeduje HUNTER GSP9200 i HUNTER DSP600 masine
-
swatch
#23 Re: Sitnica za auto + spura
imas li broj gospodina Laze? Treba li se naruciti prije dolaska? Pitam jer i ja moram raditi spuru, pa da razmotrim i ovu preporukudrndalo wrote:Prije "cika Laze" u Han Derventi (odmah iza skretanja za Sokolac iza Nestro pumpi na putu SA-Pale) ne zastajkuj... A probao sam vecinu njih u Kantonu SA... Lazo ce ga bolje namjestiti okom i kanafom nego Delta "laserom"...
- drndalo
#24 Re: Sitnica za auto + spura
065/518-670swatch wrote:imas li broj gospodina Laze? Treba li se naruciti prije dolaska? Pitam jer i ja moram raditi spuru, pa da razmotrim i ovu preporukudrndalo wrote:Prije "cika Laze" u Han Derventi (odmah iza skretanja za Sokolac iza Nestro pumpi na putu SA-Pale) ne zastajkuj... A probao sam vecinu njih u Kantonu SA... Lazo ce ga bolje namjestiti okom i kanafom nego Delta "laserom"...
-
swatch
#25 Re: Sitnica za auto + spura
Hvaladrndalo wrote:065/518-670swatch wrote:imas li broj gospodina Laze? Treba li se naruciti prije dolaska? Pitam jer i ja moram raditi spuru, pa da razmotrim i ovu preporukudrndalo wrote:Prije "cika Laze" u Han Derventi (odmah iza skretanja za Sokolac iza Nestro pumpi na putu SA-Pale) ne zastajkuj... A probao sam vecinu njih u Kantonu SA... Lazo ce ga bolje namjestiti okom i kanafom nego Delta "laserom"...